Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Cuj krampus... Taj krampus će sljedeće sezone imat više golova od Suareza, a ko će vam to od tih silnih mašina igrat prvu postavu ako ste doveli ova 2 igrača, dovedite onda igrača za prve postave ako već mislite da ova 2 nemogu igrati 
Porediš Suareza sa Higuainom 

Jašta, Higuain najbolji napadač svijeta, onaj glodar iz liverpula mu kopačke ne može čistiti, može mu samo grickati dlake na mošnjama. 
Fakat ovo je kocka i to velika za Arsenal. Higuain može promašit ono na šta bi mu i Heskey pozavidio. Ali et' vidim fina vam atmosfera na temi, pa da je ne kvarim. Ko zna možda i ubodete sa njim. 
Ta krampa sa svojih tek 25 godina je zabila 137 golova i upisala 61 asistenciju u 223 utakmice za Real.
Moras priznati za jednu krampu genijalna cifra.
Dok je za Gaycose u 32 nastupa zabio 20 golova uz 9 asistencija.
Lahko je biti otpadak Reala , mnogi veliki igraci su to bili.On je bio clan Reala 6 godina.Mali broj igraca se moze pohvaliti sa tako dugom epizodom u Realu.Da nije valjao , na lijepe oci ne bi bio prvi napadac Reala sve ove godine.Zaboravljate kakav je to igrac bio prije dolaska Ronalda u Real.Dolaskom Ronalda on je izgubio pravu poziciju jer je Ronaldo imao i previse slobode.
Mozda nece biti prvi strelac EPL-a , ali sam siguran da ce biti jedan od najboljih
Moras priznati za jednu krampu genijalna cifra.
Dok je za Gaycose u 32 nastupa zabio 20 golova uz 9 asistencija.
Lahko je biti otpadak Reala , mnogi veliki igraci su to bili.On je bio clan Reala 6 godina.Mali broj igraca se moze pohvaliti sa tako dugom epizodom u Realu.Da nije valjao , na lijepe oci ne bi bio prvi napadac Reala sve ove godine.Zaboravljate kakav je to igrac bio prije dolaska Ronalda u Real.Dolaskom Ronalda on je izgubio pravu poziciju jer je Ronaldo imao i previse slobode.
Mozda nece biti prvi strelac EPL-a , ali sam siguran da ce biti jedan od najboljih
Zadnja izmjena: Johny, dana/u 04 jul 2013, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Moze imat' jedino vise golova ako Sule ode u Real ,a drugacije tesko Boga mi .AA23 je napisao/la:Cuj krampus... Taj krampus će sljedeće sezone imat više golova od Suareza, a ko će vam to od tih silnih mašina igrat prvu postavu ako ste doveli ova 2 igrača, dovedite onda igrača za prve postave ako već mislite da ova 2 nemogu igrati
mcmanaman je napisao/la:Porediš Suareza sa Higuainom
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Stvarno glupa vam prica.Ovo sam,donekle,ocekivao od kvazinavijaca Bayerna i Barce,al' eto ispostavilo se da se ipak kompleksasa moze naci i u ovim "bratskim grupama".
Kompleksi su cudo
Kompleksi su cudo
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Higuain je mašina . Dao Bog pa da sljedece sezone se vodi bitka za zlatnu kopacku lige između Liverpoolovog Suareza i Arsenalovog Higuaina 
Pa ok, čekajmo novu sezonu 
Rockefeller je napisao/la:Onaj osjecaj kad je rezervni napadac rezervnog rezervnog napadaca bolji od svih napadaca smijesnog Bayerna zajedno.![]()
Ko da vam Messi dolazi a ne ovaj kramp .. "smjesnog BAYERNA" pa ti stvarno nisi normalan !!!!!
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ajmo Wengeru,izvali sad lovu za Fellainija ako si faca 
nerkolfc je napisao/la:Higuain je mašina . Dao Bog pa da sljedece sezone se vodi bitka za zlatnu kopacku lige između Liverpoolovog Suareza i Arsenalovog Higuaina
btw.neko gore spomenu SUreza kao potencijalno pojacanje Arsenala?
