HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Stigli su jucer u Andoru. Steta sto nece biti prijenosa.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vlada dobro raspolozenje

Odrađen trening, dolazak Ultrasa se ocekuje sutra u jutarnjim satima 
RIP CITY!
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
mislim da nece, nazalost.VolimRadnicki je napisao/la:Jel ima prenos sutra gdje? Da vidim jestel' se pojačali šta
RIP CITY!
hoce li dvica danas biti ?? jeste li kompletni , pravim jedan tiket na veliki ulog pa se misim da li vas da stavim 
aS_Roma je napisao/la:hoce li dvica danas biti ?? jeste li kompletni , pravim jedan tiket na veliki ulog pa se misim da li vas da stavim
Pa sramota je ako ovo ne dobiju minimalno 3 razlike.
Osijek je igrao s njima prosle sezone. Tamo je bilo "samo" 0-1 za Osijek, a kod kuce Osijek je pobijedio 3-1 
RIP CITY!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Osijek je tad bio pred gašenjem... a ta utakmica je išla u prijenosu na andorskoj televiziji na internetu, no danas nema ništa.Damian je napisao/la:Osijek je igrao s njima prosle sezone. Tamo je bilo "samo" 0-1 za Osijek, a kod kuce Osijek je pobijedio 3-1
Hayley <3
Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas 
NO PYRO NO PARTY
u 17:30Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
slazem se. danas ni na ovom portalu ni slova o nama, a utakmica za 2 sata..Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
RIP CITY!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Hoce li bii prenos gdje? Kako god, sretno momci...19UM94 je napisao/la:u 17:30Buu je napisao/la:Kad vi igrate ? Jbt neko ko rijetko prati PLBiH od portala nebi nikad saznao da vi ikako igrate u evropi. Pa nigdje vas
Hajde Plemici!!!!!!Sretno momci stavio sam dvicu ko kucu!!!!!
Ovdje bi trebao biti stream pola sata prije utakmice ...
http://livetv.ru/en/eventinfo/176019_ue ... _zrinjski/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://livetv.ru/en/eventinfo/176019_ue ... _zrinjski/" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
To samo tako stave za sve utakmice.... što se tiče ove, ne može biti stream ako se ne radi prijenos, a prijenos se ne radi.
Hayley <3
Kako znaš da se ne radi prijenos, imaš brata u Andori ?
stavio sam $100 dvica 1.2...stvarno ako ne dobijete amatere treci u amaterskoj andori onda se necu vise kladit. ako dobijete odmah $120 stavljam na sarajevo....znali iko koliko je kvota na rajvosa? kod mene jos nema na americkoj kladari
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemam brata u Andori nego sam pretražio sve andorske televizijske programe (Andora ima jednu televizijsku kuću) i vidio sam da prijenosa ove nogometne utakmice nema.
http://www.rtva.ad/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rtva.ad/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 04 jul 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.