Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 dec 2009, 22:47

A_d_0 je napisao/la:ovo majke mi nigdje nisam vidio.navija za francuski klub,mrzi ambasadore ove zemlje a prkno mi i dalje u Bosni.stvarno cudno.

ja shvatam zašto on toliko voli marsej ali da mrzi naše reprezentativce to nikako ne mogu da shvatim :o jbg njegova stvar, nek mrzi/voli koga hoće
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 04 dec 2009, 22:52

marseille_unique je napisao/la:budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,

sdruge strane ne znam bi li vas krivio, ili nas obrazovni sistem, jer je ocigledno da nas narod je neobrazovan i olahko vjeruje svemu i da olahko ne moze ni ocemu da donese odluku koj anece biti vodena televizijskim lazima i propagandom,

meni je tesko sto ja evo dvije godine ne mogu da navijam za svoju zemlju, boli me srce i dusa, ali vise volim tako, nego kao svi vi da zaboravim kako mi se neko u onoj muci i ratu i svemu sto nam se desavalo , kako mi se neko rugo tamo preko save i dinare u susjednoj hrvatskoj, meni treba pravi i dokazani bosanac i hercegovac da nas vodi, ne treba mi neko ko je tu kada mu trebamo jer ga niko nece, nego neko ko nas voli,

JA ZNAM DA JA OVO SVE DABA MOZDA I PISEM, JER VECINA OD VAS SU MALDI OD MENE I DOSTA OVIH STAVRI JOS NE SHVACAJU ILI IH NIJE DOVOLJNO ZAHVATILO OVO SVE STO SE DESAVALO PRIJE NEKOLIKO GODINA PA NISU TOLKO NI OSJETLJIVI,

SAMO CEKAM DA ODE TAJ VAS CUVENI SELEKTOR, LAZLJIVOG OSMIJEHA, I USTA PUNIH SLATKIH PSOVKI, KOJE VAS NASMIJAVAJU, PA DA I JA PONOVO NAVIJAM ZA SVOJU ZEMLJU
ma covjece ti pricas da nevolis misketa i dzeku :o :o

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 22:58

pa naravno sta njih boli sto su oni bili za kodru i bolu ,ili nevazno je to, boli njih sta se desavalo u nas u ratu, boli njih sto srbin i hrvat nikad ne bi pustili drugog da im bude selekotr u njihovoj zemlji samo u nas moze nam neko biti ko je nam **** mater ovu ili onu u ratu i bio za agresiju protiv nas, boli njih za to, njih je jedino briga da dobiju malo bolje ugovore, jbs bih, hajmo na svjetsko bilo kako da se bolje prodamo, hajd svi sotali a kako dzeko da zaboravi sve to koji je odrasto u ratu, sram ih bilo sve, potpisali pismo pa pojli sve svoje rijeci, a mozda i njima ne treba zamjeriti, rijeto j ekoji igrac u svijetu obrazovan p aima izgraden karakter, ali u nas nema sanse da postoji takav igrac, bas taki ste i vi neobrazovami ljudi, odnosno vi ste djeca i svama zaista nema svrhe raspravljati jer vidite li vi , ja vama mjesecima govorim zasto ja ne navijam za bih, ali vi stalno postavljate jedno te isto pitanje a zasto, pa to mogu samo da vas ne nazovme kako, neka je sve najbolje u zivotu, niste vi dorasli nikakvoj raspravi, predajte se i dalje tv propagandi, a vaseg selektora nema gdje nema na tvu, sve najbolje
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 dec 2009, 23:01

Sve smo razumjeli, dosta vise o tome! Tema je OM, pa izvolite :)
Vom Jäger zum Gejagten

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 dec 2009, 23:08

lizarazu mi je jedan od najdrazih igraca
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 05 dec 2009, 06:50

Ovaj Marsejovac mjesecima izgleda govori vi ste djeca, netreba se raspravljati s vama. Ja sam bio ovdje u ratu, nevjerujem da si veci patriota od mene, ali eto, mozda i jesi, kako to da ja sa velikim patriotizmom smatram da su Džeko i Miske samo dobri igrači, a ti smatraš da su izdajnici!? Koliko sam primjetio tebi haveru svi izdajnici, pa da se u srednjem vijeku ovako prodaju igraci, "izdajnici" bi ostali bez glave za čas. Nije mi jasno, ako jedan grač ode iz Marseja, izdajnik, idiot, papak, a prije si ga volio, kao recimo Drogba ili Ribery. Daj opusti se čovječe, neću da ulazim u detalje, ali mislim da su Džeko i Miske vratili osmjeh ovom narodu, tj. nama, barem na trenutak!
Societa Sportiva Calcio Napoli, simply the best club in Italy!

