Carmelo...

Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha

Jared Zwerling @JaredZwerling 16h
I spoke with Jared Jeffries today. He said, "I would love to come back to New York. We will see." Would you guys welcome a return? #Knicks

Marc Berman @NYPost_Berman 2m
As expected, #Knicks have contacted agent about PG Will Bynum. Also have checked in on PG Earl Watson for vet minimum.
E jbg frajer da se samo malo uozbilji i prestane sa nocnim provodima tokom sezone,gdje bi mu onda bio kraj? NY nije ista momcad sa i bez njegaCarlo je napisao/la:Nemoj mi JRa, neka njega po Bucksima i ostalim klubovima. Kad su Clippersi mogli dati Redicku 27 miliona za 4 godine onda mogu i Bucksi, Pistonsi Smithu.
Ma kakvi druže. JR je lumpovo u playoffu zato je i šutao 33% iz igre cijeli playoff. Neka njega u Bucksima, evo mnogi izvori navode da su mu Bucksi spremni dati ogromnu lovu i Korveru su ponudili 20 miliona za 3 godine, i JRu će slično ponuditi.Sabinho je napisao/la:E jbg frajer da se samo malo uozbilji i prestane sa nocnim provodima tokom sezone,gdje bi mu onda bio kraj? NY nije ista momcad sa i bez njegaCarlo je napisao/la:Nemoj mi JRa, neka njega po Bucksima i ostalim klubovima. Kad su Clippersi mogli dati Redicku 27 miliona za 4 godine onda mogu i Bucksi, Pistonsi Smithu.
Jel Ellis napusti Buckse,pricalo se nesto o tome?Carlo je napisao/la:Ma kakvi druže. JR je lumpovo u playoffu zato je i šutao 33% iz igre cijeli playoff. Neka njega u Bucksima, evo mnogi izvori navode da su mu Bucksi spremni dati ogromnu lovu i Korveru su ponudili 20 miliona za 3 godine, i JRu će slično ponuditi.Sabinho je napisao/la:E jbg frajer da se samo malo uozbilji i prestane sa nocnim provodima tokom sezone,gdje bi mu onda bio kraj? NY nije ista momcad sa i bez njegaCarlo je napisao/la:Nemoj mi JRa, neka njega po Bucksima i ostalim klubovima. Kad su Clippersi mogli dati Redicku 27 miliona za 4 godine onda mogu i Bucksi, Pistonsi Smithu.
napisao si ovo kao da je JR neka legenda klubaSabinho je napisao/la:E jbg frajer da se samo malo uozbilji i prestane sa nocnim provodima tokom sezone,gdje bi mu onda bio kraj? NY nije ista momcad sa i bez njegaCarlo je napisao/la:Nemoj mi JRa, neka njega po Bucksima i ostalim klubovima. Kad su Clippersi mogli dati Redicku 27 miliona za 4 godine onda mogu i Bucksi, Pistonsi Smithu.
Kakva legenda,samo kazem kad bi se moglo malo poraditi sa njim bio bi od ogromne koristiLenBias je napisao/la:napisao si ovo kao da je JR neka legenda klubaSabinho je napisao/la:E jbg frajer da se samo malo uozbilji i prestane sa nocnim provodima tokom sezone,gdje bi mu onda bio kraj? NY nije ista momcad sa i bez njegaCarlo je napisao/la:Nemoj mi JRa, neka njega po Bucksima i ostalim klubovima. Kad su Clippersi mogli dati Redicku 27 miliona za 4 godine onda mogu i Bucksi, Pistonsi Smithu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.