Jos kad bi kakvo krilo,po mogucnosti lijevo,capili ovaj prelazni rok bi,i zvanicno,bio najuspjesniji u povijesti Arsena(la).
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Svaka čast na pojačanju Higuain je dobar igrač ima znanje samo je formu izgubio pošto nije igrao puno u Realu ali znanja se ne može nikad izgubiti samo forma varira
Ako vrati staru formu od prije 2 godine kad je bio najbolji ako se ne varam imaćete dobrog napadača. Sretno 
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Sto neko rece, lako je biti otpadak u realu, na kraju krajeva i Robben je bio pa je vise nego koristan u Bayernu
- BritishCore
- Kontakt:
ja konto frajer se zeza sto se smije našem pojačanju u vidu Higuaina, a on još ozbiljan i opravdava dovođenje nekog madafaka aspasa i luis alberta time da su dovedeni da sjede na klupi
samo ti meni momciluko reci bi li više volio da ti je Higuain došao umjesto te dvojice ili voliš što je ovako, al iskreno ? ma ja, voliš ti prije luis alberta i aspasa gledat umjesto higuaina
kakvi likovi, ne mogu da vjerujem

samo ti meni momciluko reci bi li više volio da ti je Higuain došao umjesto te dvojice ili voliš što je ovako, al iskreno ? ma ja, voliš ti prije luis alberta i aspasa gledat umjesto higuaina
kakvi likovi, ne mogu da vjerujem
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Cuj zezam ,sta ce nam krampus kad' je tu jos uvijek Sule velicanstveni ?BritishCore je napisao/la:ja konto frajer se zeza sto se smije našem pojačanju u vidu Higuaina, a on još ozbiljan i opravdava dovođenje nekog madafaka aspasa i luis alberta time da su dovedeni da sjede na klupi![]()
![]()
![]()
samo ti meni momciluko reci bi li više volio da ti je Higuain došao umjesto te dvojice ili voliš što je ovako, al iskreno ? ma ja, voliš ti prije luis alberta i aspasa gledat umjesto higuaina![]()
![]()
kakvi likovi, ne mogu da vjerujem![]()
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Momciluko, treba biti iskren pa reci da oni imaju najboljeg napadaca lige. Tako da im Higuain realno ne treba. Samo im je problem sto su slabi na svim ostalim pozicijama.BritishCore je napisao/la:ja konto frajer se zeza sto se smije našem pojačanju u vidu Higuaina, a on još ozbiljan i opravdava dovođenje nekog madafaka aspasa i luis alberta time da su dovedeni da sjede na klupi![]()
![]()
![]()
samo ti meni momciluko reci bi li više volio da ti je Higuain došao umjesto te dvojice ili voliš što je ovako, al iskreno ? ma ja, voliš ti prije luis alberta i aspasa gledat umjesto higuaina![]()
![]()
kakvi likovi, ne mogu da vjerujem![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sa ovim transferom Wenger je pogazio ono sto je govorio u proteklim godinama, a tice se potrosnje i placa igracima.
Transfer vrijedan izmedju 27 i 30 miliona eura, godisnja placa 6 miliona eura.
Transfer vrijedan izmedju 27 i 30 miliona eura, godisnja placa 6 miliona eura.
Poredis vas transfer sa transferima ekipe Liverpoola. Njihovi navijaci uopste ne ocekuju titulu neku, ako naleti kup neki naleti. Dok vi sa Higuainom "Idete napadati" PL. Barem po komentarima vasim, tacnije ukoliko bi dosao neki veznjak. Malo vjerujem da bi navijac Uniteda,Citya ili Chelsea (ovo garantujem) zelio vidjeti Higuaina u svom klubu.
Sad ce ovo ispast ko trolanje neko al nije.
Sad ce ovo ispast ko trolanje neko al nije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.