HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
sto nise rekli da vam je kriza sa parama u klubu i da pravite prelaz, da se raja opari malo
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kakav most, treba igrat i dati jedan gol jos najmanje i kuci pobjediti samim tim i proci.Ne valja razmisljanje tako razmisljaju i igraci pa ispadaju nije gotova tekma ima drugo poluvrijeme.starmo94 je napisao/la:Odoh na most
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
**** vas savez koji vas je ugurao da igrate ovo,sramotite dzaba drzavu.
sramota je da nije do sada 3:0 protiv predstavnika andorepile87 je napisao/la:Kakav most, treba igrat i dati jedan gol jos najmanje i kuci pobjediti samim tim i proci.Ne valja razmisljanje tako razmisljaju i igraci pa ispadaju nije gotova tekma ima drugo poluvrijeme.starmo94 je napisao/la:Odoh na most
ne treba odustajati, al msm stvarno me pogadjaju ovakve stvari
prethodnih godina je ova ekipa ispadala ukupnim rezultatom
5:0 od Mogrena
5:0 od Madjarskog Paksia
9:0 od Twentea
i kome daju go, nasima :S jos samo treba da ih prodju na kraju ukupnim rezultatom :S
Zadnja izmjena: delko, dana/u 04 jul 2013, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
1,53 na X2, ako ne dadnu ovi jos 1, a zrinjski ne izjednači do 75 min, kvota ce skociti na 2,0 i tada se isplati igrati
necete me valjda to oboriti?Samo vas cekam jos na listicu 
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Santa coloma je povela u posljednoj minuti prvog poluvremena a strijelac je bio njihov ponajbolji igrac Bernat (inace po zanimanju pekar)
zalosno da zalosnije nemoze biti .
ima vremena idemo momci imate kad okrenuti.treba ih proci sa dvije pobjede
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dobro je ljudi imamo aktivan rezultat
pile87 to sam u stanju soka pisao..
Bit ce ovo 1:3
Posudite do sljedećeg kola kojeg igrača Dudelangea 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jeste li se odmah nakačili, jadnici. Dabogda ništa ne dobili na toj kladionici i nikad Zrinjski više ne igrali na tiketu. Dalje od Zrinje.
Nakon 8offside-a i poništenog gola uslijedila je kazna. Moralo bi se radi koeficijenta pobjediti u obe tekme, a prolaz nikad i neće doći u pitanje.
Nakon 8offside-a i poništenog gola uslijedila je kazna. Moralo bi se radi koeficijenta pobjediti u obe tekme, a prolaz nikad i neće doći u pitanje.
[youtube][/youtube]
Nije njima strano gubit od giganata iz Luksemburga, Andore i ostalih vukojebina
Nije njima strano gubit od giganata iz Luksemburga, Andore i ostalih vukojebina
Ma naravno pusti ove dusmane satro njima stalo do drzavnog koeficijenta a Boga mole da ga zrinjski primi.starmo94 je napisao/la:Dobro je ljudi imamo aktivan rezultat![]()
Hrabro i navijacki pa sta Bog da. Ima drugo poluvrijeme pa i druga utakmice dokle god ima sanse treba se boriti jer takva su evropska takmicenja.Doduse i vama su doveli igrace iz travnika za evropu i opisali ih kao Ronalda al hajd.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
Prenosi li ko tekmu?
Hvala
Hvala
Ako ne pobjedite, poserem vam se na klub i savez koji vam je dao pravo da idete u Evropu iako niste plasmanom zaslužili....
znači danas se nije dalo naslutiti na ovom portalu i forumu i da Zrinjski igra , a čim gubi 1:0 ova tema je planula . dobro dušmani dobit će Zrinjski 1:4 i ovu a i kući ... ohladite
Lagano ce ovo Zrinjski da okrene..za kladionicee 1/2 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Lakapo buraz,smiri zivce.Sto se tice kooeficijenta,on se sada dijeli po odigranom kolu,tako da nije bitno pobjedio ili izgubio neki tim obe tekme dobice isti koeficijent.19Z05 je napisao/la:Jeste li se odmah nakačili, jadnici. Dabogda ništa ne dobili na toj kladionici i nikad Zrinjski više ne igrali na tiketu. Dalje od Zrinje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Santa coloma odbila ponudu BHT od 100 KM za prijenos utakmiceSarajlijaTM je napisao/la:Prenosi li ko tekmu?
Hvala
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.