RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2013, 21:12

Znaci iako je bio amaterski ugovor opet ga je to kocilo :) Hajde bar nesto, da ne gledam svake sezone kako nam igraci odlaze u Zelju i Sarajevo.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2013, 21:15

ko god je pomogao u smanjenju duga VELEŽA, znači da simaptiše VELEŽ... ;) i hvala mu...

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2013, 21:17

vm22 je napisao/la:Znaci iako je bio amaterski ugovor opet ga je to kocilo :) Hajde bar nesto, da ne gledam svake sezone kako nam igraci odlaze u Zelju i Sarajevo.
Ili mozda, nije bio amaterski, ili mozda ako je bio amaterski opet je imao klauze koje su odradile svoj posao i zastitile Velez. Da je Letic mogao otici - otisao bi. Ocigledno nije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 jul 2013, 21:19

i još da ponovim jednom: dobit ćemo novce za uređenje terena od UEFA-inog programa za infrastruktur za sređivanje glavnog terena... ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 02 jul 2013, 21:20

MostaracVelezovac je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Znaci iako je bio amaterski ugovor opet ga je to kocilo :) Hajde bar nesto, da ne gledam svake sezone kako nam igraci odlaze u Zelju i Sarajevo.
Ili mozda, nije bio amaterski, ili mozda ako je bio amaterski opet je imao klauze koje su odradile svoj posao i zastitile Velez. Da je Letic mogao otici - otisao bi. Ocigledno nije.
Hvala bogu da igraci ne mogu vise ici kako im se cefne. Ili obestecenje, ili nista od papira :)

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 02 jul 2013, 21:26

Krenule su i dobre vijesti :).. Letić se vratio, a ovaj škahić je kažu strašan igrač, ako to možemo reći za nekog ko dolazi iz ekipe koja je završila zadnja na tabeli, ali momak je mlad i jedina svijetla tačka u gradini bio. Tako da smo sad dobri što se defanzive tiče, ja očekujem još jednog pleymekera, i jednog jakog centarfora i mislim da imamo ekipu koja se može boriti za Europu.
i tito je volio velež :D

nonda_83

Post Postao/la nonda_83 » 02 jul 2013, 21:27

AlemC85 je napisao/la:i još da ponovim jednom: dobit ćemo novce za uređenje terena od UEFA-inog programa za infrastruktur za sređivanje glavnog terena... ;)
taj projekt bi tek trebao da pocne ja mislim negdje pocetkom sljedece godine..a ako smo pametni, trebali bi "postrugati" postojeci teren i montirati ga na pomocno igraliste..tako bi dobili dva zadovoljavajuca terena..

FORZA VELEZ

ultRA81
Kontakt:

Post Postao/la ultRA81 » 02 jul 2013, 21:37

Hahahah, bas me nasmija ovo sto napisa Mostaracvelezovac, mahanje pitarima, posjecivali su nas podforum u zadnje vrijeme zbog Letica, pricali da je dosao da preuzme papire.... HAHAHAHHAHAH - Caooo pozdravvv pitarčići
Mostar u srcu, Velež do groba !

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 02 jul 2013, 22:04

kimbo je napisao/la:N.N + I.R + A.O ... ovo nam treba A.DŽ ego veci od interesa Veleža po tom nije puno razlicit od S.T
Tako je, a N.N. daleko najzaslužniji.Od I.R. olekujemo dobre stvari i svi vjerujemo u njega ;)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 jul 2013, 23:21

Treba leticu I slicnim zvizdat pri svakom dodiru lopte, cisto da mu se da do znanja sta raja misli o takvom ponasanju, I ne samo njemu nego svima koji se budu ovako odnosili prema svetom dresu, ali znajuci nas, taj film necu gledat...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 jul 2013, 23:55