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 05 dec 2009, 06:55

Samo jos nesto da ti kazem Marseille Unique, ja i ti smo patriote BiH, obojica navijamo za mediteranske klubove, za radnicke klubove, iste su nam boje nasi klubovi, pa zar treba da vodimo neke suvisne rasprave!?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2009, 15:00

marseille_unique je napisao/la:budalasu jedan idi malo gledaj tv i raspitaj se sta je i ko je bio taj tvoj selektor kojeg si podrzavo i kojeg i sad podrzavas ili ne podrzavas sada jer si kao vecina bez ponosa, idi vidi i raspitaj se sta je i koje i st aj eprico i kako t enazivo kad je bosnu i hercegovinu dobio sa hrvatskom na kosevu, poslusaj malo njegove razgovore sa ratnim poredsjednikom hrvatske i podrzavanje tog istog predsjednika za vrijeme rata, njegove price za hrv medije da je hrvatska njegova prva zemlja a vama da vas ne nazovem svakako , price da je bih njegova prva zemlja, pa kako mozete biti taki ljudi da kodru i bolu podrzavate dva mjeseca , pa da za nekog tog lafinasa zaboravite sve ono sto ste pricali i protiv cega ste protestovali, pa da sad opet nakon losih rezultta sjetite da vam ne valja ni savez ni selektor, pa hocete opet kodru, ali ne sreca vasa sto taj kodro ima ponos i sto je razocaran u vas jadnike jadne, jo sjednom ste pokazali zasto se bosancima i hercegovcima desavalo sve to sto nam se desavaalo kroz historiju, dokazali ste da vas mogu jeb.... jedni t eisti ljudi stalno u jednu te istu rupu,

sdruge strane ne znam bi li vas krivio, ili nas obrazovni sistem, jer je ocigledno da nas narod je neobrazovan i olahko vjeruje svemu i da olahko ne moze ni ocemu da donese odluku koj anece biti vodena televizijskim lazima i propagandom,

meni je tesko sto ja evo dvije godine ne mogu da navijam za svoju zemlju, boli me srce i dusa, ali vise volim tako, nego kao svi vi da zaboravim kako mi se neko u onoj muci i ratu i svemu sto nam se desavalo , kako mi se neko rugo tamo preko save i dinare u susjednoj hrvatskoj, meni treba pravi i dokazani bosanac i hercegovac da nas vodi, ne treba mi neko ko je tu kada mu trebamo jer ga niko nece, nego neko ko nas voli,

JA ZNAM DA JA OVO SVE DABA MOZDA I PISEM, JER VECINA OD VAS SU MALDI OD MENE I DOSTA OVIH STAVRI JOS NE SHVACAJU ILI IH NIJE DOVOLJNO ZAHVATILO OVO SVE STO SE DESAVALO PRIJE NEKOLIKO GODINA PA NISU TOLKO NI OSJETLJIVI,

SAMO CEKAM DA ODE TAJ VAS CUVENI SELEKTOR, LAZLJIVOG OSMIJEHA, I USTA PUNIH SLATKIH PSOVKI, KOJE VAS NASMIJAVAJU, PA DA I JA PONOVO NAVIJAM ZA SVOJU ZEMLJU
hebem ti nastavnicu Bosanskog .
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 05 dec 2009, 15:44

