Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
jbg, ja u zadnje vrijeme nemam vremena ni gledati utakmice, npr danas nisam gledao privh 20 minuta jer sam bio na faxu, ali nista nisam ni propustio, lose, rafa je ponovo pogrijesio sa taktikom, kad nema torresa mi napad nemamo, jedino ngog moze nesto napraviti ali i on ostade na klupi da bi kuyt igrao u napadu, a on protiv onih nebodera nije imao nikakve sanse, lukas je posebna prica, boze sta rafa drzi u ekipi pa on nije ni za nase lige, riera mora igrati jer nemamo boljeg, a i njega bi rado otjerao iz liverpoola, el zhar je vise pokazao od zidova, makar kad dobije loptu nesto moze napraviti, dok onaj zidov samo siluje **** loptu, bez ikakve koristiGenghis je napisao/la:Prije se znalo ispisati i po 6-7 stranica na ovoj temi samo u toku jedne utakmice Livpoola, a gledaj sad sve lafo neki navijaci, kad je krenulo naopako nigdje zive dushe, cast izuzetcima.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Bas su simpa decki.fanatique 1899 je napisao/la:Što se momci savjetujurafa je napisao/la:Jarane ne zaboravi YNWA....ostani vjeran do kraja koroz oluje do sunca.....reds je napisao/la:ja vise necu niti mogu da gledam tekme liverpoola jer se jednostavno previse nerviramkad se vrati torres onda mozda...
LIVERPOOLLL.........

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Mi bar imamo tradiciju ako neamo novac...

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
Jarane od tradicije se ne živirafa je napisao/la:Mi bar imamo tradiciju ako neamo novac...![]()
![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Slazem se, ali nije bas da je Arsenal nesto osvojio u zadnjih 5 godina, zadnji trofej im je bio FA cup prije cirka 4-5 godina tako daGunnerS je napisao/la:Jarane od tradicije se ne živirafa je napisao/la:Mi bar imamo tradiciju ako neamo novac...![]()
![]()
Nije da nešto pametujem al...

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jarane mi se bar imamo necim ponosit,a vi.......GunnerS je napisao/la:Jarane od tradicije se ne živirafa je napisao/la:Mi bar imamo tradiciju ako neamo novac...![]()
![]()
"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
jbmti Liverpool ,pade na kladionici dabogda zavrsili u trecoj ligi kad ovako igraju...

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
SemPer_fi je napisao/la:jbmti Liverpool ,pade na kladionici dabogda zavrsili u trecoj ligi kad ovako igraju...![]()
![]()
hahahah..jbg care....

Misliš da nemamo ?! Pa mi smo u novijoj historiji EPL-a poslije manchestera osvojili najviše titula. Ja se ponosim ovim momcima Arsenala, koji igraju sve ljepše i ljepše, a zbog te ljepote ih i volim... Možda ne donose sad rezultate al sigurno ćemo bit ispred vas... Mi se ponosimo što nismo ispali iz LP ima već nekih 10 godina u grupnoj fazi, a vi ?! Nemoj da ti govorim još svašta nešto, npr da smo mi u plusu sa lovom dok vi možda idete u prodaju itd itd... jer vam "gazde" nemaju prebijene... A ovo je sve novije vrijeme...rafa je napisao/la:Jarane mi se bar imamo necim ponosit,a vi.......GunnerS je napisao/la:Jarane od tradicije se ne živirafa je napisao/la:Mi bar imamo tradiciju ako neamo novac...![]()
![]()
arsenal igra lijepo al od toga nema neke koristi, jer samo se trofeji broje a ni vi u zadnje vrijeme niste nista bolji od nas, dali cete biti bolji od nas na kraju vidjet cemo, spominjes ligu prvaka, ne znam zbog cega, tu liverpool ima dosta bolje rezultate, bez obzira na ispadanje u grupi ove seyone, arsenal cim naleti na ozbiljnijeg protivnika ispada, to se vidjelo prosle godineGunnerS je napisao/la:Misliš da nemamo ?! Pa mi smo u novijoj historiji EPL-a poslije manchestera osvojili najviše titula. Ja se ponosim ovim momcima Arsenala, koji igraju sve ljepše i ljepše, a zbog te ljepote ih i volim... Možda ne donose sad rezultate al sigurno ćemo bit ispred vas... Mi se ponosimo što nismo ispali iz LP ima već nekih 10 godina u grupnoj fazi, a vi ?! Nemoj da ti govorim još svašta nešto, npr da smo mi u plusu sa lovom dok vi možda idete u prodaju itd itd... jer vam "gazde" nemaju prebijene... A ovo je sve novije vrijeme...rafa je napisao/la:Jarane mi se bar imamo necim ponosit,a vi.......GunnerS je napisao/la: Jarane od tradicije se ne živiNije da nešto pametujem al...
kakve koristi imate od toga sto ste u plusu sa lovom kad ne kupujete igrace

