NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma ne znam kako svi vi razmisljate , al Mujka po meni vec drugu godinu nije onaj igrac koji je bio dok smo igrali drugu ligu pa i onu prvu sezonu u prvoj ligi. Zbog njega kao igraca bi volio da proradi u Slobodi al zbog toga sto su nam konkurenti volio bi da odigra losiju sezonu od ove
.Previse se oplakuje odlazak Mujke,pa otiso je i RVP iz arsenala pa isti **** arsenal opet 4 zavrsi.Otiso je i C.Ronaldo iz Macestera pa Mancester osvaja titule,odlaze i Zeljini glavni igraci pa sta sad ? Treba oplakivat ? Ljudi moji pa nije Mujka Bog , jest igrac ,jest znao rijesit utakmicu i svaka cast. Al je isto tako znao usrat i to ****.Mujka je dobar igrac al nije nezamjenjiv,pa kakvog god igraca da dovedemo on ce se htjet dokazat i htjet ce pokazat da moze bit i bolji od Mujke koji se zasitio i Bratstva i svega,pa vidno je bilo da se šeće po terenu u drugoj polusezoni nije sprinta napravio kako treba(osim onog kad je htio preskocit ogradu pa se na tribinu popet da se udara).Ali dobro Mujki sve najbolje ako odluci otic,a isto tako i ako odluci ostat.Toliko od mene sto se tice Mujke.
www.nkbratstvogracanica.com
Odlazak Mujkića je vjerovatno njegova slatka osveta zbog toga što mu je Daso onemogućio prelezak prošle sezone u Zvijezdu,,,, 
Sutra ocekujem puno novih imena na prozivci**** je napisao/la:Odlazak Mujkića je vjerovatno njegova slatka osveta zbog toga što mu je Daso onemogućio prelezak prošle sezone u Zvijezdu,,,,
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Cesc4 jel znas ti sta novo za sutra ili onako govoris za ta nova imena,reko da nisi sta nacuo danas???
Hahaha nacuo sam samo da je Daso reko da je zavrseno sa dolascima i odlascima a i to cemo vidit.... a cuo sam jedino da je i taj golman zukic preso al vidicemo izgleda da postuji mogucnost da je delic izlevatio ali ne znam jos nista ne mogu rec jer mi je receno da je dogovorio sve sa upravom i te stvari... al eto vidis da je sve moguce i mujka je sve bio dog pa ode odjednomBratstvo81 je napisao/la:Cesc4 jel znas ti sta novo za sutra ili onako govoris za ta nova imena,reko da nisi sta nacuo danas???
nevjeruj dasi,jednostavno bez mujke i efendića,,druga liga je više nego realna opcija,,,doće par nogometaša lagano...cesc4 je napisao/la:Hahaha nacuo sam samo da je Daso reko da je zavrseno sa dolascima i odlascima a i to cemo vidit.... a cuo sam jedino da je i taj golman zukic preso al vidicemo izgleda da postuji mogucnost da je delic izlevatio ali ne znam jos nista ne mogu rec jer mi je receno da je dogovorio sve sa upravom i te stvari... al eto vidis da je sve moguce i mujka je sve bio dog pa ode odjednomBratstvo81 je napisao/la:Cesc4 jel znas ti sta novo za sutra ili onako govoris za ta nova imena,reko da nisi sta nacuo danas???
vrlo dobro poznajem situaciju oko Mujkicevog odlaska i apsolutna je laž da je ima dogovor i da je obecao da ce ostat u Gracanici. Al to neko tamo sebe pravda 
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Ja kazem da nista nije sigurno a cesc4 samo tvrdi zavrseno pa zavrseno vidis da nista nije zavrseno pa ni pantic i šuša nisu sigurni upamti to,mozemo lagano ispasti ko čep upamti te me,daj boze da bude ista od ovih poajačanja,kad sam govorio da to nista nije sigurno ali sutra cemo vidjet sta ce biti
Ma ja hajmo sad po meni osut paljbuBratstvo81 je napisao/la:Ja kazem da nista nije sigurno a cesc4 samo tvrdi zavrseno pa zavrseno vidis da nista nije zavrseno pa ni pantic i šuša nisu sigurni upamti to,mozemo lagano ispasti ko čep upamti te me,daj boze da bude ista od ovih poajačanja,kad sam govorio da to nista nije sigurno ali sutra cemo vidjet sta ce biti
Mujka odlazi ,hvala mu za sve ono sto je uradio prosle 3 godine dok je bio u Bratstvu.
