Izjave svjetske
GNK Dinamo Zagreb
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Koji je kralj ovaj Mamic
Izjave svjetske
Izjave svjetske
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Otkazana danasnja utakmica protiv Temisvara.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Ekipa kupljena za 4.4 milijona eura, a prodana za 90.6 milijona eura prema transfermarktu
Vida i Badelj out, Jedvaj i Halilović in i to ide preko 100 miliona.
Slab je Mamić. Da je sve tako lahko, Hajduk ne bi dugovao ni 1 euro.
Slab je Mamić. Da je sve tako lahko, Hajduk ne bi dugovao ni 1 euro.
I cemu to?
Znaci prodamo igraca za 20 milijuna, a dovode se igraci za cca 1-2.5 milje eura. Recimo Pinto. Svi su uvjereni da je bolji od Vrsaljka, a Vrsaljko ce se prodat za 5-6 milja, a ovaj je doveden za milijun eura. Ne vidim logiku.
Nadalje sve sto je Z.M rekao jucer je kao i uvijek. Prica o Hajduku. Zasto njemu smeta "Nas Hajduk"? Zasto on na presici Dinama prica o Hajduku i njegovom poslovanju?
Z.M je manipulator i nazalost ljudi se skloni manipuliranju. Tako da se i ovdje prica kako je Dinamo odlican klub jer se igraci prodaju za toliko pare, a najgori smo klub u povijesti LP.
Radi cega postoje klubovi. Nisam znao da se uspjesnot mjeri kroz transfere, ja mislim i dalje da se to mjeri prema rezultatima.
Znaci prodamo igraca za 20 milijuna, a dovode se igraci za cca 1-2.5 milje eura. Recimo Pinto. Svi su uvjereni da je bolji od Vrsaljka, a Vrsaljko ce se prodat za 5-6 milja, a ovaj je doveden za milijun eura. Ne vidim logiku.
Nadalje sve sto je Z.M rekao jucer je kao i uvijek. Prica o Hajduku. Zasto njemu smeta "Nas Hajduk"? Zasto on na presici Dinama prica o Hajduku i njegovom poslovanju?
Z.M je manipulator i nazalost ljudi se skloni manipuliranju. Tako da se i ovdje prica kako je Dinamo odlican klub jer se igraci prodaju za toliko pare, a najgori smo klub u povijesti LP.
Radi cega postoje klubovi. Nisam znao da se uspjesnot mjeri kroz transfere, ja mislim i dalje da se to mjeri prema rezultatima.
RIP CITY!
Pa Damiane, Dinamo najtrofejniji klub u Europi nakon Porta u ovom tisutljeću, istina to su prvenstva i kupovi HNL-a, ali što ih Hajduk nema? A što se tiče ko je bolji, mogu oni Vrsaljka prodat za 28 milijona, ali on je nakon crvenog protiov Malmoa druga osoba, jedno vrijeme je po meni bio najgori igrač Dinama i mislim da je Pinto bolji, a vrijednost je sada svakome igraču iz Dinama prenapuvana, jer svaki klub očekuje nove Modriće, Dudue, Ćorluke itd pa daje vele para za svakog mamićeva igrača ne bi li mu se isplatilo. Džeko je prodan za kikiriki, a Krstanović je plaćen milijun i pol eura. Oćeš reći da je Krle bolji?
Eto opet se priča na Hajduk prebacuje.Koji je vama,imate li imalo pameti u glavi?Očito ne kad nakon svega i dalje pokušavate opravdat šačicu huligana iz ureda u Maksimirskoj 128 i njihove imbecilne poteze.Ono...nema navijača,ljudima puca za njegov GNK,ali eto...imamo para.MI imamo para.Osvajamo trofeje u HNL-u i igramo LP.Baš jedna lijepa priča.Ko i djevojčica sa šibicama.Znaš ono,curica se gladna smrzne na cesti.Ali barem je tata više ne tuče.Dobar pripovjedač bi od toga čistu radost napravio.A ovakvi ko vi bi na kraju govorili:"bravo, bravo, neka je umrla, neka je".Gadite mi se svi.
Onime bi se vrijeđalo prijašnje generacije.
GNK 11./12. (ili koji već) je najgori klub u povijesti LP.Damian je napisao/la:Tako da se i ovdje prica kako je Dinamo odlican klub jer se igraci prodaju za toliko pare, a najgori smo klub u povijesti LP.
Onime bi se vrijeđalo prijašnje generacije.