Sarajevo i Liverpool
Rado bi se vi prodali, al' nece niko da vas kupi.YNWA je napisao/la: arsenal igra lijepo al od toga nema neke koristi, jer samo se trofeji broje a ni vi u zadnje vrijeme niste nista bolji od nas, dali cete biti bolji od nas na kraju vidjet cemo, spominjes ligu prvaka, ne znam zbog cega, tu liverpool ima dosta bolje rezultate, bez obzira na ispadanje u grupi ove seyone, arsenal cim naleti na ozbiljnijeg protivnika ispada, to se vidjelo prosle godine
kakve koristi imate od toga sto ste u plusu sa lovom kad ne kupujete igraceja vec godinama citam o tome kako se liverpool prodaje i jos nisma docekao da vidim leda **** amerima
Vi ste samo za reciklaze.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
ha ha.........ljubav je napisao/la:Rado bi se vi prodali, al' nece niko da vas kupi.YNWA je napisao/la: arsenal igra lijepo al od toga nema neke koristi, jer samo se trofeji broje a ni vi u zadnje vrijeme niste nista bolji od nas, dali cete biti bolji od nas na kraju vidjet cemo, spominjes ligu prvaka, ne znam zbog cega, tu liverpool ima dosta bolje rezultate, bez obzira na ispadanje u grupi ove seyone, arsenal cim naleti na ozbiljnijeg protivnika ispada, to se vidjelo prosle godine
kakve koristi imate od toga sto ste u plusu sa lovom kad ne kupujete igraceja vec godinama citam o tome kako se liverpool prodaje i jos nisma docekao da vidim leda **** amerima
Vi ste samo za reciklaze.

Najbolji navijaci,odani igraci,najtrofejni klub u Engleskojj,,,oces joss staa???????????????????

Ok, sve uredu, slažem se da su navijači u ENGLESKOJ jedini od najbolji, al odani igrači ?! Osim Gerrarda nije više niko... Iskreno, govorili ste to za Xabi Alonsa i momak je otišao, za Owena pa i taj je odlepršao...
citao sam negdje Florentino salje 40 mil za Gerrada na zimu
ako ode onda vam je u championship

A vama Adebayor dade kite,haa???
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
Sad ce vam otic i Fabregas,haaaa??
Daj molim te nema ti kluba.....
Liverpool i Manchester su klubovi za postovanje,iako mrzim scum imaju Giggsa i Scholesa sto je za svaku pohvalu,,
hahahahha kad se samo sjetim kako vas ADEBAYOR ZAJEBA..hahaha
redsi prvo trebaju otjerati one žilete i hikse iz kluba a za njima i beniteza...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:redsi prvo trebaju otjerati one žilete i hikse iz kluba a za njima i beniteza...
Za amere si upravu a rafa treba ostavit...

Za ovaj remi sa Blackburnom krivi su vlasnici, uprava, parry, sreca, losh teren, prevelika vlaga na terenu i smrdile linije sesnesterca
Nishta jos nije izgubljeno......
Nishta jos nije izgubljeno......
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.