BIHfan je napisao/la:

hebem ti nastavnicu Bosanskog .
:lol: :lol: :lol:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 dec 2009, 15:50

unique a molim te koga boli neka stvar sto ti ne navijas za Bosnu. ti izgleda hoces faca da ispadnes pa to stalno naglasavas. nikad te necu shvatit.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 dec 2009, 16:12

stvar je u tome da vi nemate pojma i da bi se jeb za marku, a tako i bih prodali za marku nekim likovima koji su tu samo da se opare, konkretno mislim na vaseg selektora, pa kako da as takav providni lik zafrka pricom i da sve zaboravite, ja ne znam nije mi to jasno nikako, krivo mi je sto smo takav narod, nasom ivici osimu ili bilo kojem treneru ne bi srbi dali proviriti u hrv ili srbiju ali kamoli sleektor da bude a mi pustamo njih, nek ih pustamo ali kako zaboravite sta je sve govorio protiv vase drage bih (sumnjam cisto da je i sojecate svojom zemljom i da vam je draga), a ti NAPOLI si bio u ratu kao i ja ali dijete moje nisi jos odrasto da svaris neke stvari, hajd idite gledajte marseille sad ce jos malo protiv nice
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2009, 16:48

marseille_unique je napisao/la:stvar je u tome da vi nemate pojma i da bi se jeb za marku, a tako i bih prodali za marku nekim likovima koji su tu samo da se opare, konkretno mislim na vaseg selektora, pa kako da as takav providni lik zafrka pricom i da sve zaboravite, ja ne znam nije mi to jasno nikako, krivo mi je sto smo takav narod, nasom ivici osimu ili bilo kojem treneru ne bi srbi dali proviriti u hrv ili srbiju ali kamoli sleektor da bude a mi pustamo njih, nek ih pustamo ali kako zaboravite sta je sve govorio protiv vase drage bih (sumnjam cisto da je i sojecate svojom zemljom i da vam je draga), a ti NAPOLI si bio u ratu kao i ja ali dijete moje nisi jos odrasto da svaris neke stvari, hajd idite gledajte marseille sad ce jos malo protiv nice

Nezzz kome pricas,ja prvi nikad nisam da podrsku Ciri,al sam navijao za nase igrace kao i gotivio Dzeku,Misketa,Pjanica koje ti nazivas izdajicama. :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

napolifanatik
Kontakt:

Post Postao/la napolifanatik » 05 dec 2009, 18:08

marseille_unique je napisao/la:stvar je u tome da vi nemate pojma i da bi se jeb za marku, a tako i bih prodali za marku nekim likovima koji su tu samo da se opare, konkretno mislim na vaseg selektora, pa kako da as takav providni lik zafrka pricom i da sve zaboravite, ja ne znam nije mi to jasno nikako, krivo mi je sto smo takav narod, nasom ivici osimu ili bilo kojem treneru ne bi srbi dali proviriti u hrv ili srbiju ali kamoli sleektor da bude a mi pustamo njih, nek ih pustamo ali kako zaboravite sta je sve govorio protiv vase drage bih (sumnjam cisto da je i sojecate svojom zemljom i da vam je draga), a ti NAPOLI si bio u ratu kao i ja ali dijete moje nisi jos odrasto da svaris neke stvari, hajd idite gledajte marseille sad ce jos malo protiv nice
Hocete biti ljubazni i objasniti mi sta je to neshvatam?

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 05 dec 2009, 21:58

pobjeda od 1:3 za nas plus utakmica manje za nas
Tuzlanski_Malisa

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 05 dec 2009, 23:17

Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 05 dec 2009, 23:19

nevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
ma dobri su oni kakvih ima :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 dec 2009, 23:29

nevjernik je napisao/la:Veliki sam simpatizer OM-a, ali bojim se da bi mi se zbog ove dvojice Marseille mogao smuciti!
koje dvojice??

ja vidim samo jednog :lol:
FK DELFIN NEUM

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 dec 2009, 23:31

BIHfan je napisao/la:
koje dvojice??

ja vidim samo jednog :lol:
novi si nevjernice ova dvojica marsejovaca su isti likovi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:01

prije je om.net bio i na engleskom jeziku ali kako su napravili noviju verziju nema jos, sve pise coming soon a nikad da je naprave, valjda ih ko pogura da to malo brze bude gotovo
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 dec 2009, 01:12

je si li posjecivo fanatique stranicu commandoultra84.com, tu imas sve slike sa svake utakmice koju je marseille igrao, cak i prijateljskih, ima slika da ti oci stanu, et ako nisi do sad pogledo trebo bi , jer ima dosta dobrih slika a i kupitii se dukserica i zastava od ove grupe, takoder imas slike tetovaza od svih clanova grupe mislim tetovaze u vezi sa marseilleom
Tuzlanski_Malisa

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.