Titova-Juga je napisao/la:Treba leticu I slicnim zvizdat pri svakom dodiru lopte, cisto da mu se da do znanja sta raja misli o takvom ponasanju, I ne samo njemu nego svima koji se budu ovako odnosili prema svetom dresu, ali znajuci nas, taj film necu gledat...
Brato, slazem se s tobom 100% u ovom.
Ali za utjehu, u slucaju da ne bude zvizdanja po tvojoj volji (a bice ga), samo se sjeti da taj isti Letic prosle sedmice nije podigao slusalicu na poziv Rahimica, nije podigao slusalicu na jos par poziva iz kluba, davao izjave da ce u Sarajvo, da bi se danas, ne samo vratio, nego i potpisao "vjernost" Velezu na dodatnu godinu dana, do 2015e.

Mislim da je jasno da je njemu neko dobro izzvizdao, da mu se zamantalo od zvizdanja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

redarmy64
Kontakt:

Post Postao/la redarmy64 » 03 jul 2013, 00:08

Sve mi miriše na dobro...sutra ide uplata za sezonu 13/14 ( članarine ).
Aferim Rođeni

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 03 jul 2013, 00:21

nonda_83 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Vi ste ovdje: Home Vijesti
Škahić potpisao, Letić produžio vjernost

IbrahimSkahicU Veležu se prelazni rok „zahuktava“. Ekipa koja bi trebala pratit ambicije kluba u narednoj sezoni počinje dobijati svoju fizionomiju. Danas su dva mlada igrača potpisala, odnosno produžila vjernost „Rođenim“.

Prvo je obavljen razgovor sa Bojanom Letićem, koji je jedno vrijeme boravio na ino probi. Njegov aktuelni ugovor sa Veležom očito je bio „prepreka“ za realizaciju transfera na štetu kluba, te bez dogovora sa klubom iz Titove 87 se nije mogao ni realizovati. Letić je danas obavio razgovore sa čelništvom „Rođenih“. Eplilog je produženje saradnje. Naime, Letić je imao ugovor do juna 2014. godine, ali je vjernost Veležu produžena na još jednu sezonu, odnosno do juna 2015. godine.

Defanzivna linija Veleža pojačana je još jednim mladim i perspektivnim igračem. Također dvogodišnju vjernost „Rođenim“ potpisao je Ibrahim Škahić. Mladi i korpulentni odbrambeni igrač, koji može igrati na poziciji stopera i desnog beka, rođen je 1993. godine. Ponikao je u Gradini i sa ovim klubom igrao kao 17-godišnjak u Prvoj ligi FBiH. Jedno vrijeme Škahić je nastupao u Karvini zajedno sa našim Admirom Vladavićem. U proljetnom dijelu sezone Ibrahim Škahić je bio član Gradine u BHT Premier ligi BiH i ubilježio je 12 nastupa.

znnači jedina je istina da je Letić bio na probi van... ;)

ma dobro, iskreno ne vjerujem da je letic bio na probi vani..nego da klub ovakvom izjavom zeli malo da spusti lopticu oko cijele price vezane za letica..al eto mozda i ja grijesim..

u svakom slucaju okupili smo se ovdje braco i sestre povodom nase ljubavi prema FK Velez..a ja bih se posebno u ovom svom postu osvrnuo na, eto, povratak nam u nase redove fudbalera Bojana Letica...

- pa cu da iskoristim ovaj momenat i da vas pitam crvena braco i sestre?
- hocemol mu halaliti?
-
- hocemol mu halaliti?!
-
- hocemol mu halaliti?!! :)

- ja mu halalim(ali prvo ce da mi istrci fiiini jedan, onako okrugli, broj krugova po rondou..jer NE se tako ponasati druze Leticu, a bio si mi omiljeno debelo dete, a sad ces morati iz pocetka da se izboris za moju ljubav..sto ti je to trebalo) :)

FORZA VELEZ
IN IBRO WE TRUST

Ja B.L-u halalim i zelim mu bericetan ugovor koji je potpisao. A osobi X.X u F.K.V koji mu je predočio alternative produženje ugovora il 6 mjeseci hlađenja na klupi ljubim stopala.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 jul 2013, 01:16

pravnik1981 je napisao/la:

Beton u odbrani !!
Ekstra igrac ovakav igrac nam je nedostajo u odbrani agresivan , visok I brz super pojacanje

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 03 jul 2013, 03:00

Na osnovu ovog klipa, čini mi se kao pravo pojačanje. I dosad je normala odbrana bila a sad bi trebala biti još jača. Napad se lagano pojačao, valjda bude nešto od nas sljedeće sezone.

