Ovo doba godine je omiljeno za klokosare i besposlicare koji su se sakrili cijelu godinu, a sada ide njihovih 5 minuta slave u kojoj ce oni da omalovazvaju ligu, prvaka, da odvagaju koje su titule bolje ove ili one prije rata.Napisace ako nista par rijeci o stadionu kako je nuslovan i nadovezace se na to gdje su pare

ta je omiljena. Po mogucnosti ce pronaci nekog igraca za kojeg ce tvrditi da nije kalibar za Zelju.
Negdje na drugim temema ce ukivati u zvijzde CETVRTO MJESTO u " ovako losoj ligi " i furati pricu kako imaju ekipu za velike domete i sanjati o tome da njihov trener bude drugi Amar. I da naprave sve sto je Zeljo napravio, ali tako ce forumlirati sve da samo ako njihova ekipa napravi barem dio onoga sto Zeljo napravi bice dernek da hala gori.Najbolji primjer je proslava cetvrtog mjesta koja je trajala cijelu noc. Oni su tu jer ocekuju debakl Zelje u ligi sampiona, a oni hudnici nisu igrali ligu sampiona toliko dugo da su neka djeca koja navijaju za te klubove krenuli u skolu a ne sjecaju se kad im je klub bio prvak. Nemoze ih zapasti od nas, mi smo u nasoj avliji broj jedan i tako ce biti jos dugo.
Siguran sam jer Amar sebi pravi ekipu za buducnost i to od nase djece, niti jedan drugi klub nema svojih igraca u ekipi kao mi i tu je nasa snaga. Mladi i perspetivni a vezani dugogodisnjim ugovorima jedini i to imamo u ligi.I onda se neko pita sto smo mi prvaci godinama.
U evropskim okvirima jesmo mali ali za nase uslove imamo i viziju i plan i nemoze nam niko nista. Ocigledno da i za ove evropske tekme ima plan a to je nagurati koeficijent da bi bio nositelj i probati onda nesto napraviti sto je puno realnije nego u ovim uslovima. Mislim da je cilj za ovu tekmu protiv Viktorije prodati kozu sto skuplje i da smo skoncetrisani na prvensto.
A onda ce ponovo misevi da se sakriju u svoje rupe i nece ih biti haman godinu dana a onda ce da se opet nadaju i da slave Zeljin neuspjeh vise nego uspjeh svojih klubova, opet ce se praviti lazni nickovi na forumu i lazno se predstvaljati navijcem Zelje s nadam da bi mogli doziviti katastrofu.Ali to ce biti trenutak na koji smo se mi spremali i koji smo cekali tada ce misevi da se zavuku u rupe i ostanu do kraja njihovih malih zivota.Jer tada cemo da napravimo nesto vise u evropi i da zaradimo nesto vise, toliko da jaz izmedju nas i ostalih postane tako ocigledan da ce im ovih par godina Zeljine dominacije izgledati kao lijepa prica e tolika ce razlika da bude.Jedni smo klub na ispravnom putu, u komplet ligi.Kapu cu uvijek skinuti sirokom jer znaju sta rade ovo ostalo su amateri koji neznaju gdje su suplji.Zato se hladno zavalimo, slusajmo sta seru opet se nasmijemo jer znamo da tata ima sve konce u rukama, i novi stari sampion je opet tu. S nestrpljenjem ocekjuemo LP iduce godine i nadamo se boljem rezultatu.