Svraka malo povrijedio ligamente na stopalu, ništa opsano.AsharaK je napisao/la:Šta je sa Svrakom i Adilovićem ?
Adilović pauzirao jučer i danas mislim. Ništa opasno...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Svraka malo povrijedio ligamente na stopalu, ništa opsano.AsharaK je napisao/la:Šta je sa Svrakom i Adilovićem ?
Koliko ja znam povrijedjeni su obojica rade lagane treninge i za dan-dva ce biti u punom pogonuAsharaK je napisao/la:Šta je sa Svrakom i Adilovićem ?
nisam to znao, ja sam mislio da je vezni igrac, onda jamak dolena njegovo mjesto, selimovic polu spic, brkovic, alibasic krila, zamiovic napadacarelinho je napisao/la:ne moze ti zaimovic igrati veznog kad je napadacplavetniloo je napisao/la:drugo poluvrijeme
hadzic
zeljkovic hasanhodzic skaljic stanic
enis sadikovic zaimovic
selimovic jamak brkovic
alibasic
Oporavio se izgleda, brao...arelinho je napisao/la:Sastav Željezničara za drugo poluvrijeme: Hadžić, Zaimović, Selimović, Stanić, Hasanhodžić, Zeljković, Brković, Alibašić, Jamak, Enis Sadiković, Škaljić.
Brković ipak nije ušao u igru. Benjamin Čolić igra i u nastavku. Nazalost izgleda jos nije spremanAnonimac je napisao/la:Oporavio se izgleda, brao...arelinho je napisao/la:Sastav Željezničara za drugo poluvrijeme: Hadžić, Zaimović, Selimović, Stanić, Hasanhodžić, Zeljković, Brković, Alibašić, Jamak, Enis Sadiković, Škaljić.
Mesin menager trazi 50 hiljada i maksimalno ugovor na jednu sezonu.Tako da od toga nema nista,ostat ce vjerovatno u CelikuElegant je napisao/la:Jesi ti tezak lik, ajd'e postavi svoju sliku zivota ti da te vidimo! Samo nesto lupetas, skeniraj nam te igrace.zeljooooo je napisao/la:Jest ružan ovaj mešanović neće ga niko nigdje ,a ko bi ga kad mu vidi onog papka od nazovi menadžera bježe ljudi od njega prije bi mu marku dao da kupi sebi sladoled.
Mesa je extra igrac kad bi dosao u Zelju napad bi nam se preporodio.
barem imaš LIVEAsharaK je napisao/la:49.minuta: Brković ipak nije ušao u igru. Benjamin Čolić igra i u nastavku.
Hahaha, pa ovi sa sportsport.ba stvarno nisu normalni
E "baš smo se usrećili"redarmy64 je napisao/la:Kolonija Veleža u Sarajevu...Brković,Škaljić,Hasanović,E.Čolić. Sretno u prvenstvu i njima i Želji.........
+1CashMan je napisao/la:barem imaš LIVE
Hasanovic ponikao u Zelji ovo ostalo kolinija...redarmy64 je napisao/la:Kolonija Veleža u Sarajevu...Brković,Škaljić,Hasanović,E.Čolić. Sretno u prvenstvu i njima i Želji.........
Trenutno korisnika/ca: 12tiigrac21, ANamelessGhoul, BosnianLevi, KrajinaTm87, RoadRunner85, Sarun, Zeljoo1921 i 44 gosta.