Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
Nemogu da vjerujem kakve sve gluposti pisete.
To za Dodika i pranje para preko KK Igokea je toliko glupo da nije vrijedno komentarisanja.
Ovo dalje za Parezanina je izmiljeno,a znamo ko je pisao,tako da i to nije vrijedno nekog pomena.
Svi oni koji pokusavaju da nam blate klub i ovaj put su ostali samo na bezuspjesnom pokusaju.
PS - Otis'o nam Komatina u Budućnost ...
To za Dodika i pranje para preko KK Igokea je toliko glupo da nije vrijedno komentarisanja.
Ovo dalje za Parezanina je izmiljeno,a znamo ko je pisao,tako da i to nije vrijedno nekog pomena.
Svi oni koji pokusavaju da nam blate klub i ovaj put su ostali samo na bezuspjesnom pokusaju.
PS - Otis'o nam Komatina u Budućnost ...
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
-
- Kontakt:
Volim Bajića na klupi Igosa nego ikog
I brate potjerajte Brkića ,ne isplati vam se držat covjeka koji samo Širokom uvali cirka 3 trice po tekmi,ostalim ništa
Zajeb volio bi da Igosu još ostaju, mislim nikad neće uspijet da mi izvuku na vidjelo sve vratne i čeone žile kao Bosna ,ali moglo bi ovo postat novo rivalstvo

I brate potjerajte Brkića ,ne isplati vam se držat covjeka koji samo Širokom uvali cirka 3 trice po tekmi,ostalim ništa
Zajeb volio bi da Igosu još ostaju, mislim nikad neće uspijet da mi izvuku na vidjelo sve vratne i čeone žile kao Bosna ,ali moglo bi ovo postat novo rivalstvo

Neznas ti ko je Brkić,to je ekstremno dobar suter iz mjesta i sad da zabija samo Sirokom nije tacno zabijao je momak kako Partizanu tako i ostalim.Minutaza mu je mala,a rijec je o extra momku i igracu.
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!
-
- Kontakt:
Ali mora priznat da protiv Širokog koda Dražen Petrović uđe u njega ....ne promašujeIgosss je napisao/la:Neznas ti ko je Brkić,to je ekstremno dobar suter iz mjesta i sad da zabija samo Sirokom nije tacno zabijao je momak kako Partizanu tako i ostalim.Minutaza mu je mala,a rijec je o extra momku i igracu.
Ako bi ste njega zadržali to bi bio dobar potez za vas
Nego šta je sa Cliffordom ,ostaje li ili ide??
Imam osječaj da bi mogo u Cedevitu

Ide skoro sigurno iz Igokee.felix123 je napisao/la:Ali mora priznat da protiv Širokog koda Dražen Petrović uđe u njega ....ne promašujeIgosss je napisao/la:Neznas ti ko je Brkić,to je ekstremno dobar suter iz mjesta i sad da zabija samo Sirokom nije tacno zabijao je momak kako Partizanu tako i ostalim.Minutaza mu je mala,a rijec je o extra momku i igracu.
Ako bi ste njega zadržali to bi bio dobar potez za vas
Nego šta je sa Cliffordom ,ostaje li ili ide??
Imam osječaj da bi mogo u Cedevitu