Priča radi usporedbe kako jedni rade kvalitetni a drugi ne. Jedni igraju LP, drugi ni grupnu fazu evropske lige.
Naravno da će dovoditi igrače za 1-2 miliona, nema Dinamo Abramovića ili Arapa da ulaže na stotine milione eura. Hrvatska je mala država, ne dobija Dinamo od tv prava 80-tak miliona eura, sponzora itd
Pun stadion i nigdje rezultata, sada su tu rezultati i prazan stadion. Mamić je za sve kriv.
Naravno da će dovoditi igrače za 1-2 miliona, nema Dinamo Abramovića ili Arapa da ulaže na stotine milione eura. Hrvatska je mala država, ne dobija Dinamo od tv prava 80-tak miliona eura, sponzora itd
Pun stadion i nigdje rezultata, sada su tu rezultati i prazan stadion. Mamić je za sve kriv.
- Consigliere
- Kontakt:
Sammir teze povrijedjen na prijateljskoj.
Fit Tony: I keep my friends close...
Dobija od Grada Zagreba 10-tak miliona maraka godisnjeNeutral je napisao/la:Priča radi usporedbe kako jedni rade kvalitetni a drugi ne. Jedni igraju LP, drugi ni grupnu fazu evropske lige.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Jasno da ne treba... zadnjih par godina je budžet bio preko 25 milijuna eura godišnje za osvajanje pišljivog HNL-a, bez skoro ikakvog uspjeha u Europi.
Uspješan poslovni čovjek.
Grad im sam godišnje daje koliko cijela naša liga ima skupa i onda ljudi koji navijaju za klubove u toj našoj ligi ljube tlo po kojem hoda i zazivaju ga da dođe u njihove klubove i da smo mi budale.
Dodajmo na to potpunu kontrolu nad HNS-om i od ove sezone 12 bodova viška u startu (slučaj Lokomotiva, neviđen u svijetu sporta).
Čovjek je BOG!
Za usporedbu, jedan mali BATE Borisov troši 6-7 milja eura godišnje, redovit je u Ligi prvaka / Euroligi i prolazi skupine, gradi fantastičan stadion, a nitko ne zna tko im je gazda niti je taj gazda simbol tog kluba niti je osnovno razmišljanje u tom klubu za koliko će se koji igrač prodati i koliko će biti nula na računu.
I moj djed pokojni, čovjek koji je mladost ostavio na njemačkoj baušteli bi, s takvim povlasticama, osvojio osam prvenstava.
Za usporedbu, jedan mali BATE Borisov troši 6-7 milja eura godišnje, redovit je u Ligi prvaka / Euroligi i prolazi skupine, gradi fantastičan stadion, a nitko ne zna tko im je gazda niti je taj gazda simbol tog kluba niti je osnovno razmišljanje u tom klubu za koliko će se koji igrač prodati i koliko će biti nula na računu.
I moj djed pokojni, čovjek koji je mladost ostavio na njemačkoj baušteli bi, s takvim povlasticama, osvojio osam prvenstava.
Hayley <3
Šta bi onda trebali Šeici, Rusi itd koji ulažu na stotine miliona eura pričati ? 
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čiji oni novac ulažu? Gradski, državni?
Za arapske i ruske petrodolare me živo boli kuratz (osim toga što uništavaju ovaj sport, ali dobro), ali za ludo ulupavanje novca u čijem skupljanju sudjeluju i članovi moje obitelji me itekako zanima kako se troši.
Uostalom, City i slični umobolni projekti su privatni klubovi koji mogu trošiti koliko žele, a Dinamo nije - a ispada da je jer je ovaj u potpunosti, protiv volje članova tog kluba (i sam sam član) preuzeo klub, i bez uložene kune zarađuje milijune.
Za arapske i ruske petrodolare me živo boli kuratz (osim toga što uništavaju ovaj sport, ali dobro), ali za ludo ulupavanje novca u čijem skupljanju sudjeluju i članovi moje obitelji me itekako zanima kako se troši.
Uostalom, City i slični umobolni projekti su privatni klubovi koji mogu trošiti koliko žele, a Dinamo nije - a ispada da je jer je ovaj u potpunosti, protiv volje članova tog kluba (i sam sam član) preuzeo klub, i bez uložene kune zarađuje milijune.
Hayley <3
Nisam poklonik Zdravka Mamića. Nisam znao za toliki budžet, ali ako je istina onda ne treba pretjerano glorificirati njegove uspjehe. Istina je da je od Dinama napravio najuspješniji klub na prostorima ex-Yu, ali definitivno da zasluge ne idu njemu samom. Razumijem BBB-se da ga žele van kluba, iako ponekad sa ispadima znaju preći granicu, baš kao i Mamić. Takve stvari ne trebaju ni navijačkoj skupini, a bome ni njemu.
