Mislim da je aludirao da će Lewandovski preći u Bayern sljedeće sezone.plavetniloo je napisao/la:Backspace je napisao/la:@Billal nisam mislio na nas bavrace nego na duge momke koji njega napadaju ili sl tako da bez brige ja sam za to da ostane Klare prema tome malo bolje citaj.![]()
@secko nema veze hvala sto si se potrudio...Backspace je napisao/la:Ma Lewa je nas od 2014-te samo lagano.Zodiac je napisao/la:Uostalom i ako ode Lewa naći će se zamjena,recimo Benteke.
sine dragi pogubio si se sa tim silnim accountima, odluci se sta si i koga simpatises, na ovom accountu je bvb, pusti bayern
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München

Luca Toni se prisjetiog sjajnog perioda u Bayernu (u prvoj sezoni osvojio double) i izjavio da mu je to najljepši period u karijeri i kako ga još mnoge stvari vezuju za Njemačku, gdje ima još uvijek mnogo prijatelja.
Meni je Luca stvarno bio drag , zanimljiv napadač.....
Inače u 60 utakmica Bundeslige, Luca je pogodio 38 puta.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko sam se samo radovao kada sam cuo da Toni prelazi u Bayern. On i Ribery su stigli 2007 godine. Dobra vremena su to bila, reklo bi se nezaboravna. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jel Goetze namjerno glup bio pa Nike na predstavljanju obuko ?
Toni vec duze vrijeme daje izjave tipa igrat' cu dzaba u Bayernu.
Bilo bi fino naci mjesto za njega negdje, imam osjecaj da bi on zadovoljan bio kad bi lopte hvatao
Uvijek ostanem po pola satana YouTubeu gledajuci njega i Riberya kako se zayebavaju
[youtube][/youtube]
Toni vec duze vrijeme daje izjave tipa igrat' cu dzaba u Bayernu.
Bilo bi fino naci mjesto za njega negdje, imam osjecaj da bi on zadovoljan bio kad bi lopte hvatao
Uvijek ostanem po pola satana YouTubeu gledajuci njega i Riberya kako se zayebavaju
[youtube][/youtube]
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ma de Bgt?Backspace je napisao/la:@Billal nisam mislio na nas bavrace nego na duge momke koji njega napadaju ili sl tako da bez brige ja sam za to da ostane Klare prema tome malo bolje citaj.![]()
A odakle tebi pravo da ti bilo koga na ovom forumu vrijedjas (bilo direktno ili indirektno)? Mora da si i to pravo dobio od nekog dominatora
Obzirom na (ne)ozbiljnost tvojih postova, lijepo bi bilo da me zaobidjes u narednim. Hvala!
Procitao sam i ja taj clanak. Bio mi je drag igrac i bilo mi je jako zao kada je otisao iz Bayerna. Nerado su otisli i on i Lucio... al' sta ces kad' smo institiucija koji svako uvijek nerado napustaeffe_sa je napisao/la: Luca Toni se prisjetiog sjajnog perioda u Bayernu (u prvoj sezoni osvojio double) i izjavio da mu je to najljepši period u karijeri i kako ga još mnoge stvari vezuju za Njemačku, gdje ima još uvijek mnogo prijatelja..
Jedino je Ballack crna ovca po tom pitanju
Usput, Effe i Effenberg, vi kada pisete onda ja najradije samo citam jer nemam sta za rec
Cak vam malo i zavidim, pogotovo na tome sto brzo otipkate pogolem post
**** ti dominator tetku 
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
@Billal sto si se mene nadovezo toliko bgt nista nikom nisam uradio, a sta fali mojim postovima nikome ovdje ne smetam od bavaraca samo tebi sta si ti bgt neki svetac jel?
Jel se ti drogiras koga sam ja ba vrijedjo
.... svasta cu cuti neka ti potvrde ostali clanovi sa ove teme da nisam prema tome malo bolje citaj.
Posteno necemo raspravljati kad ti ne zelis da lijepa misljenja dijelo slazem se.
Ugodan dan.
A jel konacno ovo rijeseno za Maria u Fiorentinu?
Jel se ti drogiras koga sam ja ba vrijedjo
Posteno necemo raspravljati kad ti ne zelis da lijepa misljenja dijelo slazem se.
A jel konacno ovo rijeseno za Maria u Fiorentinu?
Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
nisam se nadovezao na tebe, i nisam te uopste uzeo na zub (da tako kazem).Nisi nikome nista uradio ali nije lijepo nikoga ni uvrijediti na forumu ni direktno a ni indirektno. Evo ja sam nesto vise od godinu dana tu, ali se uvijek kontrolisem sta cu napisati jer jednom sam preletio u postu i sad se kajem posto nas je taj lik napustio nedavno. Ovdje ima i starijih forumasa (iako sam i ja u tridesetim) i izbjegavaj to "pusti papke" i tome slicno.Backspace je napisao/la:@Billal sto si se mene nadovezo toliko bgt nista nikom nisam uradio,
Eto ti prijateljski savjet.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 03 jul 2013, 17:49, ukupno mijenjano 3 puta.
