RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Kao što neko napisa,za razliku od prošlih sezona,konačno nekakav dašak optimizma pred narednu sezonu.
A sad to,Kajkut,Mešanović,otom potom,mogli su doći ne pokazati ništa,a može doći neki igrač iz nižerazrednog ranga i biti hit.
Dakle,bitan je trend a trend je dobar.
Još jedno-dva pojačanja i nema zime.
A sad to,Kajkut,Mešanović,otom potom,mogli su doći ne pokazati ništa,a može doći neki igrač iz nižerazrednog ranga i biti hit.
Dakle,bitan je trend a trend je dobar.
Još jedno-dva pojačanja i nema zime.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
POTPISmoRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Kako stvari stoje mi iz dijaspore bi sljedecu jesen mogli potrosit dosta para na avio karte na gostovanjima. Cini.mi se vec se mora lova ostavljat po strani lagano. 
Ja sam davno rekao - ako vidimo velika pojacanja - dobro je. Ako ne vidimo, nije.
Sad se cini da se pojacavamo lagano ali sigurno. Jos 2-3 i ja ocekujem Evropska gostovanja.
Ja sam davno rekao - ako vidimo velika pojacanja - dobro je. Ako ne vidimo, nije.
Sad se cini da se pojacavamo lagano ali sigurno. Jos 2-3 i ja ocekujem Evropska gostovanja.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ma boli me briga ko šta priča...abd dogodine dug ćemo svesti na 0KM, to nam je bitno, da bi smo mogli početi kupovati skuplja pojačanja, i onda se početi ganjati s Željom i Širokim...moRAja je napisao/la:Meni su ovi zenicani kad podju vrijedjat ako ponudis njihovom igracu da predje u tvoj. Oni pisu o nekim zubima oni to pisu casualci sa Pred Ferry tenama i Adipas duxevima. Spominju neke prosjecne ekipe nakon sto su jednom zavrsili 4-ti,vjeciti jugin drugoligas i Velezova kanta za nabijanje u bivsem sistemu. Mogu zadrzat ovu dvojicu jos polusezonu jer romine preuzimaju trziste zeljeza tako ds ce biti guzovaca. Nadam se da ce ove godine napraviti drugo gostovanje u Mostar u 20 godina
Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
Ovaj mi lici na onog cobana bekica. Sigurno je mrmot dobio trajni ban pa napravio 8 profilamiki651 je napisao/la:Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.
miki651 je napisao/la:Kazu Kajkut u Leotar ide. Vidio neki rezultat 10-0 protiv Veleza pa ode tamo gdje mu je bolje...Bliss je napisao/la:Nije jos gotovo sto se Kajkuta tice, ali Mesanovic nece sigurno.

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
bagra je napisao/la:Prvo nadjite pismenijeg trenera jer Mostar ima toliko poznatih strucnjaka u Evropi i Svijetu, Rahimic sa dva zuba da vodi takvog giganta je bas za plakanje. Tanovic vam drzi sve konce u klubu dovodi polovne igrace, Rasevic, Ramovic i Jusufbasic iz Goska koji je ispao ne mogu biti pojacanja za vrh tabele. Kako je moguce da se ne dignete svi i tu gamad istjerajte iz kluba jer ste jedni od rijetkih koji nemaju problema sa dugovanjima...
Lazna dobronamjernost pomijesana sa ignorancijom ...
Niti cete vi ikada shvatiti nas i Mostar niti cemo mi vas , dva razlicita poimanja sporta i zivota uopste. Neka ostane na tome svak na svom podforumu i ljepota.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Najveća pobjeda neke momčadi u premijerligaskim i kup takmičenjima od osnutka zajedničke lige je potop jednog tima kome iz pijeteta nećemo spominjati ime, je rezultat od 10-0 za Leotar.
Ovo je samo podjećanje na blissa i njegovo frustrirajuće ponasanje na tudjim tamama.
Inače sve najbolje timu za koji navija ako on uopće svhata to.
Ovo je samo podjećanje na blissa i njegovo frustrirajuće ponasanje na tudjim tamama.
