Ma znam, nisam ni sumnjao..pile87 je napisao/la:Sta sam ti rekao samo treba igratistarmo94 je napisao/la:Ocemo plakat onda ?LloriS je napisao/la:Pazi sad dragosti nakon gola protiv amatera![]()
![]()
Ali sam rekao 1:3, dakle jos jedan
Ma znam, nisam ni sumnjao..pile87 je napisao/la:Sta sam ti rekao samo treba igratistarmo94 je napisao/la:Ocemo plakat onda ?LloriS je napisao/la:Pazi sad dragosti nakon gola protiv amatera![]()
![]()
Aj fanu najdosadnije ekipe na balkanu razligu, neka vam ivice i amara, zahvalite bogu na njimaKeenan.- je napisao/la:A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone.
Da se složimo19UM94 je napisao/la:ajde još 1 da upadne hendikep
Ako fali malo objektivnosti, ekipa sa kojom mi igramo je svemirski brod za ove. Nisam neko ko se raduje tudjoj muci pa mi je iskreno drago sto vodite i nadam se da cete proci ove hadalje.zrinjke je napisao/la:Aj fanu najdosadnije ekipe na balkanu razligu, neka vam ivice i amara, zahvalite bogu na njimaKeenan.- je napisao/la:A jeste sila ocam, ugrozena nam je dupla kruna slijedece sezone.
Andora je velika nogometna sila.Na zadnjoj ljestvici iza sebe su ostavili Butan,San Marino ,Angvilu te nekakva otocja.Sve velike i respektabilne nogometne sile.Evo naprimjer ova Angvila je tako jaka da nema podataka o njihovim mecevima.harishp je napisao/la:Svaka cast Zrinjskom tako se brane boje svoje drzave....i lige iz koje dolaze.
Jest da je gutavo,jer ipak Andora je zayebana u fudbalskom svijetu.
Neće se oni s time zajebavat jer ne utiče na krajnji ishod, al bi volioRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
ma kakva je naprije liga pa onda i mi , nije namještenoRedBlue je napisao/la:Jel to iz 1 u 2? Već vidim uefu kako kuca na vrata nfsbih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.