RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Cao, vidio sam jutros bilborde po gradu sto je super i pozeljno. Mislim da treba iskoristiti trenutak lagane euforije u gradu da se pokrene akcija da sto vise navijaca kupi godisnju kartu. Trebe iskoristiti ovaj period kad je tu i raja iz dijaspore. Ulaganje u reklamnu kampanju za promociju kupovine godisnjih karata bi se moglo itekeko isplatiti (cca 2000 x 85 KM = 170 000 KM). Ovo naravno mislim na upravu, ne na raju sa foruma... Znam da nije neka pamet ovo sto pisem (mozda se vec radi na tome), ali eto ako procita neko iz uprave neka razmisle.
Pozz
Pozz
- Al pashino
- Kontakt:
kad se igraju ove tekme ?RodjeniiBrato je napisao/la:„ROĐENI“ OTPUTOVALI NA BJELAŠNICU
Fudbaleri Veleža otputovali su jutros na Bjelašnicu. U narednih sedam dana „Rođeni“ će boraviti na ovoj planini i „puniti akomulatore“ za predstojeću sezonu. Stručni štab na prvi dio planinskih priprema poveo je sljedeće igrače: Oštraković, Bobić, Hebibović, Merzić, Mahinić, Kodro, Kazazić, Zolj, Zvonić, Ćemalović, Jusufbašić, Okić, Bašić, Bešo, Čosić, Hajdarović, Isić, Ramović, Marić, Zuhrić, Majkić, Rašević, Letić, Peco, Škahić i Jakupović.
-Imamo dvije zakazane utakmice sa Travnikom i Olimpicom, a moguće je da u zavisnosti od želja stručnog štaba zakažemo i jednu zatvorenu kontrolnu utakmicu, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
U prvom ciklusu „Rođeni“ će na Bjelašnici boraviti od 3 do 10. jula, a drugi ciklus je od 13. do 19. jula.
www.facebook.com/pirotehniksarajevo
sta bi sa onim Kajicem(jeli ono mu ovako ime)RodjeniiBrato je napisao/la:„ROĐENI“ OTPUTOVALI NA BJELAŠNICU
Fudbaleri Veleža otputovali su jutros na Bjelašnicu. U narednih sedam dana „Rođeni“ će boraviti na ovoj planini i „puniti akomulatore“ za predstojeću sezonu. Stručni štab na prvi dio planinskih priprema poveo je sljedeće igrače: Oštraković, Bobić, Hebibović, Merzić, Mahinić, Kodro, Kazazić, Zolj, Zvonić, Ćemalović, Jusufbašić, Okić, Bašić, Bešo, Čosić, Hajdarović, Isić, Ramović, Marić, Zuhrić, Majkić, Rašević, Letić, Peco, Škahić i Jakupović.
-Imamo dvije zakazane utakmice sa Travnikom i Olimpicom, a moguće je da u zavisnosti od želja stručnog štaba zakažemo i jednu zatvorenu kontrolnu utakmicu, kaže Admir Velagić, sportski direktor „Rođenih“.
U prvom ciklusu „Rođeni“ će na Bjelašnici boraviti od 3 do 10. jula, a drugi ciklus je od 13. do 19. jula.

P.S.Najmanje dvije clanske sigurno ce biti moje (mozda i vise,zadnje nekolike godine sam vadio po 4 za sviju u kuci

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ma kakvi bilbordi. Ima puno bolji,jeftiniji i efikasniji nacina za promociju.Bilbordi su preskupi i po meni najgori nacin promocije za tako nešto.mmmamn je napisao/la:Cao, vidio sam jutros bilborde po gradu sto je super i pozeljno. Mislim da treba iskoristiti trenutak lagane euforije u gradu da se pokrene akcija da sto vise navijaca kupi godisnju kartu. Trebe iskoristiti ovaj period kad je tu i raja iz dijaspore. Ulaganje u reklamnu kampanju za promociju kupovine godisnjih karata bi se moglo itekeko isplatiti (cca 2000 x 85 KM = 170 000 KM). Ovo naravno mislim na upravu, ne na raju sa foruma... Znam da nije neka pamet ovo sto pisem (mozda se vec radi na tome), ali eto ako procita neko iz uprave neka razmisle.
Pozz
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:

e sad, o cemu cemo?
1. o plakatu?
2. o ovoj djevojcici sto je "upala" ni kriva ni duzna u kadar?

FORZA VELEZ
Zbog ovoga sam odlucio da uzmem clansku ove godine, a nisam mislio. Znaci da im je vec uspjela kampanjanonda_83 je napisao/la:
e sad, o cemu cemo?
1. o plakatu?
2. o ovoj djevojcici sto je "upala" ni kriva ni duzna u kadar?![]()
FORZA VELEZ

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Dobri ovi bilbordi,nije losa kampanja,nego sta bi sa onim Kikicem?
-
- Kontakt:
valjda nije zadovoljio, nema sta drugo biti, jer nije otisao sa ekipom na pripremeAMADUDI je napisao/la:Dobri ovi bilbordi,nije losa kampanja,nego sta bi sa onim Kikicem?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Hajde dobro je, ne uzimamo vise otpatke.... Samo odabrani i provjereni igraci... tako i treba !!
Mostar u srcu, Velež do groba !
Rek'o bi covjek , bice nam nesto od Veleza iduce sezone.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
- Kontakt:
Kajkut pred potpisom za velez
-
- Kontakt:
pišeš gluposti i neistine....VELEZDOGROBA je napisao/la:Kajkut pred potpisom za velez
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
gdje ste to culi?domorocki je napisao/la:I ja sam čuo istu vijest
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
'de me neko uštini. Ne mogu da vjerujem da nismo ovo jedno ljeto pred raspadom i da krpimo ekipu 2 dana prije početka prvenstva.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Daj Boze da je istina ovo za Kajkuta..
Polako ima vremena saznat cemo. 

-
- Kontakt:
Istina je da smo mu ponudili,ali ne znam da je pred potpisom,možda je to nova vijest... 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Vrijeme je da i mi nekome otmemo igrača.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.