To sto je Repeša preuzeo cedevitu,nemora da znaci da ce i Cliff u Cedevitu.
Cliff je prosle godine silom prilika dos'o u Aleksandrovac,bio je tek cetvrta americka opcija na pleju.
Ispred njega su bili Johnatan Gipson,Teddy Gipson i Walter Hodge
-
- Kontakt:
I bolje je ispalo nego da ste doveli te što si nabrojao
Šteta trebali ste oko njega gradit ekipu ,Bajić mu je dao ovlasti ovaj mu se i više nego dobro zahvalio za to
A Cedeviti je boljka play ove sezone bio ,tu su se izmjenjali mnogi ni jedan ništa nije pokazo i vjerujem da ce to prvo riješavat
Tako da Repeša ako već bude dovodio Amera,to ce biti ili on ili Earl Calloway
Šteta trebali ste oko njega gradit ekipu ,Bajić mu je dao ovlasti ovaj mu se i više nego dobro zahvalio za to
A Cedeviti je boljka play ove sezone bio ,tu su se izmjenjali mnogi ni jedan ništa nije pokazo i vjerujem da ce to prvo riješavat
Tako da Repeša ako već bude dovodio Amera,to ce biti ili on ili Earl Calloway
- djoleprijedor
- Kontakt:
Iako je u poslednjem momentu Igokea odustala od učešća u kvalifikacijama za Evroligu i odlučila da naredne sezone igra Evrokup, u redovima Igokee motivacija ne manjka. Šta više, uprava je već sada krenula u proces sklapanja tima za narednu sezonu i predstavila prvo pojačanje – 26-godišnjeg krilnog centra Majkla Frejzera.
Najprijatnije iznenađenje Jadranske lige protekle sezone je sa iskusnim Kanađaninom potpisalo ugovor na godinu dana, a Frejzer je do skoro igrao u ligi Libana, gde je bio dosta dobar. Prosečno je beležio po 20 poena, uz 16 skokova igrajući za lokalni Biblos.
Uprava kluba je nedavno najavila da će sa kompletnim timom iz prethodne sezone obaviti razgovore kako bi se što veći broj igrača zadržao.
Najprijatnije iznenađenje Jadranske lige protekle sezone je sa iskusnim Kanađaninom potpisalo ugovor na godinu dana, a Frejzer je do skoro igrao u ligi Libana, gde je bio dosta dobar. Prosečno je beležio po 20 poena, uz 16 skokova igrajući za lokalni Biblos.
Uprava kluba je nedavno najavila da će sa kompletnim timom iz prethodne sezone obaviti razgovore kako bi se što veći broj igrača zadržao.
Mens sana in corpore sano.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Uroš Nikolić(26,206) koji može da igra centra i k.centra pojačao Igokeu.Prošle sezone igrao za MZT i Radnički (K).
Dobro pojačanje,imaće i ove godine Igokea dobar tim.
Dobro pojačanje,imaće i ove godine Igokea dobar tim.
Biće to opet tim sastavljen da igra na mali broj poena sa ekstremno jakom odbranom.
Ovaj Frejzer je dobar defanzivac izgleda.
Nadam se da će Bajić izvući maksimum iz Nik-a,on ce vjerujem biti pravo pojacanje.
Ovaj Frejzer je dobar defanzivac izgleda.
Nadam se da će Bajić izvući maksimum iz Nik-a,on ce vjerujem biti pravo pojacanje.
Ocigledno ce pokusati nadomjestiti Komatinu sa Nikolicem. Slicni su igraci. Vidjet' cemo koga ce dovesti umjesto Hammondsa.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
pominju pavkovicaneno#4 je napisao/la:Ocigledno ce pokusati nadomjestiti Komatinu sa Nikolicem. Slicni su igraci. Vidjet' cemo koga ce dovesti umjesto Hammondsa.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pavković potpisaonerminh74 je napisao/la:pominju pavkovicaneno#4 je napisao/la:Ocigledno ce pokusati nadomjestiti Komatinu sa Nikolicem. Slicni su igraci. Vidjet' cemo koga ce dovesti umjesto Hammondsa.

-
- Kontakt:
Au Pavkovic je veliko pojačanje po meni jedan od najboljih playmakera ABA lige koje sam gledao.Bio je fenomenalan u dresu Hemofarma da bude bar takav i u Igokei mogao bi se ponoviti rezultat od prosle sezone.
Klub nema namjeru produžiti ugovore s Markom Brkićem, Milijanom Bockom i Goranom Gajovićem.
Branko Jorovic i dalje pregovara oko novog ugovora a izrazio je zelju da ostane u klubu.(ide 100%)
Milan Dozet,sve dogovorio,ostaje u klubu
Branko Jorovic i dalje pregovara oko novog ugovora a izrazio je zelju da ostane u klubu.(ide 100%)

