A i ti puno tražiš,hoćeš da igra fudbal i da zna s loptomK0MT je napisao/la:Ovaj Galin će nas nervirati ko i Haris... S loptom veze nema.
FK Rudar Prijedor
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
Mens sana in corpore sano.
http://****.ba/vijest/57099" onclick="window.open(this.href);return false;
Miloš Galin je nedavno okončao saradnju sa grčkom PS Kalamatom, za koju je od kraja prošle godine nastupio 12 puta, a 23-godišnji napadač iz Bihaća potpisao je jednogodišnji ugovor sa Rudar Prijedorom.
Rudar Prijedor je ostao bez najboljeg igrača Harisa Handžića, koji je potpisao ugovor sa lihtenštajnskim Vaduzom, tako da će ga u napadu zamijeniti nekadašnji napadač Krajine, Rada, Mladenovca, Donjeg Srema, Drine Zvornik, Bratstva, Jedinstva i Kalmate.
"Bio sam u pregovorima sa Rudar Prijedorom. Često smo bili na telefonskoj liniji, tražili zajedničku riječ. Bilo je još nekih klubova koji su me željeli, ali ambicije su mi se poklopile sa Prijedorčanima i parafirali smo jednogodišnji ugovor", rekao je Galin za ****.ba, dodavši:
"Ljudi iz kluba su me dobro prihvatili i od ponedjeljka se priključujem ekipi. Najveći dio posla je završen. Željno isčekujem priključak ekipi i da što prije budem u trenažnom procesu. Smatram da sam napravio dobar korak. Jedini cilj mi je da na što bolji način afirmišem i klub i sebe".
Cini se da smo dobili dobro pojacanje ,ali vidjecemo
Miloš Galin je nedavno okončao saradnju sa grčkom PS Kalamatom, za koju je od kraja prošle godine nastupio 12 puta, a 23-godišnji napadač iz Bihaća potpisao je jednogodišnji ugovor sa Rudar Prijedorom.
Rudar Prijedor je ostao bez najboljeg igrača Harisa Handžića, koji je potpisao ugovor sa lihtenštajnskim Vaduzom, tako da će ga u napadu zamijeniti nekadašnji napadač Krajine, Rada, Mladenovca, Donjeg Srema, Drine Zvornik, Bratstva, Jedinstva i Kalmate.
"Bio sam u pregovorima sa Rudar Prijedorom. Često smo bili na telefonskoj liniji, tražili zajedničku riječ. Bilo je još nekih klubova koji su me željeli, ali ambicije su mi se poklopile sa Prijedorčanima i parafirali smo jednogodišnji ugovor", rekao je Galin za ****.ba, dodavši:
"Ljudi iz kluba su me dobro prihvatili i od ponedjeljka se priključujem ekipi. Najveći dio posla je završen. Željno isčekujem priključak ekipi i da što prije budem u trenažnom procesu. Smatram da sam napravio dobar korak. Jedini cilj mi je da na što bolji način afirmišem i klub i sebe".
Cini se da smo dobili dobro pojacanje ,ali vidjecemo
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ovo neki Jan Koler
1.98 visok...Bojim se da ćemo imati kloca u napadu,ali šta je tu je. 
Pogledajte na You tube ima snimaka nekoliko,sve lopte njemu na glavu su go,ala valjace nam 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Valjaće nam,za otresanje orahatopa99 je napisao/la:Pogledajte na You tube ima snimaka nekoliko,sve lopte njemu na glavu su go,ala valjace nam
Koliko je Galin dobar toliko je i los. Cak je i dobar tehnicar ali ne moze puno trcati i u duelima je slab. Ali ako prodje komplet pripreme valjat ce vam 
Bunic iz Otoke vam je isto dosao na probu ? Vratite ga cim prije mozete, momak sam sebi noge podapinje.
Bunic iz Otoke vam je isto dosao na probu ? Vratite ga cim prije mozete, momak sam sebi noge podapinje.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
A jeste neki mutav...Valjda nece ostati.tropic je napisao/la:
- djoleprijedor
- Kontakt:
Kod nas svi odoše,Gigović napustio,Milanović,Milutinović,Kruz...a izgleda i Staka neće potpisati,samo trenira s Rudarom dok ne nađe inostrani angažman.Kod će nam igrati??? 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Jooj zao mi sto Zoca ode....a bas su se fino uigravali. Ali sta je tu je... 
Gigovića nisu ni zvali nikako, Milanović i treba da ide, kao i Kruz... Ne znam otkud vam to da je Zoća otišao, i da Staka neće potpisati.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Zoca je jutros uzeo papire i otisao, za Staku se jos nista ne zna...Zoca najverovatnije nastavlja u Izraelu. Ovo sa Zeljom je izgleda suplja prica.K0MT je napisao/la:Gigovića nisu ni zvali nikako, Milanović i treba da ide, kao i Kruz... Ne znam otkud vam to da je Zoća otišao, i da Staka neće potpisati.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgleda će nam ova sezona biti najteža do sad
Trenutno je igrački kadar loš,to jest i nemamo ga skoro,ne računajući juniore što su priključeni,vodi nas trener -početnik....Ne miriše na dobro,ali iskreno s enadam da će u narednih 7-10 dana doći nekoliko pojačanja,te da nećemo biti u situaciji kakvoj smo sad....Što se tiče trenutne situacije,opstanak bi bio pod velikim 
mirza dzafic vam se prikljucuje uskoro
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne bih se složio da je loš kadar. Možda fali još jedan-dva igrača i to je to. Al' opet mrtva sredina ili lakša borba za opstanak, ništa više. Ako dođe Džafa ima da se šutamo u guzicu od sreće.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Volio bih ja da je to tako kao što kažeš.Što se Džafića tiče,bio bi super pojačanje.K0MT je napisao/la:Ne bih se složio da je loš kadar. Možda fali još jedan-dva igrača i to je to. Al' opet mrtva sredina ili lakša borba za opstanak, ništa više. Ako dođe Džafa ima da se šutamo u guzicu od sreće.
Memisevic se definitvno nije dogovorio sa borcem i mogao bi lagano u prijedor...moglo bi vam to biti najvece pojacanje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Жика Павловић
- Kontakt:
% % &? Жао " је &, " је " за ? " '.
ma kakav dzafić,nista nije pokazao,masao nemoguće,od 7-8 golova mislim da je 5 sa bijele tačkedjoleprijedor je napisao/la:Volio bih ja da je to tako kao što kažeš.Što se Džafića tiče,bio bi super pojačanje.K0MT je napisao/la:Ne bih se složio da je loš kadar. Možda fali još jedan-dva igrača i to je to. Al' opet mrtva sredina ili lakša borba za opstanak, ništa više. Ako dođe Džafa ima da se šutamo u guzicu od sreće.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Realno,Kruz i nije neki kvalitet,što ne znači da je loš igrač,ali takvih kao on ima i među prvoligašima i među drugolifgašima RS-a i FBiH.." ? je napisao/la:% % &? Жао " је &, " је " за ? " '.
@vatreni,Džafić je kod nas bio dobar,čak što više vrlo dobar i sigurno ako se uklopi kao prošli put da će biti pojačanje.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 17 gostiju.