Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Boston Celtics
I ja sam vise nego zadovoljan mlad momak,ide se na tankiranje,i po 1 pick aBd da i nas jednom pogleda pa da uzmemo igraca koji je sigurno nabolji igrac posle LBJ-a i KD-a na drafu,kak god mi opet imamo finu ekipicu Rondo Suly Green nije to lose,jos da se Baasa rijesimo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
6 god ugovor, barem prema twitteru 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jestee 6 godina objavljeno i na sluzbenoj stranici.rio_Ferdy88 je napisao/la:6 god ugovor, barem prema twitteru
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Stevens ako nas bude vodio kao Butler mi i s ovim timom mozemo do finala 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Joj levata. Sta ce nam covjek koji ce zavrsit ko RoyGuarin14 je napisao/la:Znam da nece biti nista od toga, ali opet sam se pravo obradovao, kada sam procitao da se Oden dovodi u kontekst sa Celtcsima
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- BernardBarnjak
- Kontakt:
The Boston Celtics signed Brad Stevens to a six year, $22 million contract, **** told Yahoo! Sports.
After a coaching search that never really seemed to start, the Boston Celtics have hired Butler head coach Brad Stevens to take over the squad during their rebuild.
The Celtics kept their coaching search on the down-low, with Danny Ainge telling the media that he wasn't in any rush to make a decision (per ESPN Boston's Chris Forsberg).
Apparently, he wasn't in any rush to get the rest of the world involved in whom he should hire, either.
In the end, the Celtics could have hired anybody and it would have been a fine selection. If it works out, they will have picked up an esteemed head coach out of nowhere. If something goes wrong and the team struggles, that's what everybody expects from them anyway.
So what can the Celtics expect from Doc Rivers' replacement? Well, he's definitely a different kind of coach, that's for sure.
Brad Stevens won 166 games in 6 years at Butler, the most ever for a Division I coach in his first 6 seasons.
Kevin Garnett is five months older than Brad Stevens.
Aside from Kevin Garnett, Stevens is younger than Antawn Jamison, Tim Duncan, Andre Miller, Ray Allen, Mike James, Jerry Stackhouse, Derek Fisher, Marcus Camby, Steve Nash and, of course, Juwan Howard.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakav li je ovo eksperiment? E moj Ainge...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odličan izbor, po meni, baš ono što nam treba, low risk high reward tip izbora, a veterana u timu nemamo tako da će mu biti lakše voditi tim pun igrača u 20im, mladih od kojih može izgraditi pravi tim kao što je učinio i na Butleru, izuzetan analitičar, dobar u razvoju igrača i ostvarivao je strašne rezultate sa Butlerom iako nije imao neku momčad bogatu talentomBernardBarnjak je napisao/la:Kakav li je ovo eksperiment? E moj Ainge...
Jedan od igrača koje je trenirao je Hayward
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
rio_Ferdy88 je napisao/la:Odličan izbor, po meni, baš ono što nam treba, low risk high reward tip izbora, a veterana u timu nemamo tako da će mu biti lakše voditi tim pun igrača u 20im, mladih od kojih može izgraditi pravi tim kao što je učinio i na Butleru, izuzetan analitičar, dobar u razvoju igrača i ostvarivao je strašne rezultate sa Butlerom iako nije imao neku momčad bogatu talentomBernardBarnjak je napisao/la:Kakav li je ovo eksperiment? E moj Ainge...
Jedan od igrača koje je trenirao je Hayward
Odlican izbor je samo taj sto nijedan od NBA trenera ne bi pristao na namjerno tankiranje. Ova sezona Bostona ce biti loša. Jako loša.
I onda ce da dovedu hrpu mladih iz najjace draft klase od 2003. koji ce zajedno s trenerom tu biti narednih 5-6 godina, bolje je tako nego svake godine preplacivati bzvze igrace u nadi da ce neki "talenat" da iskoci i mjenjati trenera stalno..
koliko to pickova na iducem draftu ima boston ako je hrpa? 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Znam ja kakva je potencijal Brad Stevens u NCAA okvirima. Napravio je veliki uspijeh sa 'malim' Butlerom i 2 puta je dosao do NCAA finala sto svakako nije mala stvar!
Valjda u Celticsima vole dovoditi NCAA trenere tako da ovaj Baby Face Stevens nije prvi... a znamo kako prolaze NCAA trteneru u NBA, cast izizetcima [Larry Brown].
Valjda u Celticsima vole dovoditi NCAA trenere tako da ovaj Baby Face Stevens nije prvi... a znamo kako prolaze NCAA trteneru u NBA, cast izizetcima [Larry Brown].
cekaj malo, nisu jos zavrsili s trejdovanjem, imaju oni tu jos par igraca za koje mogu dobiti pikove i ugovore koje sad isticu...Rondo,Green,Bass,Bradley...LenBias je napisao/la:koliko to pickova na iducem draftu ima boston ako je hrpa?
od navedenih samo bi, mozda, trebao bass da ide, mislim da nisu bas toliko ljudi da rade trade ostale trojice ali hajde znaj, ide se od samog pocetka pa je sve moguceJHam je napisao/la:cekaj malo, nisu jos zavrsili s trejdovanjem, imaju oni tu jos par igraca za koje mogu dobiti pikove i ugovore koje sad isticu...Rondo,Green,Bass,Bradley...LenBias je napisao/la:koliko to pickova na iducem draftu ima boston ako je hrpa?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nema šanse da im Rondo ode.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:koliko to pickova na iducem draftu ima boston ako je hrpa?
Upravo tako...
Deficit je vrhunskih NBA trenera i luksuz je bio ostati bez doktora. Ovaj Baby Face mi nije drag nikako ni njegov stil igre. Nije mi drag ni taj Hayward
mislis da ce rondo htjet ostati u ekipi u kojoj ce tek sad njegove slabosti izaci na vidjelo??LenBias je napisao/la:od navedenih samo bi, mozda, trebao bass da ide, mislim da nisu bas toliko ljudi da rade trade ostale trojice ali hajde znaj, ide se od samog pocetka pa je sve moguceJHam je napisao/la:cekaj malo, nisu jos zavrsili s trejdovanjem, imaju oni tu jos par igraca za koje mogu dobiti pikove i ugovore koje sad isticu...Rondo,Green,Bass,Bradley...LenBias je napisao/la:koliko to pickova na iducem draftu ima boston ako je hrpa?
kome da dodaje on u ovoj ekipi kad su svi skoro isti tip igraca kao i on, slabo ko da ima sut ili bilo kakvu tehniku, vecina ih ide na snagu pa sta bude..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
baš me zanima kako ce se slagati sa novim trnerom... ako ostane a ja se nadam da hoce...Neutral je napisao/la:Nema šanse da im Rondo ode.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije luksuz, ako je on htjeo da ide, tako da mi nismo imali izbora nego ga pustitiBernardBarnjak je napisao/la: Deficit je vrhunskih NBA trenera i luksuz je bio ostati bez doktora.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.