amypitar je napisao/la:Ima li ko info kako idu karte za tekmu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Sjever:5 za clanove/7 za ne clanoveamypitar je napisao/la:Ima li ko info kako idu karte za tekmu.
Istok:8/10
Zapad:10/15
Ispravite me ako grijesim...
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
FK SARAJEVO - LIBERTAS PRENOS NA BHT1 , CETVRTAK 04.07. U 20.25 h
:ugeek:
:ugeek: :ugeek:
Istok je 7km za članove.
Kako to sad odjednom?skoJaa je napisao/la:Istok je 7km za članove.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Na fb stranici kluba piše 7 KM.
Evo i novi gostujići dres :
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5101_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i novi gostujići dres :
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5101_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo kako....Backspace je napisao/la:Kako to sad odjednom?
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/poznat ... ertas/1064" onclick="window.open(this.href);return false;
@hilmo hvala na ovome.
Evo jos jednom cijena ulaznica za sve koji ne znaju.
Tribina Sjever "Vedran Puljić" - 5 KM /7 KM za nečlanove,
Tribina Istok - 7 KM /10 KM za nečlanove,
Tribina Zapad - 10 KM /15 KM za nečlanove,
Tribina BORDO VIP - 35 KM /50 KM za nečlanove,
Tribina VIP Galerija - 20 KM /30 KM za nečlanove
Evo jos jednom cijena ulaznica za sve koji ne znaju.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Lijepo doradjen dres,nek su promjenili onu kragnu uzasno je vala izgledala...ocekuje se i bordo varijanta ubrzo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dres je okej. Ta kragna je isprva kvarila ukupni dojam opreme i bilo je kritika, ali poslije sitnih korekcija ovo sada izgleda odlično. Dokaz da se i kod nas nešto zna napraviti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jarane vrati par stranica i vidjet ćeš cijene karata al' dobro.
Allegri je gospodin!
-
plavetniloo
- Kontakt:
Peglaš bašBackspace je napisao/la:@hilmo hvala na ovome.
Evo jos jednom cijena ulaznica za sve koji ne znaju.![]()
ove keramičare u červrtak natrpati do vrha...koliko može sa stane..i onda rahat otiči na revanš..za drugo predkolo mislim da nas čekaju šipci sa kojima će biti puno teže ali sa 2 kvalitetne prinove mislim da ih možemo proći..i na kraju izvuči neko zvučno ima i zaraditi dobre pare na kartama i tv pravima...jbg zeta izvuče prošle god PSV a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
Prvo skoci pa reci hop. Pet puta bolji sastav ste imali od ovog pa ste ispali od Zete. Tako da vrlo lako mozete letiti i u prvom kolu...stadion je napisao/la:ove keramičare u červrtak natrpati do vrha...koliko može sa stane..i onda rahat otiči na revanš..za drugo predkolo mislim da nas čekaju šipci sa kojima će biti puno teže ali sa 2 kvalitetne prinove mislim da ih možemo proći..i na kraju izvuči neko zvučno ima i zaraditi dobre pare na kartama i tv pravima...jbg zeta izvuče prošle god PSV a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
ja sam cuo da na kosevo moze stati oko 35 hiljada.stadion je napisao/la:a garantujem da bi u našem slučaju koševo bilo puno sa 20 000 prodatih karata..ee kolika je to lova
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
To je napisao zbog toga jer je zapadna tribina bila zatvorena.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sta ima sa tom zapadnom tribinom hocel biti ove godine otvorena za evropu.
prodaju se karte, normalno da ce bititerabajt je napisao/la:Sta ima sa tom zapadnom tribinom hocel biti ove godine otvorena za evropu.
ovo vec lici na dres, a ne ona sprdancija iz proljetnog dijela...miky_hz je napisao/la: Lijepo doradjen dres,nek su promjenili onu kragnu uzasno je vala izgledala...ocekuje se i bordo varijanta ubrzo
Hoće!
Mislim da hoće ali uefa traži da se označe redovi i sjedišta. Na zapadu jedan dio stolica nije postavljen ( prema jugu) i ako to nisu završili taj dio će biti zatvoren
Trenutno korisnika/ca: adoado, DoktorXabaras, mire971 i 36 gostiju.