Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
evo je bukowski " onclick="window.open(this.href);return false;
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Brate, ako prekršim svoje pravilo o nekonzumiranju alkohola, ti si kriv.fsdghdsfs je napisao/la:evo je bukowski " onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se čovjek može prevariti u osobi, čovječe. A Bog, opasno dobar režiser, sa strašno morbidnim smislom za humor, uvijek udesi da je ta osoba najsvetija koju imaš. E, Bože, Bože...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
6.3.1902
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma ti si moje pileOtelo je napisao/la:Forum je u redu,samo pileta nema![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Odakle si jarane ? Jesi iz Saraj'va ? Brata mi ako jesi daj broj u pp idemo zajedno pit' odma' .Bukowski je napisao/la:Brate, ako prekršim svoje pravilo o nekonzumiranju alkohola, ti si kriv.fsdghdsfs je napisao/la:evo je bukowski " onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se čovjek može prevariti u osobi, čovječe. A Bog, opasno dobar režiser, sa strašno morbidnim smislom za humor, uvijek udesi da je ta osoba najsvetija koju imaš. E, Bože, Bože...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Jesam, brate, volio sam je. I volim je, a to prokleto mrzim.fsdghdsfs je napisao/la:Odakle si jarane ? Jesi iz Saraj'va ? Brata mi ako jesi daj broj u pp idemo zajedno pit' odma' .Bukowski je napisao/la:Brate, ako prekršim svoje pravilo o nekonzumiranju alkohola, ti si kriv.fsdghdsfs je napisao/la:evo je bukowski " onclick="window.open(this.href);return false;
Ne smijem piti, jarane, zdravlje me koči, ali kao prijatelj si uvijek dobrodošao. Ako je društvo pravo, mogu ja i Cedevitu piti.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
6.3.1902
6.3.1902
Nisam ja nicije pile i ode da spavam.pride_of_merseyside je napisao/la:Ma ti si moje pileOtelo je napisao/la:Forum je u redu,samo pileta nema![]()
Pa-pa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Šabane, zašto, samo reci zašto
Doću ja pit, al poslije bajrama tamo nekad
Šabane, zašto, samo reci zašto
Doću ja pit, al poslije bajrama tamo nekad
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jesi, mojeOtelo je napisao/la:Nisam ja nicije pile i ode da spavam.
Pa-pa
Laku noć.
Tako vec moze 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
6.3.1902
6.3.1902
uschtipak je napisao/la:Je l' i vama forum pomahnitao ili je to samo kod mene?
Ko je to pokupio virus
Odakle si jarane ? Jesi iz Saraj'va ? Brata mi ako jesi daj broj u pp idemo zajedno pit' odma' .Bukowski je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Jesam, brate, volio sam je. I volim je, a to prokleto mrzim.
Ne smijem piti, jarane, zdravlje me koči, ali kao prijatelj si uvijek dobrodošao. Ako je društvo pravo, mogu ja i Cedevitu piti.[/quote]
Lave moj ni ja ne smijem pit' al' pijem . Ne bi smio pogleda' alkohol al' eto .
dex moramo se dogovorit' pa otic' nekad' poslije bajrama ,al' bas da se razvalimo .
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
@Car s čudnim nickom
Ja baš ne smijem, ni pod razno...jednom sam to uradio i bilo je...pa svašta je bilo. Tako da...kad sam tužan, uglavnom pišem.
[youtube][/youtube]
Ja baš ne smijem, ni pod razno...jednom sam to uradio i bilo je...pa svašta je bilo. Tako da...kad sam tužan, uglavnom pišem.
[youtube][/youtube]
6.3.1902
6.3.1902
http://www.youtube.com/watch?v=_eU8oktwMUA
@fdneštonemogudaljeutrefit čim dođem u Sa kod amidže poslije bajrama, mortus na sred Vogošće
@fdneštonemogudaljeutrefit čim dođem u Sa kod amidže poslije bajrama, mortus na sred Vogošće
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Jbg jarane ,yebeno je to znam po sebi .Bukowski je napisao/la:@Car s čudnim nickom
[youtube][/youtube]
dex
samo javi sviju mi .
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Neutral je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Je l' i vama forum pomahnitao ili je to samo kod mene?
Ko je to pokupio virus
Prebacuje mi sam postove na engleski. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ne treba se ona vraćati, frende, i previše sam toga progutao, i previše puta je išla i vraćala se. Ovaj put podvlačim crtu. No more.
Nego, frende, kako mogu na najbezbolniji način dobiti novi nick ovdje? Htio bih raskrstiti sa svim starim, početi ispočetka, okrenuti novi list, a to se eto odnosi na sve, pa tako i na ovaj mali forum.
Nego, frende, kako mogu na najbezbolniji način dobiti novi nick ovdje? Htio bih raskrstiti sa svim starim, početi ispočetka, okrenuti novi list, a to se eto odnosi na sve, pa tako i na ovaj mali forum.
6.3.1902
6.3.1902
Napraviš potpuno novi nick.
A ako ćeš taj koristiti lahko je promijeniti password.
gospon Ljevo hvala na delete-u s facebooka
Uživaj
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Jah, al' negdje sam ovdje pročitao da ti ne daju novi nick, dok je stari u funkciji...Neutral je napisao/la:Napraviš potpuno novi nick.
6.3.1902
6.3.1902