Šta bi nam tek ovaj Gyor uradio i Videoton mogu mislit.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://www.bari91.com/football_stats/Hu ... /2012-2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta.Keenan.- je napisao/la:Sigurno su jaki ko beton cim su se borili za opstanak u Madjarskoj ligi.arelinho je napisao/la:jesi skeniro kaposvar pa da znas da je to bez veze ekipa ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Nebitno, pogresno sam se izrazio ali opet to ne mijenja cinjenicu da su jaki ko betonasunsao je napisao/la:Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ma kakvi mi boricemo se za opstanak, donji dio tabele nam je obezbjedjenKeenan.- je napisao/la:Nebitno, pogresno sam se izrazio ali opet to ne mijenja cinjenicu da su jaki ko betonasunsao je napisao/la:Cuj borili za opstanak, a imali 12 bodova vise od ekipe koja je ispala, svasta..
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
jesi naporan cojk de ba ohladi par dana da se odmorimo od tebe cc.
Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
NO PYRO NO PARTY
Odo popit koju pivu i proslavit ovaj remi ovo je Veliki uspjeh za nas ja sam ponosan, aj uzdravlje.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Neces ti mrdnuti nigdje. Sjedit ces ti pred fb i ss.ba i traziti paznje, najlaksi put do toga je provociranjem.zeljooooo je napisao/la:Odo popit koju pivu i proslavit ovaj remi ovo je Veliki uspjeh za nas ja sam ponosan, aj uzdravlje.
NO PYRO NO PARTY
Stvarno je čovjek u pravu, sjećam se jednog turnira na kojem je nastupao Kapošvar, pitali se svi da li su oni zalutali, kojim se sportom bave.? Njih moraš dobiti i remi sa Kapošvarom je neuspjeh. Da, Labudovi iz Orašja su im 5 komada utrpali.Buu je napisao/la:Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Moramo vala sve dobijati. Igraci nam kostaju po 10M, sve su ovo male ekipe mi smo sila.England je napisao/la:Stvarno je čovjek u pravu, sjećam se jednog turnira na kojem je nastupao Kapošvar, pitali se svi da li su oni zalutali, kojim se sportom bave.? Njih moraš dobiti i remi sa Kapošvarom je neuspjeh. Da, Labudovi iz Orašja su im 5 komada utrpali.Buu je napisao/la:Imas li ti prijatelje ili si stalno u depri ?zeljooooo je napisao/la:Nek idu u pm kad nisu u stanju dobit bezveznu mađarsku ekipu koja se borila za opstanak.
Nit je kaposvar mjerilo kvaltieta ,nit su pripreme za pokazivanje kvaliteta pa da je bitno jel pobjeda ili poraz.Razumijem da se zareda s porazima ko sarajevo sto jr izgublo sve pripremne pa da se malo zapitas ,ali odigrali ste nerjesenoi to prvu pripremnu.Jedino je sluzbena utakmica mjerilo i tu se pokazuju neke stavri
mozel neko napisat dautm kad igrate LP?
- corleone87
- Kontakt:
16.07 u gostima a 23.07 ovdeciza je napisao/la:Nit je kaposvar mjerilo kvaltieta ,nit su pripreme za pokazivanje kvaliteta pa da je bitno jel pobjeda ili poraz.Razumijem da se zareda s porazima ko sarajevo sto jr izgublo sve pripremne pa da se malo zapitas ,ali odigrali ste nerjesenoi to prvu pripremnu.Jedino je sluzbena utakmica mjerilo i tu se pokazuju neke stavri
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Kakve veze ima danasnji rezultat, halo ovo su pripreme. Pratite rezultate prijateljski utakmuca evo Celtic izgubio od Sevastopola iz Ukrajine. Pa po nasem onda se oni trebaju ugasiti.
-
petisesti98
- Kontakt:
03.07.2013 g Mjesto Kidricevo. FK Zeljezničar-FK Kaposvar rezultat 1-1.poluvrijeme 1-1.Strijelac za plave momke Sadikovic Dado.Ovo je pocetna ekipa ,nedostaje Sadikovic Dado........ Bj Dino Pekic

SWRA
Svaka čast našim momcima, koliko vidim prema live tekstualnom prenosu da su konstantno napadali to je za pohvalu...
Bravo Dado za gol... a ovi bolesnici kao sto nisu zadovoljni rezultatom, sjetite se kad nas je famos derao na pripremnim, ali smo odmah predstojecu sezonu pomeli i postavili sjajne rekorde.
-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Za razliku od prošle sezone, prema pričama koje sam čuo imamo igru i izgledamo svježe.
Nama je vaznije da tim bude spreman za narednu sezonu, jer ipak je ovo nedovoljno za LP.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Hvala ti Bože ovo je najvažnije, to prošle sezone nismo imali ni jedno ni drugo, al' smo opet osvojili, znaci da predstojece sezone lagano uzimamo...Rade Paprica 9 je napisao/la:Za razliku od prošle sezone, prema pričama koje sam čuo imamo igru i izgledamo svježe.
Ustvari, prvo da prodjemo u 3. pretkolo pa onda sve ostalo...
Foto s tekme:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !