NK Široki Brijeg

zrinjke
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la zrinjke » 04 jul 2013, 15:54

nkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce biti :) znam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina :D
Nije Siroki taki :) salim se, sto vas nece cuvati, ocito da je krenula suradnja s vama, i njima je cilj da ste u Premijer ligi radi mladih igraca, ko zna mozda jos netko zavrsi u Vitezu do kraja prelaznog roka od mladih igraca, dobro svima.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 jul 2013, 15:59

zrinjke je napisao/la:
nkvitez je napisao/la:Sto se duela Širokog i Viteza ove sezone tice kako sam nesto nacuo 3 za 3 ce biti :) znam da su klubovi u dobrim odnosima,sto se vidi i po posudbi ovoj vasoj. vicemo jel istina :D
Nije Siroki taki :) salim se, sto vas nece cuvati, ocito da je krenula suradnja s vama, i njima je cilj da ste u Premijer ligi radi mladih igraca, ko zna mozda jos netko zavrsi u Vitezu do kraja prelaznog roka od mladih igraca, dobro svima.
Ma nama je glavno da ostanemo prvu sezonu,da se stadion napravi,kasnije uz ovako sposobne ljude mozemo daleko,nadam se.Postoji ista mogucnost i s vama,sto se tice ovog 3 za 3. :)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 04 jul 2013, 16:36

Oooooooo dečko pa pravila se odavno znaju ........pitaj te Gabeljane
Znači prva sezone je 6za0 jeb'ga ,a u drugoj sezoni (ako ostanete ) je 3za3 i to ako ,i samo ako, budete u zoni ispadanja inače je opet 6za0
3 sezona se igra polupošteno ,na Pecari morate primit 3 komada ,a u Vitezu nek se igra fair play nogomet

Ako te zanimaju ovakve pikanterije ,možeš se meni vazda u PP obratit ;)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 jul 2013, 16:47

felix123 je napisao/la:
Oooooooo dečko pa pravila se odavno znaju ........pitaj te Gabeljane
Znači prva sezone je 6za0 jeb'ga ,a u drugoj sezoni (ako ostanete ) je 3za3 i to ako ,i samo ako, budete u zoni ispadanja inače je opet 6za0
3 sezona se igra polupošteno ,na Pecari morate primit 3 komada ,a u Vitezu nek se igra fair play nogomet

Ako te zanimaju ovakve pikanterije ,možeš se meni vazda u PP obratit ;)
Vidjet cemo sta je tocno od svega napisanog :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 jul 2013, 20:47

Levski-Irtysh 0-0 HT
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 04 jul 2013, 20:50

Android je napisao/la:Levski-Irtysh 0-0 HT
sto bi znacilo da levski ni ove godine nije nista special :) moze se to proci :)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 jul 2013, 21:23

Android je napisao/la:Levski-Irtysh 0-0 HT
Levski dominira ali ništa konkretno. Mada je ovo dobar rezultat za njih, u gostima mogu jedan gol uvaliti
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 04 jul 2013, 21:41

Nešto gledam, pa bolje bi vam bilo da vas zapadne Levski, očigledno nisu sila a u slučaju prolaska preuzeli biste njihov koeficijent za 3. pretkolo i bili biste nosioci.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 jul 2013, 21:46

Edol je napisao/la:Nešto gledam, pa bolje bi vam bilo da vas zapadne Levski, očigledno nisu sila a u slučaju prolaska preuzeli biste njihov koeficijent za 3. pretkolo i bili biste nosioci.
Ma tek je početak sezone, možda su ih Bugari olako svatili
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 04 jul 2013, 21:50

Levski penal promašio, 0:0 ostaje ovo
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 jul 2013, 23:47

0-0 FT,Levski ce proci,u to sam uvjeren,a danas nisu odigrali nesto posebno,uglavnom,sa njima se moze igrati

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 jul 2013, 08:36

Android je napisao/la:0-0 FT,Levski ce proci,u to sam uvjeren,a danas nisu odigrali nesto posebno,uglavnom,sa njima se moze igrati
Teško igraju protiv bunkera, uglavnom sa maksimalnim zalaganjem moze se ovo proći.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jul 2013, 10:10

ništa ovo nama ne znači..svaka utakmica je za sebe..i da prođe Irtiš nismo sigurni da idemo dalje jer očito nisu toliko loši koliko se misli..