Džaba silna dominacija u prvenstvu, prsti u savezu gdje "njegovi" puleni moraju igrati, ako nema uspjeha u Evropi. Jer, izdanja u LP su jadna da jadnije ne može, dok ni u EL kada su igrali nisu prošli prvi krug i napravili neke senzacionalne rezultate. Možda će se sad u EU nešto promijeniti, kada se životni standard u RH poveća, ali sumnjam u to.
Džaba silna dominacija u prvenstvu, prsti u savezu gdje "njegovi" puleni moraju igrati, ako nema uspjeha u Evropi. Jer, izdanja u LP su jadna da jadnije ne može, dok ni u EL kada su igrali nisu prošli prvi krug i napravili neke senzacionalne rezultate. Možda će se sad u EU nešto promijeniti, kada se životni standard u RH poveća, ali sumnjam u to.
Koliko keša je davao grad dok je Dinamo igrao sa Werderom, Dynamo Kiewom, Ajaxom ?
Sigurno je kupnja Sammira došla na incijativu gradu, te Čale, Pokrivača, Beqiraja, Ibaneza,Vida, Dudu, Chago, Kocha i još 20-tak imena. Jedini promašaj je onaj Anderson bio kojeg su platili milion eura.
Predstavljate pare što se daju Dinamu kao nešto veliko. Po toj logici pola Evrope bi trebalo igrati LP i sve redom pobjeđivati. Uvijek se maštalo o lp, a kada su se plasirali opet raja nezadovoljna. Ne može Dinamo Zagreb biti odmah konkurentan Real Madridu, Lyonu.
Ne gledate objektivno na to, jer ste navijači.
Sigurno je kupnja Sammira došla na incijativu gradu, te Čale, Pokrivača, Beqiraja, Ibaneza,Vida, Dudu, Chago, Kocha i još 20-tak imena. Jedini promašaj je onaj Anderson bio kojeg su platili milion eura.
Predstavljate pare što se daju Dinamu kao nešto veliko. Po toj logici pola Evrope bi trebalo igrati LP i sve redom pobjeđivati. Uvijek se maštalo o lp, a kada su se plasirali opet raja nezadovoljna. Ne može Dinamo Zagreb biti odmah konkurentan Real Madridu, Lyonu.
Ne gledate objektivno na to, jer ste navijači.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Grad je iz godine u godinu davao veće iznose, a najviše u protekle 2-3 sezone.
Kakve točno veze sad imaju navedeni igrači? Dovodili su ih oni koji su za to zaduženi, a dobar dio ih je preplaćen i potrošen je strašan novac - ne kažem da je trošen samo javni novac, ali svejedno je potrošeno debelo previše. Slepička oko milijun eura. NIŠTA. Papadopoulos kojem je iskeširano preko pola milje za raskid ugovora, pogađaš NIŠTA. Pet-šest igrača iz BiH koji su plaćeni po famoznih 200k eura (ili 300, nisam siguran) od kojih NITKO NIJE USPIO (Krpić, Bekrić, Pandža, Zakarić...). Tu je bio i Nowotny kojem je isto isplaćeno 700k eura za raskid, a NIŠTA nije napravio. Calello je došao kao najskuplji igrač Dinama u povijesti, otišao besplatno u Italiju. Sylvester je plaćen oko milijun, a u Furth (mislim da je tamo) otišao sada za 200k eura... and list goes on and on. Vahi je isplatio strašnu odštetu za raskid ugovora. Pogađaš, nitko od stranaca nije otišao za veliki novac, samo Eduardo... svi ostali su Dinamov proizvod, a nije ih napravio Mamić - uvijek je tu bilo puno talenata, a bit će ih i ubuduće.
Pare koje se daju Dinamu su ogromne i to sigurno nije normalno, samo u luđačkim društvima (dobro, naše balkansko društvo je ludo i nenormalno) - u startu si s tim parama u prednosti ispred svih i onda naklon na osvajanju lige. Hahaha. Neka Sarajevu FKS-u da 5 milja eura godišnje, ovi će uzeti ligu bez primljenog gola.
