o roony

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ionako nije nizasta... Evo Runje dao gol ... najdrazi mi igrac iz Man Utd , prejak igrac, i sto je najbitnije u kontinuitetu igra dobro svaku sezonu ... ne dadne previse golova, ali ih namjesti mnogo, ucestvuje u akcijama, u odbrani ...majestic24 je napisao/la:Evo i Berbatova...nova frizura je tu
Trasimaco je napisao/la:Jos bi bilo lijepo da Owen zavrsi pricu, ali ne treba biti pohlepan, jel tako?![]()
Povreda Browna moze samo pojacati Man Utd...CLS je napisao/la:i brown se povrijedi dvoica iz odbraen se povrijedise ne valja
hehe to stoji al smo i ovoako tanki pa danas u odbrani cerik i flecer igrali pa ti sad vidi i sa takom odbranom gol nismo primiliGenghis je napisao/la:Povreda Browna moze samo pojacati Man Utd...CLS je napisao/la:i brown se povrijedi dvoica iz odbraen se povrijedise ne valja
sve sami rasni odbrambeni igraci svjetski poznati na tim pozicijamaTrasimaco je napisao/la:Fletcher, Carrick, Evra i Giggs zavrsili utakmicu kao zadnja linija. Pa ovo jos nisam vidio.![]()
Koja komedija!![]()
Ko zna zna, zalosno ali istinito ... ja sto se vise nadam da ce Manchester doziviti fijasko , oni sve bolje igaju ... a da ja pocnem za vas navijati? Izletili bi ko cep.Trasimaco je napisao/la:Fletcher, Carrick, Evra i Giggs zavrsili utakmicu kao zadnja linija. Pa ovo jos nisam vidio.![]()
Koja komedija!![]()
Nisi ti jedini sto tako misli. CR normalno fali, ali ne smiju se podcijeniti ovi igraci nikad. Opet kad skontas, svi ovi igraci su osvojili LP i zadnje tri titule Premiershipa. Nisu oni od juce tu. Mislim na vecinu. Ako su tad bili vrhunski, zasto neko misli da nisu i sada? Velika zabluda.Genghis je napisao/la:Ko zna zna, zalosno ali istinito ... ja sto se vise nadam da ce Manchester doziviti fijasko , oni sve bolje igaju ... a da ja pocnem za vas navijati? Izletili bi ko cep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.