s kim god igrali moramo dati 200% da prođemo!

večeras u 20:30 protiv Branitelja na Pecari
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 05 jul 2013, 10:22

Ko zeli pogledati utakmicu iz Sofije, moze ovdje skinuti

http://dox.abv.bg/files/dw?a=1beda37660" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jul 2013, 11:26

slika

sretno Zloma...

inače, gledaš ove iz HNL-a neke klubove, i fan shop i marketing, fora milijun, a u nas tuga :(

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 jul 2013, 11:40

Jebga, u njih radi pet ljudi na marketingu u ozbiljnijim klubovima, u nas nijedan.
...Život za Široki...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 jul 2013, 12:47

Kevin je napisao/la:slika

sretno Zloma...

inače, gledaš ove iz HNL-a neke klubove, i fan shop i marketing, fora milijun, a u nas tuga :(
Kad ovi nasi misle mjenjati dresove,ima vec 2-3 godine isti dres

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 jul 2013, 13:07

pa novi će biti sad od ove sezone

http://en.jako.eu/silver.econtent/catal ... bekleidung" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
slika
slika

pretpostavljam nesto od ova 3 da ce biti

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 08 jul 2013, 09:16

Wagner donio Širokom naslov 14. memorijala Gojko Šušak

U finalnoj utakmici 14. memorijala Gojko Šušak na stadionu Pecara snage su odmjerili Široki i Hrvatski dragovoljac. Jedini gol na utakmici postigao je Wagner u 66. minuti nakon ubačaja Marića na prvu vratnicu gdje se najbolje snalazi Kordić i glavom prebacuje obranu do Wagnera na drugoj vratnici koji loptu rutinski glavom posprema u mrežu vratara Čovića.

Finalni susret ponudio je dosta čvrstu i izjednačenu utakmicu u kojoj je svakoj momčadi pripalo po poluvrijeme. Novi hrvatski prvoligaš je bio ozbiljniji suparnik u prvom dijelu, dok je ostatak susreta u potpunosti pripao domaćinu čija je igra živnula ulaskom 'mladih snaga' Marića, Ćorića i novopridošlog Plazonića. Na samom otvaranju utakmice Kordićev udarac zaustavio je Čović. Desetak minuta kasnije pokušao je i Wagner. Nakon tih poluprilika Hrvatski dragovoljac je zaprijetio preko Jazvića i Brtana. U samoj završnici prvog dijela Wagnerov udarac je završio tik pored lijeve vratnice Čovićeva gola.

Nakon desetak minuta igre u drugom poluvremenu domaći su imali tri odlične prilike u samo dvije minute. Najprije je odlični Čović krajnjim naporom izbacio loptu iznad grede nakon pokušaja Ješe. Nakon toga pokušao je i Wagner čiji je udarac blokom preusmjeren u korner. U 66. minuti dogodio se ključni detalj susreta. Do kraja susreta vrijedi spomenuti i volej pokušaj Šilića koji je završio pored same vratnice.

U utakmici za treće mjesto GOŠK je bio bolji od Branitelja (2:1). Osim pokala za sudionike, nagrađeni su i najbolji pojedinci turnira. Za najboljeg strijelca proglašen je Krešimir Kordić (Široki Brijeg) koji je postigao dva gola u susretu protiv Branitelja, dok je strijelac finala Wagner proglašen za najboljeg igrača turnira. Pokal za najboljeg vratara turnira pripao je Ivanu Čoviću iz Hrvatskog dragovoljca.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 09 jul 2013, 13:21

Ovaj turnir je stvarno bio odličan prije nekih 9-10 godina kada su igrali i Dinamo i Hajduk.
Ne znam, ali pretpostavljam da je razlog zbog kojeg više ne igraju oni neredi (bio sam prisutan), kada je Torcida bacila nož na teren, a Mamić pokupio igrače s terena?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Zigazaga i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []