NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Moze pitanje za Trejica kakav je bio, koju je poziciju igrao..
kod nas na stadionu, vjerovatno u 18,00 kao i ova prošlanedžad je napisao/la:a gdje bi se trabala igrati utakmica sa rudarom
Po mom mišljenju dobar, siguran, stabilan u duelu. Treba nam jedan takav čvrst, koji ne preza ni od žešćeg starta, ali bi se morao čuvati kartona.....bisas je napisao/la:Moze pitanje za Trejica kakav je bio, koju je poziciju igrao..
Trejić,pouzdan razbijač ispred zadnje linije.Muski ide u duele.Padaju oko njega ko rafalom pokoseni.U par situacija i bez fizičkog kontakta ljudi su na zemlji.Uplase se njegove sjenkeZuk3E je napisao/la:Po mom mišljenju dobar, siguran, stabilan u duelu. Treba nam jedan takav čvrst, koji ne preza ni od žešćeg starta, ali bi se morao čuvati kartona.....bisas je napisao/la:Moze pitanje za Trejica kakav je bio, koju je poziciju igrao..

Čitam sinoć na **** da bi Kuduzovic mogao pojacati Zvijezdu (igrao u celiku) neki tamo indijanac...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Jel prosao Trejic kod vas, posto mislim da je dosao na probu?
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
otkud ti to,malo nas zezasMancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne zezem se ja.Znaš da sam uvijek bio ozbiljan.astra1922 je napisao/la:otkud ti to,malo nas zezasMancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
bez komentaraMancini je napisao/la:Ne zezem se ja.Znaš da sam uvijek bio ozbiljan.astra1922 je napisao/la:otkud ti to,malo nas zezasMancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.Taj je Peštalić juče poslao jednog fubalera inače mog prijatelja kod sekretara da uplati probu.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Mozda je klub uveo pravilo da svi koji su na probi uplate pet glava
, pa opet mnogi dolaze, jer znaju da su redovna primanja, pa bolje ulozit pet glava, pa poslije toga i nesto zaraditi. Muce je dobar biznismen, a imao je od koga i uciti 

Astra koliko god se mi nismo prije slagali smatram te ozbiljnim forumašem pa valjda i ti mene smatraš istim.
ma naravno to je ozbiljna stvar da bi se stim zezao.neznam sta da ti kazem kao sto rece zmaj mozda su uveli takav nacin jer uistinu tih igraca na probi dode po dvadeset a vjerovatno jos dosta ih ne uspiju dogovoriti probuMancini je napisao/la:Astra koliko god se mi nismo prije slagali smatram te ozbiljnim forumašem pa valjda i ti mene smatraš istim.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kuduz je dobar igrac, lijevi bek, ali je nestasan pravo
uglavnom za nase lige odlican i pomogao bi vam
uglavnom za nase lige odlican i pomogao bi vam
-
- Kontakt:
Toliko je dobrih stopera trenutno bez kluba (Trivunovic, Torlak, Markic), a mi smo odlaskom Musa deficitarni na toj poziciji.Trebali bi probat sta upecat.
Jos jedan u nizu odlicnih poteza Muceta. Dodji i ti Mancini i obavezno povedi pabiza,nek vas Muce malo proba.Mancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.
A što mene da proba?:-)
Pa da ti uzme pet "glava" ili ti njemu,kako se vec dogovorite
Kod sekretara se uplaćuje.:-)Ti si ranije spominjao ovog Muceta.
GRADIMIR CRNOGORAC potpisao za ZVIJEZDU

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.