A_d_0 je napisao/la:ovo majke mi nigdje nisam vidio.navija za francuski klub,mrzi ambasadore ove zemlje a prkno mi i dalje u Bosni.stvarno cudno.
ja shvatam zašto on toliko voli marsej ali da mrzi naše reprezentativce to nikako ne mogu da shvatim

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
A_d_0 je napisao/la:ovo majke mi nigdje nisam vidio.navija za francuski klub,mrzi ambasadore ove zemlje a prkno mi i dalje u Bosni.stvarno cudno.
ma covjece ti pricas da nevolis misketa i dzekumarseille_unique je napisao/la:budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,
sdruge strane ne znam bi li vas krivio, ili nas obrazovni sistem, jer je ocigledno da nas narod je neobrazovan i olahko vjeruje svemu i da olahko ne moze ni ocemu da donese odluku koj anece biti vodena televizijskim lazima i propagandom,
meni je tesko sto ja evo dvije godine ne mogu da navijam za svoju zemlju, boli me srce i dusa, ali vise volim tako, nego kao svi vi da zaboravim kako mi se neko u onoj muci i ratu i svemu sto nam se desavalo , kako mi se neko rugo tamo preko save i dinare u susjednoj hrvatskoj, meni treba pravi i dokazani bosanac i hercegovac da nas vodi, ne treba mi neko ko je tu kada mu trebamo jer ga niko nece, nego neko ko nas voli,
JA ZNAM DA JA OVO SVE DABA MOZDA I PISEM, JER VECINA OD VAS SU MALDI OD MENE I DOSTA OVIH STAVRI JOS NE SHVACAJU ILI IH NIJE DOVOLJNO ZAHVATILO OVO SVE STO SE DESAVALO PRIJE NEKOLIKO GODINA PA NISU TOLKO NI OSJETLJIVI,
SAMO CEKAM DA ODE TAJ VAS CUVENI SELEKTOR, LAZLJIVOG OSMIJEHA, I USTA PUNIH SLATKIH PSOVKI, KOJE VAS NASMIJAVAJU, PA DA I JA PONOVO NAVIJAM ZA SVOJU ZEMLJU
hebem ti nastavnicu Bosanskog .marseille_unique je napisao/la:budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,
sdruge strane ne znam bi li vas krivio, ili nas obrazovni sistem, jer je ocigledno da nas narod je neobrazovan i olahko vjeruje svemu i da olahko ne moze ni ocemu da donese odluku koj anece biti vodena televizijskim lazima i propagandom,
meni je tesko sto ja evo dvije godine ne mogu da navijam za svoju zemlju, boli me srce i dusa, ali vise volim tako, nego kao svi vi da zaboravim kako mi se neko u onoj muci i ratu i svemu sto nam se desavalo , kako mi se neko rugo tamo preko save i dinare u susjednoj hrvatskoj, meni treba pravi i dokazani bosanac i hercegovac da nas vodi, ne treba mi neko ko je tu kada mu trebamo jer ga niko nece, nego neko ko nas voli,
JA ZNAM DA JA OVO SVE DABA MOZDA I PISEM, JER VECINA OD VAS SU MALDI OD MENE I DOSTA OVIH STAVRI JOS NE SHVACAJU ILI IH NIJE DOVOLJNO ZAHVATILO OVO SVE STO SE DESAVALO PRIJE NEKOLIKO GODINA PA NISU TOLKO NI OSJETLJIVI,
SAMO CEKAM DA ODE TAJ VAS CUVENI SELEKTOR, LAZLJIVOG OSMIJEHA, I USTA PUNIH SLATKIH PSOVKI, KOJE VAS NASMIJAVAJU, PA DA I JA PONOVO NAVIJAM ZA SVOJU ZEMLJU
BIHfan je napisao/la:hebem ti nastavnicu Bosanskog .marseille_unique je napisao/la:budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,
marseille_unique je napisao/la:stvar je u tome da vi nemate pojma i da bi se jeb za marku, a tako i bih prodali za marku nekim likovima koji su tu samo da se opare, konkretno mislim na vaseg selektora, pa kako da as takav providni lik zafrka pricom i da sve zaboravite, ja ne znam nije mi to jasno nikako, krivo mi je sto smo takav narod, nasom ivici osimu ili bilo kojem treneru ne bi srbi dali proviriti u hrv ili srbiju ali kamoli sleektor da bude a mi pustamo njih, nek ih pustamo ali kako zaboravite sta je sve govorio protiv vase drage bih (sumnjam cisto da je i sojecate svojom zemljom i da vam je draga), a ti NAPOLI si bio u ratu kao i ja ali dijete moje nisi jos odrasto da svaris neke stvari, hajd idite gledajte marseille sad ce jos malo protiv nice
Hocete biti ljubazni i objasniti mi sta je to neshvatam?marseille_unique je napisao/la:stvar je u tome da vi nemate pojma i da bi se jeb za marku, a tako i bih prodali za marku nekim likovima koji su tu samo da se opare, konkretno mislim na vaseg selektora, pa kako da as takav providni lik zafrka pricom i da sve zaboravite, ja ne znam nije mi to jasno nikako, krivo mi je sto smo takav narod, nasom ivici osimu ili bilo kojem treneru ne bi srbi dali proviriti u hrv ili srbiju ali kamoli sleektor da bude a mi pustamo njih, nek ih pustamo ali kako zaboravite sta je sve govorio protiv vase drage bih (sumnjam cisto da je i sojecate svojom zemljom i da vam je draga), a ti NAPOLI si bio u ratu kao i ja ali dijete moje nisi jos odrasto da svaris neke stvari, hajd idite gledajte marseille sad ce jos malo protiv nice
ma dobri su oni kakvih imanevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
koje dvojice??nevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
novi si nevjernice ova dvojica marsejovaca su isti likoviBIHfan je napisao/la:koje dvojice??nevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
ja vidim samo jednog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.