-
konjicanin01
- Kontakt:
Mozda i maletic dodje evo napustio borac*p!p!t@* je napisao/la:Up'o bi nam Vule k'o budali šamar. Čisto jer nam treba provjereni stoper.ammarc je napisao/la:Zamislite da sad uzmemo i Vuleta Trivunovica
meni ovo sve liči na pripremu VELEŽA za naredne sezone, da konačno napravi neki iskorak ka evropskim takmičenjima, jer UO radi do sad odlično, jer uskoro ćemo uz ŠIROKI biti jedini bez dugovanja prema državi, a mnogi to ne spominju, i zato su i žrtvovani rezultati za ove druge stvari, tj. organizacijski, finansijski, infrastrukturno, a sada je na redu jačanje omladinske škole, što je prioritet prioriteta i, naravno rezultatski iskorak.
Bolje i to, zna se u kakvoj je situaciji tada Velez bio, nego hinjavo se plasirati u Evropu i onda da nas marisu konobari rekreativci.miki651 je napisao/la:Najveća pobjeda neke momčadi u premijerligaskim i kup takmičenjima od osnutka zajedničke lige je potop jednog tima kome iz pijeteta nećemo spominjati ime, je rezultat od 10-0 za Leotar.
Brate zivim u Mostaru 47 godina ali rijec "PIJETETA" jos nisam cuomiki651 je napisao/la:Najveća pobjeda neke momčadi u premijerligaskim i kup takmičenjima od osnutka zajedničke lige je potop jednog tima kome iz pijeteta nećemo spominjati ime, je rezultat od 10-0 za Leotar.
Punih ćetrdeset sedam ili malo varira, i brato se govori a ne brate u Mostaru.. Nisi čuo kad ćućis treba malo i prohodati..
- tepsija
- Kontakt:
Ništa nas ne može razoriti,ništa.A mnogi su pokušali,pokušavaju i danas.
Prejaki smo.
Nama,bez obzira na naše nesuglasice u vezi uprave,u vezi tribine...nama je najvažniji VELEŽ.
Mi vrlo dobro znamo ko smo,šta smo i gdje smo.
Znamo se posvađati oko neke zastave na tribini,znamo se posvađati oko nekog člana uprave,ali opet to činimo dostojanstveno.
To nikad neće shvatiti naši zapadni,novonastali klubovi,kao i oni iz Zenice,Tuzle...jednostavno,to je drugačiji mentalitet.
Nama je bitan VELEŽ,ne prefiks koji stoji ispred...FK,RSD,NK...neka stavljaju šta hoće,nas to previše ne tangira.
Mi volimo isključivo VELEŽ i to je najbitnije.
Samo VELEŽ.
Prejaki smo.
Nama,bez obzira na naše nesuglasice u vezi uprave,u vezi tribine...nama je najvažniji VELEŽ.
Mi vrlo dobro znamo ko smo,šta smo i gdje smo.
Znamo se posvađati oko neke zastave na tribini,znamo se posvađati oko nekog člana uprave,ali opet to činimo dostojanstveno.
To nikad neće shvatiti naši zapadni,novonastali klubovi,kao i oni iz Zenice,Tuzle...jednostavno,to je drugačiji mentalitet.
Nama je bitan VELEŽ,ne prefiks koji stoji ispred...FK,RSD,NK...neka stavljaju šta hoće,nas to previše ne tangira.
Mi volimo isključivo VELEŽ i to je najbitnije.
Samo VELEŽ.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Pijeteta jeli to kakanjski,konjicki ili busovacki vokabular? Daj decko nisi se ni rodio kad sam se ja napijao u 3 platana,ziogu kurave iz lire i dobijao otkaze radi Veleza. I daj poceo si smarat idi na temu 20 years century foxmiki651 je napisao/la:Punih ćetrdeset sedam ili malo varira, i brato se govori a ne brate u Mostaru.. Nisi čuo kad ćućis treba malo i prohodati..
- tepsija
- Kontakt:
moRAja,ne troši bezveze riječi ni tipkovnicu.
Ovo su novopečeni...nemaju ti oni pojma.
Da im sad zapjevaš...Loza,rakija presušiti neće dok se Semir Tuce po Rondou kreće...oni bi pitali...-jeli to Rondo gdje je novi prodajni?
Stipu.
Ovo su novopečeni...nemaju ti oni pojma.
Da im sad zapjevaš...Loza,rakija presušiti neće dok se Semir Tuce po Rondou kreće...oni bi pitali...-jeli to Rondo gdje je novi prodajni?
Stipu.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Oko tri platana si samo obilazio, u liru nisi smio ni zalaziti a otkaz nisi mogao dobiti nigdje jer nikad posteno nisi ni radio..