Nitko ne želi biti al pari Realu i Lyonu, boli me kuratz hoće li igrati EL protiv Košica i Geflea ili LP protiv Manchestera i Milana i hoće li uopće u Europu... samo želimo normalan klub u kojem će navijač biti poštovan, a ne biti nabijan na kuratz od predstavnika kluba (koji samim tim ispadima krši klupski pravilnik, ali nema sankcija
) ili mu biti zabranjeno ulaženje na stadion... želimo klub u kojem će se navijači boriti za ulaznice, a ne da stadion ispunjavaju ljudi kojima je glavni cilj pokupiti 100,000 KN nagrade na igranju stolnog nogometa, želimo klub u kojem će glavni smisao biti igra, nogomet, borba na terenu, a ne broj nula na računu nepismenog hercegovačkog kokošara.
Kakve točno veze sad imaju navedeni igrači? Dovodili su ih oni koji su za to zaduženi, a dobar dio ih je preplaćen i potrošen je strašan novac - ne kažem da je trošen samo javni novac, ali svejedno je potrošeno debelo previše. Slepička oko milijun eura. NIŠTA. Papadopoulos kojem je iskeširano preko pola milje za raskid ugovora, pogađaš NIŠTA. Pet-šest igrača iz BiH koji su plaćeni po famoznih 200k eura (ili 300, nisam siguran) od kojih NITKO NIJE USPIO (Krpić, Bekrić, Pandža, Zakarić...). Tu je bio i Nowotny kojem je isto isplaćeno 700k eura za raskid, a NIŠTA nije napravio. Calello je došao kao najskuplji igrač Dinama u povijesti, otišao besplatno u Italiju. Sylvester je plaćen oko milijun, a u Furth (mislim da je tamo) otišao sada za 200k eura... and list goes on and on. Vahi je isplatio strašnu odštetu za raskid ugovora. Pogađaš, nitko od stranaca nije otišao za veliki novac, samo Eduardo... svi ostali su Dinamov proizvod, a nije ih napravio Mamić - uvijek je tu bilo puno talenata, a bit će ih i ubuduće.
Pare koje se daju Dinamu su ogromne i to sigurno nije normalno, samo u luđačkim društvima (dobro, naše balkansko društvo je ludo i nenormalno) - u startu si s tim parama u prednosti ispred svih i onda naklon na osvajanju lige. Hahaha. Neka Sarajevu FKS-u da 5 milja eura godišnje, ovi će uzeti ligu bez primljenog gola.
Nitko ne želi biti al pari Realu i Lyonu, boli me kuratz hoće li igrati EL protiv Košica i Geflea ili LP protiv Manchestera i Milana i hoće li uopće u Europu... samo želimo normalan klub u kojem će navijač biti poštovan, a ne biti nabijan na kuratz od predstavnika kluba (koji samim tim ispadima krši klupski pravilnik, ali nema sankcija
Hayley <3
Neutral zamisli Čelik dobija 5 mil € od Zenice, ima sponzore oko 3-4 mil €, ima od tv prava minimalno 2 mil €, ima oko 7-8 mil € od lige prvaka, eh sad zamisli da prodaje najbolje igrače iako je u plusu svake godine 5-6 mil € 
Nullius in verba
Igrači imaju veze jer je to dobro poslovanje.
Eduardo otišao u Arsenal radi keša.
Modrić u Tottenham radi keša.
Vida u Kiew radi keša.
Ćorluka u Manchester City radi keša.
Kovačić u Inter radi keša.
Jedvaj i Halilović u Tottenham(?) radi keša.
Da ne nabrajam sve igrače redom.
Kako zadržati igrača ako City, Arsenal, Tottenham, Inter mogu ponuditi 5x veću platu nego Dinamo. Uzmi u obzir izazova igrati u tim ligama gdje za protivnike imaš United, Milan, Juventus, Liverpool itd a ne Lokomotivu, Istru, Zagreb itd (ne vrijeđam ove klubove nego ih navodim radi usporedbe).
Da je tako lahko zadržati igrača Ajax bi dominirao Evropom.
Vida u Kiew radi keša.
Kako zadržati igrača ako City, Arsenal, Tottenham, Inter mogu ponuditi 5x veću platu nego Dinamo. Uzmi u obzir izazova igrati u tim ligama gdje za protivnike imaš United, Milan, Juventus, Liverpool itd a ne Lokomotivu, Istru, Zagreb itd (ne vrijeđam ove klubove nego ih navodim radi usporedbe).
- Sportfanatik
- Kontakt:
Neutral je napisao/la:Igrači imaju veze jer je to dobro poslovanje.
Vida u Kiew radi keša.
Čovjek vam objašnjava stvari
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.