LG97DM je napisao/la:bparena - Ja sam ti fino rek'o da si dosadio i Bogu i narodu, imas svoju temu i tamo liječi komplekse provokatoru jedan, tebe treba banovat o.O
Ma i tamo je svima na vrh kurrca se popeo sa svojim pricama o odbrani.I to mu svi i govore,al trolcina u njemu je jaca od toga.
Ja sam ga stavio na ignor upravo zbog tih njegovih trolovsko/provokatorski postova,ali djabe jer ga raja citira i opet vidim sta pise.
Covjek je mix razmazenog derista i sasavog penzionera.
OT:
Licno ne bih volio da vidim Ibrahimovica u Realu.
Covjek za svoje karijere izmjenjao ogroman broj klubova i cini mi se da mu je veci "nafur" to nego da ostavi neki bitniji trag u nekoj od tih ekipa.
Sto se tice Bejla...Bujrum
Bezveze mi je sto se tako lako otpisuje Xabi Alonso (meni jedan od najdrazih igraca Reala).
Covjek je imao malo losiji drugi dio sezone,i vec se prica kako je ostario i kako je njegovo zavrseno.
A imao je i tu povredu koju je ocito dugo vukao i evo na kraju je zavrsilo operacijom.
Da se ja pitam produzio bih mu ugovor na barem dvije godine,jer smatram da ih moze iznijeti na visokom nivou.
Bilo bi dobro potpisati nekog od ovih imena sa sredine terena vec sada kako nebi od iduce godine igrali u nekom drugom klubu,a nebi im lose bilo da treniraju (barem) sa takvim genijalcem kakav je Xabi.
Ako neko moze nesto vise napisati vezano za ovog Kondogbiu,bio bih zahvalan.
Nisam bas nesto pratio Sevillu ove godine,i ne znam nista o njemu osim onog sto sam vidio na youtube.
A **** Youtube,gledajuci po njemu Messi je najbolji igrac svijeta.