Bilal drug hvala ti na prijateljskom savjetu posto si stariji i takve osobe postujem meni je ipak 24 jbg.
Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.
Pozdrav za Tuzlu. 
Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Hvala, ali ipak ti mene zaobidji u postovima ako nije problemBackspace je napisao/la: Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.![]()
Pozdrav za Tuzlu.
Pozdrav i za tebe.
Bilall je napisao/la:Hvala, ali ipak ti mene zaobidji u postovima ako nije problemBackspace je napisao/la: Sve postujem clanove ovdje starije naravno i ocekujem da oni mene isto postuju da pratimo i mjenjamo misljenja oko kluba nadam se da ce tako biti.![]()
Pozdrav za Tuzlu.
![]()
Pozdrav i za tebe.
Bitno je da nas klub abd nastavi u novoj sezoni gdje je stao.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ma samo bez prepirki, mi smo simpatizeri najboljeg kluba na svijetu i sta hoces vise hehe 
Moramo se drzat zajedno, i zbijmo te redove
FC Bayern !!!!!
Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta??? Nisam u toku........secer je napisao/la:**** ti dominator tetku
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I mene zanima,da se nije sta bitno desilo kad je pala tetkaeffe_sa je napisao/la:Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta??? Nisam u toku........secer je napisao/la:**** ti dominator tetku
VOLIM BAYERN
Upravo o tome pricam sad koliko ce se to postovati ostaje da vidimo.BavaracZenica je napisao/la:Ma samo bez prepirki, mi smo simpatizeri najboljeg kluba na svijetu i sta hoces vise hehe
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Mislio sam da bi bilo bolje ne odgovarati, ali posto pitate eto reci cu.effe_sa je napisao/la:Šta bi s tobom šećerko? Kome to ti, šta???secer je napisao/la:**** ti dominator tetku
Vjerovatno meni posto sam pominjao dominatore, al stvarno nisam konkretno na njega mislio
Sto se tetke tice, tetka mi je mrak
A sada nebi bilo lose da odete na malo vedrije teme koje se ticu Bayerna.
Ejjj ti nekog drugog možeš pravit budalom, ali mene sigurno ne možeš s tim svojim dobrim namjerama. Brzo ćeš ti biti provaljen, ništa se ne sekiraj.....Backspace je napisao/la: Upravo o tome pricam sad koliko ce se to postovati ostaje da vidimo.
Ostale bi normalne forumaše zamolio da ovakve likove ignorišu i ne obraćaju pažnju i da nastavimo s normalnom diskusijom o našem voljenom klubu. Ovaki su došli samo da potjeraju normalne i pismene forumaše, jer danas evo još jedan pismen, korektan forumaš namjerava da napusti forum.....Zato ovakvim zgubidanima ne treba pridavat važnost.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
Matthias Sammer: "Bayern nije zainteresiran za Davida Luiza. Ukoliko ne dode do novih ozljeda, Bayern nece vise dovesti nijednog igraca u ovom prijelaznom roku jer smo zadovoljni sa trenutnim kadrom."
Hebo vas David Luiz da vas hebo
Hebo vas David Luiz da vas hebo
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Da ti na ovo odgovorim, a o Mulleru kao napadaču ćemo još pričati ako dođe do toga, da on zaigra u napadu. Za sad smo tu dovoljno mišljenja razmjenili....Stefan Effenberg je napisao/la: Šta ti misliš o False 9? Baš me interesira tvoje i vaše mišljenje, kolege forumaši.
A što se False 9 tiče, pisao sam već prije da je ok da se to isproba u određenim utakmicama, ali da to ne treba stalno forsirat. Prednost je ta sada što će igra naše ekipe biti još varijabilnija i tokom same utakmice. Bit ćemo još nepredvidljiviji.
E sad pošto se sve više vrte te opcije s Mullerom, Goetzeom, Riberyjem u napadu i situacija Mandžina neće biti jednostavna. Ja njega cijenim, jer je veliki borac i daje veliki doprinos ekipi. On je ta prznica, prgav u pozitivnom smislu i veliki fighter. Mandžo će se sad morati boriti opet za svoje mjesto, s tim da tu sad dobiva konkurente od igrača koji mu prije to nisu bili. Ipak će se on nametnuti i dobiti dosta minutaže. Ako Mandžo odigra i pod Pepom par dobrih utakmica, onda Pep definitivno neće moći bez njega, neće ga moći izostavit.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Laze Sammer kao pas
Ako je Pep izrazio zelju da se Luiz dovede,ne sumnjam da ce nasi ucinit sve da ga dovedu.
@Backspace drug ja nisam nisam primjetio da si ikoga vrijedjao ili nesto drugo,naprotiv izgledas mi kao sasvim ok momak,i vidim redovno pises tako da samo opleti
Ako je Pep izrazio zelju da se Luiz dovede,ne sumnjam da ce nasi ucinit sve da ga dovedu.
@Backspace drug ja nisam nisam primjetio da si ikoga vrijedjao ili nesto drugo,naprotiv izgledas mi kao sasvim ok momak,i vidim redovno pises tako da samo opleti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.