Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Albiongate dao ultimatum Harunu, traži ispisnice za dvije kosarkasice a zauzvrat neće Fincima i Fibi poslati mail da je Sulrjmanovic igrao prijateljsku u Srbiji. Ultimatum ističe danas u 17h....
neznam sto uopste pisete o tom bolesniku. to nevodi nicemu, a i nevjerujem da to nekoga posebno interesuje
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Fakat nije ni meni jasno. Frajer luđak i oni ga ovdje spominju.dino-92 je napisao/la:neznam sto uopste pisete o tom bolesniku. to nevodi nicemu, a i nevjerujem da to nekoga posebno interesuje
Ako vas ne interesuje, onda molim vas preskočite post i bez nepotrebnih komentara, ok!
Koje sankcije mozemo ocekivat ako dodje do te prijave. Nije mi jasno da se tako zajebavaju sa tim stvarima i stavljaju emira pod drugim imenom da igra.
ime topica govori dovoljno, drzi se njega ogovaranja na druge temeBatko je napisao/la:Ako vas ne interesuje, onda molim vas preskočite post i bez nepotrebnih komentara, ok!
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Samo da porucim menadzerima, dusebriznicima, mesetaerima, bahatim mrziocima svega sto radimo da nas se okane. Da nas puste i ne maltretiraju nam djecu. Toliko vise.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Ima li ova kadetska repka kakav trening večeras da se može gledati?
Sutra imas prijateljsku kadeta,pa raspitaj se kad je tacno...zaboljisportuBiH je napisao/la:Ima li ova kadetska repka kakav trening večeras da se može gledati?
Jel to definitivno da Buza nece igrati EP zbog povrede ili ima jos nade? I sta je sa Emirom...ima li sta novo u vezi dozvole da igra za nas?
Kako sada stvari stoje, Buze nece biti u Latviji. Sto se tice Emira, identicna situacija..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a cuo samneno#4 je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Buze nece biti u Latviji. Sto se tice Emira, identicna situacija..
sa sehicem, sulejmanovicem i buzom bili bi kandidat za medalju
ovako cemo se boriti za opstanak
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Steta za Buzu ako ostanemo u ovoj diviziji bilio bi odlicno.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Samo da je izgurati opstanak u A diviziji, nadam se da momci to mogu uraditi.nerminh74 je napisao/la:a cuo samneno#4 je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Buze nece biti u Latviji. Sto se tice Emira, identicna situacija..
sa sehicem, sulejmanovicem i buzom bili bi kandidat za medalju
ovako cemo se boriti za opstanak
Zao mi je Buze, na Emira nisam ozbiljno ni racunao zbog administrativnih problema.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mogu oni opstati u A-diviziji...ovdje ce se vidjet i kvalitet Nenada kao trenera i kako ce spremiti ekipu bez nekih izrazito "jakih" igraca...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
nepanicite, ima ovdje jos materijala, jesu sulejmanovic i buza najjaci, ali tu su i polutak, lazic, predic, lulic, alibegovic, gacic, tunovic, lakic,... .
znaci nemora se desiti potop...
znaci nemora se desiti potop...
sve su to ok igraci, neki manje neki vise talentovani. ali bez buze, sulejmanovica, sehica fali taj lider, od kojeg znas da ce ubacit svojih 20 poena, i koji moze donjeti prevagu u tjesnim utakmicama. bojim se da ce ovako biti grcevita borba.
dino-92 je napisao/la:sve su to ok igraci, neki manje neki vise talentovani. ali bez buze, sulejmanovica, sehica fali taj lider, od kojeg znas da ce ubacit svojih 20 poena, i koji moze donjeti prevagu u tjesnim utakmicama. bojim se da ce ovako biti grcevita borba.
Ni ja nisam neki optimista poslije ovih povreda Buze i bez Sulejmanovica koji nema dozvolu da igra tesko cemo ostati u A diviziji nazalost steta za ovu generaciju
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Meni nije zao ove generacije,jer oni ce igrat u A-diviziji...vise mi je zao ako ispadnemo,pa sledece godine kada cemo sigurno dva puta imati jace igrace i to mislim na igrace iz 96 koji ce imati iskustva iz ove godine,a dolazi po meni najjaca generacija koju smo do sad imali 97...Yucca je napisao/la:dino-92 je napisao/la:sve su to ok igraci, neki manje neki vise talentovani. ali bez buze, sulejmanovica, sehica fali taj lider, od kojeg znas da ce ubacit svojih 20 poena, i koji moze donjeti prevagu u tjesnim utakmicama. bojim se da ce ovako biti grcevita borba.
Ni ja nisam neki optimista poslije ovih povreda Buze i bez Sulejmanovica koji nema dozvolu da igra tesko cemo ostati u A diviziji nazalost steta za ovu generaciju
Lotus je napisao/la:Meni nije zao ove generacije,jer oni ce igrat u A-diviziji...vise mi je zao ako ispadnemo,pa sledece godine kada cemo sigurno dva puta imati jace igrace i to mislim na igrace iz 96 koji ce imati iskustva iz ove godine,a dolazi po meni najjaca generacija koju smo do sad imali 97...Yucca je napisao/la:dino-92 je napisao/la:sve su to ok igraci, neki manje neki vise talentovani. ali bez buze, sulejmanovica, sehica fali taj lider, od kojeg znas da ce ubacit svojih 20 poena, i koji moze donjeti prevagu u tjesnim utakmicama. bojim se da ce ovako biti grcevita borba.
To jest ova kadetska repka je sigurno najtalentovanija generacija od svih i bila bi steta da igraju Diviziju B slijedece godine
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: galia95, Google Adsense [Bot], Proximic, TripleThreat, UtdBiH21 i 25 gostiju.