-
- Kontakt:
Klještan?Igosss je napisao/la:Klub nema namjeru produžiti ugovore s Markom Brkićem, Milijanom Bockom i Goranom Gajovićem.
Hoce li biti šta od Peršića i Šutala?
Edwards da li ostaje?
Šteta za Brkića,dobar tricaš.
-
- Kontakt:
Što se tiče Klještana, koliko znam, on bi trebao da ostane. On je i sljedeće sezone zaštićeno godište, i treba mu pokušati dati koji minut u ABA i Evrokupu, kako bi za domaću ligu bio ravnopravan član tima. Radukić gubi taj zaštićeni status (rođen 1991), za Lončara i Miletića ne vjerujem da će ostati, tako da bi trebalo razmišljati o nekom mladom domaćem igraču koji bi bio tu od početka sezone. Ako već ne mogu ovi renomirani, kao što su Nurkić, Buza ili Bošnjak, možda bi mogao mali Draško Knežević, koji je završio sezonu u Mladosti iz Mrkonjić-Grada (rođen 1993).merdanovic je napisao/la:Klještan?
Edwards da li ostaje?
Za Peršića i Šutala se provlače priče po forumima, ali pitanje je ima li išta od toga. Lično sumnnjam u to. Znam da sutra ističe rok da Široki uplati onih 150.000 za pozivnicu, i jedino ako nekim čudom odustanu od ABA lige, da onda neki igrači potraže novi klub. Istina je da Igokei zaista treba bek šuter, a obojica pomenutih još igraju i pristojnu odbranu, tako da ih treba imati u vidu. Mada, vjerujem i nadam se da će se Široki konsolidovati i priuštiti nam zadovoljstvo da ih i dogodine gledamo u ABA društvu.
Navodno se sa Edvardsom pregovara, ali da se mene pita, ne bih volio još jednu godinu trganja živaca. Znam da mu disciplina i zalaganje i nisu jača strana, plus ima višak kilograma, plus puni 34 godine, plus još svašta, tako da se nadam da će Igokea potražiti drugo rješenje na petici. Korsli je odličan i pozitivan lik van terena, ali to se ne pika.
Brkić odlazi dijelom zbog visokog ugovora, ali i golim okom se moglo vidjeti da nešto ne štima u odnosu njega i trenera. Naravno, trener zna puno bolje šta mu je činiti, tako da tu nemam prigovora. Brkić je imao i dobrih utakmica, mada više onih drugih, tako da bi njegovim i eventualnim Jorovićevim odlaskom valjalo potražiti nekog visokog igrača koji može pripaliti sa distance.
Tvoja pitanja su bila kratka, a moj odgovor kilometarski, ali nadam se da ne zamjeriš.
Drasko Knezevic je pun pogodak. Decko ima glavu playa i sve sto je potrebno za to. Samo je npr. pitanje sta ce biti Filipom, imas evo Pavkovica i Filipa koji su isti igraci.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
Dobri su odgovori.I ja mislim da Edwards bi trebao da ode a dovesti jos bar 2 amerikanca na pozicije 4 i 5,ako uz to ode i Jorović.Pavkovic mi se svidja kao igrač i tu je takodjer pun pogodak.Pitanje je koliko ti mladi mogu pružiti ali svakako bi trebali da dobiju neku šansu da se dokažu.vladedivac je napisao/la:Što se tiče Klještana, koliko znam, on bi trebao da ostane. On je i sljedeće sezone zaštićeno godište, i treba mu pokušati dati koji minut u ABA i Evrokupu, kako bi za domaću ligu bio ravnopravan član tima. Radukić gubi taj zaštićeni status (rođen 1991), za Lončara i Miletića ne vjerujem da će ostati, tako da bi trebalo razmišljati o nekom mladom domaćem igraču koji bi bio tu od početka sezone. Ako već ne mogu ovi renomirani, kao što su Nurkić, Buza ili Bošnjak, možda bi mogao mali Draško Knežević, koji je završio sezonu u Mladosti iz Mrkonjić-Grada (rođen 1993).merdanovic je napisao/la:Klještan?
Edwards da li ostaje?
Za Peršića i Šutala se provlače priče po forumima, ali pitanje je ima li išta od toga. Lično sumnnjam u to. Znam da sutra ističe rok da Široki uplati onih 150.000 za pozivnicu, i jedino ako nekim čudom odustanu od ABA lige, da onda neki igrači potraže novi klub. Istina je da Igokei zaista treba bek šuter, a obojica pomenutih još igraju i pristojnu odbranu, tako da ih treba imati u vidu. Mada, vjerujem i nadam se da će se Široki konsolidovati i priuštiti nam zadovoljstvo da ih i dogodine gledamo u ABA društvu.
Navodno se sa Edvardsom pregovara, ali da se mene pita, ne bih volio još jednu godinu trganja živaca. Znam da mu disciplina i zalaganje i nisu jača strana, plus ima višak kilograma, plus puni 34 godine, plus još svašta, tako da se nadam da će Igokea potražiti drugo rješenje na petici. Korsli je odličan i pozitivan lik van terena, ali to se ne pika.
Brkić odlazi dijelom zbog visokog ugovora, ali i golim okom se moglo vidjeti da nešto ne štima u odnosu njega i trenera. Naravno, trener zna puno bolje šta mu je činiti, tako da tu nemam prigovora. Brkić je imao i dobrih utakmica, mada više onih drugih, tako da bi njegovim i eventualnim Jorovićevim odlaskom valjalo potražiti nekog visokog igrača koji može pripaliti sa distance.
Tvoja pitanja su bila kratka, a moj odgovor kilometarski, ali nadam se da ne zamjeriš.
-
- Kontakt:
Koliko znam, Filip odlazi. Već se na svom tviter profilu na neki način oprostio i pozdravio sa saigračima. Priča se da je tražio više novca nego što je klub nudio, tako da se nisu uspjeli dogovoriti. Meni je izuzetno žao, jer je to naš lokalni dečko, dobar igrač, reprezentativac. Da se mene pita kao što me se ne pita, ja bih njega svakako zadržao, čak sam bio mišljenja da mu treba dati i kapitensku traku, dok se još nije znalo da li Dozet ostaje.neno#4 je napisao/la:Drasko Knezevic je pun pogodak. Decko ima glavu playa i sve sto je potrebno za to. Samo je npr. pitanje sta ce biti Filipom, imas evo Pavkovica i Filipa koji su isti igraci.
Znači, ako Filip odlazi, i ako uzmemo da je realno da Hemonds ode, a Bocku i Lončara i ne računam, onda ostaje samo Pavković na pleju. Kažem, po meni bi Knežević bio super izbor na dugoročnom planu. Makar i kao treći plej.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, InatSilniBosanski, Kaunas i 15 gostiju.