Mislim da je doslo do zasicenja od Mujke prema Bratstvu , narocito poslije utakmice
u kojoj je natrco na ogradu (nasjeo na provokaciju) nekakvih kvazi navijaca i probao da se
fizicki obracuna sa tim su.pci.ma koji su mu spominjali djecu
Nema vise motiva ,zelje u Bratstvu i logicno je bilo da proba negdje drugo jer da je osto u
Bratstvu ne bi imali neke koristi od njega on je svoj max. dozivio predprosle sezone.
Mujka sretno jarane .....
Eh sad treba nam 1 ili 2 napadaca ??? odbrana nam je beton al smo uvijek imali losu zavrsnicu
zato sto se sve i baziralo na Mujki , sada nam treba nekakvo osvjezenje i u igri i u napadu
iako sam skeptican prema Sadikovicu ali ostaje da vidimo..... jedva cekam prozivku da vidim
ta nova imena ... ne sumnjam da cemo opet se izboriti za vrh
slozice se to do pocetka..
i da moram da kazem da smo imali strasnu ekipu ove 3 godine ali moralo je se to mjenjati kad tad
plus Nuce je izvuko maximum od te ekipe i njemu jedno veliiiko hvala..
Mislim da je doslo do zasicenja od Mujke prema Bratstvu , narocito poslije utakmice
u kojoj je natrco na ogradu (nasjeo na provokaciju) nekakvih kvazi navijaca i probao da se
fizicki obracuna sa tim su.pci.ma koji su mu spominjali djecu
Nema vise motiva ,zelje u Bratstvu i logicno je bilo da proba negdje drugo jer da je osto u
Bratstvu ne bi imali neke koristi od njega on je svoj max. dozivio predprosle sezone.
Mujka sretno jarane .....
Eh sad treba nam 1 ili 2 napadaca ??? odbrana nam je beton al smo uvijek imali losu zavrsnicu
zato sto se sve i baziralo na Mujki , sada nam treba nekakvo osvjezenje i u igri i u napadu
iako sam skeptican prema Sadikovicu ali ostaje da vidimo..... jedva cekam prozivku da vidim
ta nova imena ... ne sumnjam da cemo opet se izboriti za vrh
i da moram da kazem da smo imali strasnu ekipu ove 3 godine ali moralo je se to mjenjati kad tad
plus Nuce je izvuko maximum od te ekipe i njemu jedno veliiiko hvala..
Prozivka odradena,sad cu napisat sve info iako sam vec pisao i napadan sam zbog toga prije svega od Bratstva81.
Novi trener je Denis Sadikovic pomocnik Amir Sinja Zejnilagic,kondicioni Nedim Sisic.Otisli su Efendic,Muslimovic,Mujkic.Dosli su Zukic,Smajlovic,Delic(Gradina),Halilovic(Zvijezda),Suljic(Buducnost).Sadikovic je rekao da nece vise biti ni odlazaka ni dolazaka osim sto jedino skripi na desnom beku al ce prvo vidjet da li ima neko u ekipi ko moze igrat tu ako ne bude onda ce doci desni bek.Sadikovic je rekao da je cilj prvo mjesto.Nacelnik je na pitanje o ambicijama rekao sledece "Ja sam tebi vec reko al kad opet pitas da ti opet kazem , ove sezone ja napadam premijer ligu i sve ostalo bi bilo ravno katastrofi i sve ostalo me ne zanima."Dogovorene prijateljske su 15.7 u Janji,21-22 turnir u Klokotnici ja mislim.Generalka je u okviru finala kupa sa Slobodom na Tusnju.A jos ce biti 2 prijateljske u medu vremenu koje ce Sadikovic dogovorit.Ja sam prezadovoljan i ocekujem mnogo od ove sezone akoBogda.Toliko za sada.
Novi trener je Denis Sadikovic pomocnik Amir Sinja Zejnilagic,kondicioni Nedim Sisic.Otisli su Efendic,Muslimovic,Mujkic.Dosli su Zukic,Smajlovic,Delic(Gradina),Halilovic(Zvijezda),Suljic(Buducnost).Sadikovic je rekao da nece vise biti ni odlazaka ni dolazaka osim sto jedino skripi na desnom beku al ce prvo vidjet da li ima neko u ekipi ko moze igrat tu ako ne bude onda ce doci desni bek.Sadikovic je rekao da je cilj prvo mjesto.Nacelnik je na pitanje o ambicijama rekao sledece "Ja sam tebi vec reko al kad opet pitas da ti opet kazem , ove sezone ja napadam premijer ligu i sve ostalo bi bilo ravno katastrofi i sve ostalo me ne zanima."Dogovorene prijateljske su 15.7 u Janji,21-22 turnir u Klokotnici ja mislim.Generalka je u okviru finala kupa sa Slobodom na Tusnju.A jos ce biti 2 prijateljske u medu vremenu koje ce Sadikovic dogovorit.Ja sam prezadovoljan i ocekujem mnogo od ove sezone akoBogda.Toliko za sada.