I je ko N.N., može i na pm.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 03 jul 2013, 04:40

Goodison je napisao/la:Na osnovu ovog klipa, čini mi se kao pravo pojačanje. I dosad je normala odbrana bila a sad bi trebala biti još jača. Napad se lagano pojačao, valjda bude nešto od nas sljedeće sezone.

I je ko N.N., može i na pm.
A tebra kako znasne jeko N.N vino Lejo Samu,Vrhovni komadant,Marshal i trenutno najbolji Velezov igrac. Nadam se ove sezone dobrim igrama nase svetinje,kolonama autobusa,obojene gradove i gradice u crveno,zavist kod onih koji su mislili da smo umrli,usijani juznjacki mentalitet od radosti koji cekamo 20 godina. Kao sto je tepsija napisao "zasto da ne". Kad su neki novonastali klubici mogli zasto mi ne mozemo? RAja mislim da dolazi nase vrijeme,ako ne ove onda sigurno sljedece jer ovo sto se radi u klubu je za svaku pohvalu. Ja sam uvijek bio optimist kad je Velez u pitanju pa cak kad su u njemu igrali Kadric i Meho Teletovic i zasto nebi sada bio,samo neka ovako nastave. Velez je uz Stari Most simbol ovog grada i idemo zajedno po jedini trofej koji toliko dugo cekamo a bio nam je 2 puta na dohvat ruke. Forza Velez uz nasu staru mostarsku MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

benoox14
Kontakt:

Post Postao/la benoox14 » 03 jul 2013, 10:49

Velež ide prema naprijed ! Svaka cast upravci i svima . Tana mi i nije bas drag , ali vjerjem da je on barem 1 % zasluzan za ovo u klubu . Sad su tu Nermin Niksic , legenda Veleža Ibro Rahimic i mozda zadnje 2 od trio osobe kojima se treba diviti ( Dženan Zaimovic i Mrkva , treci je trebao biti Aca , ali eto preuzeo Igman ) Sve u svemu , veliki plus za upravu !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 jul 2013, 11:35

gledajuci vasu ekipu po transfermarktu bicete medu 5 najskupljih.tako da ove sezone ocekujem borbu za evropu.trener je ostao okosnica tima,ciljana su pojacanja.nadam se vasem iskoraku.sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 03 jul 2013, 12:34

„ROĐENI“ OTPUTOVALI NA BJELAŠNICU

Fudbaleri Veleža otputovali su jutros na Bjelašnicu. U narednih sedam dana „Rođeni“ će boraviti na ovoj planini i „puniti akomulatore“ za predstojeću sezonu. Stručni štab na prvi dio planinskih priprema poveo je sljedeće igrače: Oštraković, Bobić, Hebibović, Merzić, Mahinić, Kodro, Kazazić, Zolj, Zvonić, Ćemalović, Jusufbašić, Okić, Bašić, Bešo, Čosić, Hajdarović, Isić, Ramović, Marić, Zuhrić, Majkić, Rašević, Letić, Peco, Škahić i Jakupović.
-Imamo dvije zakazane utakmice sa Travnikom i Olimpicom, a moguće je da u zavisnosti od želja stručnog štaba zakažemo i jednu zatvorenu kontrolnu utakmicu, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
U prvom ciklusu „Rođeni“ će na Bjelašnici boraviti od 3 do 10. jula, a drugi ciklus je od 13. do 19. jula.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 jul 2013, 12:51

Odlican potez vase uprave
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.