Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Serie A
ili vam ne odgovara nijedan? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ajde pročitaj opet, pa ćeš skontati kakve nebuloze ti pišeš.
Inter Evrope neće vidjeti još 2 sezone,živi bili pa vidjeli
Ja te volim, volim Željo..
- Trequartista
- Kontakt:
Ma manji milanski klub prno u šišu.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
a u to vrijeme ces ti da promijenis jos 6 nickova pa ces reci ja to nisam nikad napisaogio10 je napisao/la:Ajde pročitaj opet, pa ćeš skontati kakve nebuloze ti pišeš.
koji likovi,prije tri dana poceli transferi i njima je jasna slika kako ce ko da zavrsi sledecu sezonu
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Pa u ta 3 dana Juventus je napravio već dovoljno prednost nad svojim konkurentima
Ja te volim, volim Željo..
@ adointer
ovaj momak što je napisao da Cavani neće s konja na magarca, pa, momak je u pravu .. momak je mislio shodno rezultatima, a ne kao veličinu kluba, što si ti vjerovatno pomislio
sa Napolijem igra LP, koliki toliki su konkurenti Juveu za Scudetto, dok Inter čak ni evropu ne igra .. može birati gdje će, ima dosta ponuda vjerovatno (Chelsea, PSG, Man City, Real Madrid), dakle sve ekipe koje igraju LP i koje se bore za trofeje, tako da bi neozbiljno bilo da ode u Inter koji je trenutno u qrcu i kojem će trebati par sezona da okupi ekipu koja može osvajati trofeje, a mislim da Cavani baš i ne želi čekati
tvoj Inter sada nije u stanju dovoditi velike igrače dok se neke stvari ne riješe, prvo vlasnik koji će keširati, onda trener sposoban za velike stvari, itd
svi se mi trebamo pomiriti sa činjenicom da će Juve u narednim godinama dominirati Italijom, od narednih 5 sezona, previđam 4 titule njima, 1 Milanu
ovaj momak što je napisao da Cavani neće s konja na magarca, pa, momak je u pravu .. momak je mislio shodno rezultatima, a ne kao veličinu kluba, što si ti vjerovatno pomislio
sa Napolijem igra LP, koliki toliki su konkurenti Juveu za Scudetto, dok Inter čak ni evropu ne igra .. može birati gdje će, ima dosta ponuda vjerovatno (Chelsea, PSG, Man City, Real Madrid), dakle sve ekipe koje igraju LP i koje se bore za trofeje, tako da bi neozbiljno bilo da ode u Inter koji je trenutno u qrcu i kojem će trebati par sezona da okupi ekipu koja može osvajati trofeje, a mislim da Cavani baš i ne želi čekati
tvoj Inter sada nije u stanju dovoditi velike igrače dok se neke stvari ne riješe, prvo vlasnik koji će keširati, onda trener sposoban za velike stvari, itd
svi se mi trebamo pomiriti sa činjenicom da će Juve u narednim godinama dominirati Italijom, od narednih 5 sezona, previđam 4 titule njima, 1 Milanu
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
i kakve veze ima Juventus sa Interom?da nije neko napisao da ce Inter da osvoji scudetto?
izvini al u mojoj kuci transferi zavrsavaju 31.augusta a ako kod tebe i Juventusa traje tri dana to je nesto sasvim drugo,,u Interu je jedan Sneijder dosao 30og augusta i odmah dan poslije igrao sa Milanom derby,,znaci tadasnji Inter sa Sneijderom i bez Sneijdera bila bi dva razlicita kluba,,dakle,cekajte 31.august pa onda pravite prognoze!