- 7aprildomemoj
Cilj PL, zanimljivo. Nešto mi to poznato. Bez Rizvanovića, Efendića i Mujkića ova ekipa je 40 % slabija u odnosu na prošlu sezonu. Ovi što su došli su istrošeni polovnjaci
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Buraz svako ima svoje misljenje,moje je pak da je ova ekipa 50% jaca od one prosle sezone.A pogotovo mi je draog zbog odlaska mujke jer konacno mozemo igrati nogomet ko tim a ne daj loptu mujki.... Uostalom neka rezultati pokazu7aprildomemoj je napisao/la:Cilj PL, zanimljivo. Nešto mi to poznato. Bez Rizvanovića, Efendića i Mujkića ova ekipa je 40 % slabija u odnosu na prošlu sezonu. Ovi što su došli su istrošeni polovnjaci
rano je za zaključke,došli su provjereni igrači samo je pitanje u kakvom su stanju,Bratstvo je izgubilo Efendića koji je ekstra igrač,Mujkić nezadovoljan i ljut zbog propale sezone jedva dočeko da ode,,,samo treba računat i na Slobodu,Gošk ,Rudar,,,
Po meni tri tima koja ce se borit za ulazak uz nas su Jedinstvo,Rudar i Sloboda (manje vise)...Sloboda je ubacena samo zato sto oni koliko god ovdje budu njima ce uvjek glavni cilj biti prvo mjesto**** je napisao/la:rano je za zaključke,došli su provjereni igrači samo je pitanje u kakvom su stanju,Bratstvo je izgubilo Efendića koji je ekstra igrač,Mujkić nezadovoljan i ljut zbog propale sezone jedva dočeko da ode,,,samo treba računat i na Slobodu,Gošk ,Rudar,,,
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znaci..reko nacelnik opet PL...ostalo katastrofa...hmm..sto neko napisa...zanimljivo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne znam koliko ce Jedinstvo moci biti konkurent, ali sigurno cemo se boriti da budemo u vrhu. 
M a nemoj ga ozbiljno shvatat,on je više pijan nego trijezan,,,,tako da nemoraš ga ozbiljno shvatit...staragarda je napisao/la:znaci..reko nacelnik opet PL...ostalo katastrofa...hmm..sto neko napisa...zanimljivo
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma smijesno mi onako ba....cuj katastrofa**** je napisao/la:M a nemoj ga ozbiljno shvatat,on je više pijan nego trijezan,,,,tako da nemoraš ga ozbiljno shvatit...staragarda je napisao/la:znaci..reko nacelnik opet PL...ostalo katastrofa...hmm..sto neko napisa...zanimljivo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Nije ovo prvi put da načelnik najavljuje Premier ligu BiH.
Kao što neko napisa prije to je već počela biti prežvakana priča.Treba biti realan prema SEBI i zapitati se šta je bilo sa utakmicama prošle sezone protiv Viteza,Rudara i Troglava.
Mislim da je Bratstvo prošlu sezonu propustilo priliku makar zakomplikovati situaciju u nastavku prvenstva.
Tačno je da je i igrački kadar ove godine slabiji.Rizvanović igra u Olimpicu standardno,
Efendića smo vidjeli na djelu,Mujka je ipak bio naš najbolji strijelac u prvenstvu.
Dobitak je što je vraćen kondicioni trener Bratstva, zahvaljući tome igrači su u prvenstvo bili maksimalno fizički spremni.
Po mom mišljenju smatram da ako Bratstvo nadolazeću sezonu završi među prve tri ekipe to će značiti da se nešto radi u upravi.
Kao što neko napisa prije to je već počela biti prežvakana priča.Treba biti realan prema SEBI i zapitati se šta je bilo sa utakmicama prošle sezone protiv Viteza,Rudara i Troglava.
Mislim da je Bratstvo prošlu sezonu propustilo priliku makar zakomplikovati situaciju u nastavku prvenstva.
Tačno je da je i igrački kadar ove godine slabiji.Rizvanović igra u Olimpicu standardno,
Efendića smo vidjeli na djelu,Mujka je ipak bio naš najbolji strijelac u prvenstvu.
Dobitak je što je vraćen kondicioni trener Bratstva, zahvaljući tome igrači su u prvenstvo bili maksimalno fizički spremni.
Po mom mišljenju smatram da ako Bratstvo nadolazeću sezonu završi među prve tri ekipe to će značiti da se nešto radi u upravi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.