terabajt je napisao/la:A kartoni.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Euforijaadillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
ima nas koji vjeruju u prolaz dalje.....fsdghdsfs je napisao/la:Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Ma lave moj vjereujem i ja al' cuj euforija .adillovic je napisao/la:ima nas koji vjeruju u prolaz dalje.....fsdghdsfs je napisao/la:Smijesno . Cuj euforija .adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
imam dobar osjecaj za tekmu... evo nakon veleza na grbavici ponovo cu gledati zelju, ovaj put u plzenju... jedva cekam... nesto me vuce da cemo pozitivno iznedaditi domacina, s obzirom da je ceski fudbal veoma predvidljiv i dosadan za oci, volio bi da se nasi mladici rastrcaju po terenu i da ih zbune na startu... gledao sam cesku protiv crne gore prosle godine, ljudim cesi su smotan ali jako sretan narod... dali su dva gola iz nicega iako je crna gora bila bolja i imala vise sansi... zato mislim da imamo dobre sanse da ne izgubimo... vuce me na 1-1 ili 2-2 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
samo mi nije jasna jedna stvar kod ovih dresova, na jednim veci na jednim manji grb kluba drugacije uradjeno sta li vec, onda vidim sliku neku noc adilovica slikao se u zutom dresu skroz mu drugaciji broj nazad izgledom i na broju 2 mala grba, nigdje nema lijepo slika kako definitivno izgledaju dresovi i sa kojim dizajnom brojeva i prezimena...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Cini mi se da svaka garnitura ima drugacije grbove i brojeve ???
pa nisam ni ja najbolje skontao ni oni plavi i zuti sto su kvesic i zolotic na onoj slici mi nemaju isti grba mislim po velicini, valjda ce biti kakva konacna garnitura pa da mozda i predstave na press konferenciji to bi im dobro bilo, ja iskreno bi volio kakav drugi font slova i brojeva al ne pitam se jaterabajt je napisao/la:Cini mi se da svaka garnitura ima drugacije grbove i brojeve ???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Bujrum!Anonimac je napisao/la:Nema, to sam samo našao naslov na njihovoj stranici pa ako ima neko bili bi mu zahvalni ako bi nam postavio.Buu je napisao/la:Ima li skenirano ?Anonimac je napisao/la:ALMIR GREDIĆ, PREDSJEDNIK FK ŽELJEZNIČAR NAJAVLJUJE (Avazov sport)
ŽELIMO RADITI KAO AJAKS!

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!
@Vils Hvala! moSa ljoŽe! 
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
[youtube][/youtube]adillovic je napisao/la:euforija lagano pocinjeeeeeee
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
- corleone87
- Kontakt:
PLzen danas igra prijateljsku sa Greuther Furth u 16:00
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- corleone87
- Kontakt:
Danas u 18:30 sa Kaposvarom prema off. stranici Kaposvara
http://www.rakoczifc.hu/
http://www.rakoczifc.hu/
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mogu li ovi sto nisu dobili direktan crveni igrati u uzvratnoj protiv Plzena?
Meni bi bilo drago bez obzira na rezultat iz prvog meca da se Kosevo napuni, ako nista da se malo para sakupi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I mene ova informacija zanima ja koliko sa upoznat da Stanic sigurno nece igrati dok Svraka i Colic bi trebaliMirsad94 je napisao/la:Mogu li ovi sto nisu dobili direktan crveni igrati u uzvratnoj protiv Plzena?
Milutinovic iz Rudara potpisao za Zelju? Ako jeste svaka cast i vama i njemu, al' sto igra momak nema sta dosao iz Ceske u Rudar samo polusezonu igrao ima li smo sta i gledati brate... DObro pojacanje ako je ovo gore navedeno istina. Pozdrav 
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.