edit:@JTS odnosilo se na to da kao proroci daju Fiorentinu,Romu,Lazio,Napoli ispred Intera a ne znaju uopste Interovu ekipu sledece sezone,,za Juventus ja prvi kazem da ce ovako biti prvak ali se ne slazem sa tim da Inter guraju na 7-8 poziciju tek onako,,
edit:@JTS odnosilo se na to da kao proroci daju Fiorentinu,Romu,Lazio,Napoli ispred Intera a ne znaju uopste Interovu ekipu sledece sezone,,za Juventus ja prvi kazem da ce ovako biti prvak ali se ne slazem sa tim da Inter guraju na 7-8 poziciju tek onako,,
sve ove ekipe osim Juvea su tu negdje .. žestoka će borba biti za LP, a na kraju će dvije ekipe biti toliko nesretne da od borbe za LP, neće ni EL izboriti 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
The draw for the 2013-2014 Serie A schedule will most likely take place on the 25th of July.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ti mislis da je on 100% hteo u Monaco ??? Pa ta prica ide svuda da je placenik, a zapravo se on nista nije pitao, a jos manje Atletico. Pitali su se oni koji su mu drzali 40% ugovora. Znas li ti da je Monaco objavio deal, a da je ovaj pritom bio u Kolumbiji na pripemama za repkom i bukvalno nista nije znao o deal-u. To je kocka third party ownership-a koji je kako je vec navedeno ilegalan u nekim drzavama. Monaco je platio deal i otkupio ceo ugovor Falcaa. Pitali su se ti drugi "ulagaci", oni su od ovog transfera Falcaa uzeli minimum 20m, ako ne i vise, mada nisam toliko upoznat sa detaljima.Tritolone je napisao/la:Pa Falcao je otisa iz kluba koji igra LP u klub koji je do jucer igra drugu ligu (ako vec trazis neki primer, a ima ih masu).
Slicna prica i sa Hulkom inace...
A ovaj @adointer majstor dominira...

- Contentissimo
- Kontakt:
Raiola wants Milan merge
The outspoken agent says Inter and AC Milan should merge in order to be competitive in Europe once more
debeli nije normalan
The outspoken agent says Inter and AC Milan should merge in order to be competitive in Europe once more
debeli nije normalan
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Buraz vidi, Inter je slabija ekipa od Fiorentine,Napolija,Milana,Juveta,Lazija. U rangu ste sa Udineseom,Romom i ko još ima. Inter gore ekipe nije im'o.
Sad da ti kažem za Kavanija. Ti fakat misliš da će vam taj lik dat' 65M za lika i dat' mu 10M platu? Zajebavaš se?
Sad da ti kažem za Kavanija. Ti fakat misliš da će vam taj lik dat' 65M za lika i dat' mu 10M platu? Zajebavaš se?
Allegri je gospodin!
sta ti podrazumiejvas pod tim "taj lik ce vam dat"?kome nama?Carli je napisao/la:Buraz vidi, Inter je slabija ekipa od Fiorentine,Napolija,Milana,Juveta,Lazija. U rangu ste sa Udineseom,Romom i ko još ima. Inter gore ekipe nije im'o.
__________________Handanovic___________________
_____Campagnaro___Samuel(Ranocchia,??)___J.Jesus_______
_______Isla______Guarin___Nainggolan____Nagatomo________
__________________Kovacic_______________________
__________Milito(Belfodil)__Palacio(Icardi)_______________
zasto je tu sad jedan Milan bolji?ili jedan Lazio ili Roma?
- Trequartista
- Kontakt:
Ne znam kako je samo uspio uračunati Islu i Nainggolana kao igrače Intera.
Tako može doći i neki lacijal ili milanista i staviti u ekipu Messija, odnosno Cristiana Ronalda, pa bi onda vidjeli ko je bolji.
Tako može doći i neki lacijal ili milanista i staviti u ekipu Messija, odnosno Cristiana Ronalda, pa bi onda vidjeli ko je bolji.
Cak i Isla 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ko ti je rekao da sta znas?Trequartista je napisao/la:Ne znam kako je samo uspio uračunati Islu i Nainggolana kao igrače Intera.![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Dobro, nindža.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.