sad ti je liga kriva, kad nemate pojma!Sportfanatik je napisao/la:
dok ne skrate ligu bit će nam ovako u Europi
BH klubovi u Evropi 2013/14
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BH klubovi u Evropi 2013/14
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Armageddon2012 je napisao/la:volim ovakve ekipe kao sarajevo...vode 1-0,a i dalje napadaju!

SAMO ČELIK !
Armageddon2012 je napisao/la:sasvim zasluzena pobjeda sarajeva
mogla je cak biti i ubjedljivija!

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Naravno da je i ligaski sistem koji ni sekunde nije prilagodjen nasim uslovima jedan od vecih krivaca za ovakve lose rezultate nasih ekipa u Evropinemanja je napisao/la:sad ti je liga kriva, kad nemate pojma!Sportfanatik je napisao/la:

Ne mogu vjerovati kakvih paćenika na ovom forumu ima. Toliko mržnje, kompleksa, nekulture, fuj.
Čestitke Zrinjskom i Sarajevu na dorim rezultatima i siguran sam da obje ekipe aBd idu u 2 krug.
Ignorirajte provokatore koji vole da pametuju.
Čestitke Zrinjskom i Sarajevu na dorim rezultatima i siguran sam da obje ekipe aBd idu u 2 krug.
Ignorirajte provokatore koji vole da pametuju.
Sarajevo-Rapid Bucurest 1-0,revans 0-2
Sarajevo-Cluj 1-1 ,revans 1-2
Sarajevo-Orebro 2-0 Prosli dalje
Sarajevo-Helsingborg 2-1 Prosli dalje
Sarajevo-Levski 3-1 Prosli dalje
Sarajevo-Spartak Trnava 1-0
Besiktas-Sarajevo 2-2
Orebro-Sarajevo 0-0
Genk-Sarajevo 1-2 Prosli dalje
Napisite uspjehe vasih klubova na euro sceni,da vidimo... Samo cekate da pljujete, sto se tice evrope i jesmo divovi za sve vas.
Sarajevo-Cluj 1-1 ,revans 1-2
Sarajevo-Orebro 2-0 Prosli dalje
Sarajevo-Helsingborg 2-1 Prosli dalje
Sarajevo-Levski 3-1 Prosli dalje
Sarajevo-Spartak Trnava 1-0
Besiktas-Sarajevo 2-2
Orebro-Sarajevo 0-0
Genk-Sarajevo 1-2 Prosli dalje
Napisite uspjehe vasih klubova na euro sceni,da vidimo... Samo cekate da pljujete, sto se tice evrope i jesmo divovi za sve vas.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 04 jul 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vidim da nitko ne spominje
Levski - I. Pavlodar 0-0
Lijep rezultat za sirokobrijezane. Ako kazahstanci i uzvrat odigraju na nivou bila bi to sjajna prilika za trece pretkolo.
Levski - I. Pavlodar 0-0
Lijep rezultat za sirokobrijezane. Ako kazahstanci i uzvrat odigraju na nivou bila bi to sjajna prilika za trece pretkolo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
nemanja je napisao/la:sad ti je liga kriva, kad nemate pojma!Sportfanatik je napisao/la:

- Sportfanatik
- Kontakt:
Ovom što mi je odgovorio da mi je kriva liga, ja sam iz Širokog i za Sarajevo navijam samo u Europi. Zar nije logično da se liga smanji na 12 ili 10 klubova, ovdje u ligi 16 ima puno klubova koji "moraju" igrati u ligi
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kakav on. Pa vidi mu avatara i potpisa, sve ti je jasno.Sportfanatik je napisao/la:Ovom što mi je odgovorio da mi je kriva liga, ja sam iz Širokog i za Sarajevo navijam samo u Europi. Zar nije logično da se liga smanji na 12 ili 10 klubova, ovdje u ligi 16 ima puno klubova koji "moraju" igrati u ligi
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma ne zanima me. Zar ne bi svi trebali ustrajati da idemo prema naprijed. Hrvati u 2god skratili ligu sa 16 na 10. Sad će njihova liga biti ekstra jaka za naše prilike. Svako kolo 2 derbijaDukeOfWellington je napisao/la:Kakav on. Pa vidi mu avatara i potpisa, sve ti je jasno.Sportfanatik je napisao/la:Ovom što mi je odgovorio da mi je kriva liga, ja sam iz Širokog i za Sarajevo navijam samo u Europi. Zar nije logično da se liga smanji na 12 ili 10 klubova, ovdje u ligi 16 ima puno klubova koji "moraju" igrati u ligi
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Armageddon2012
- Kontakt:
ove godine skracenje lige ne dolazi u obzir!
mrs!
mrs!

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Skracenje lige bi bilo extra a da bi toliko popravio kvalitet tesko. treba prepisati ovu ligu san marina ljudi amateri a jaki ko zemlja haha.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Forumaš bbblivno i ja smo na odgovarajućoj temi najveći agitatori za ligu 10 i četverokružni sistem, ima ih koji su za ligu 12 i naknadnu podjelu na ligu za prvaka i opstanak. Naravno da bi svakom trebalo biti u interesu da liga bude kvalitetnija, ali ne očekuješ valjda da ovaj delegat zna šta je to opšti interes. Njemu je interes doć' i provocirat' kad ima priliku.Sportfanatik je napisao/la: Ma ne zanima me. Zar ne bi svi trebali ustrajati da idemo prema naprijed. Hrvati u 2god skratili ligu sa 16 na 10. Sad će njihova liga biti ekstra jaka za naše prilike. Svako kolo 2 derbija
Ova liga 16 je odavno izgubila smisao.
hahahahah ma bicete medju deset ekipa 100%.Armageddon2012 je napisao/la:ove godine skracenje lige ne dolazi u obzir!
mrs!
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Ja ne znam šta pričaju navijači Želje pa Željo je sramota bh. fudbala svake godine primite 5 komada od nekog.Dok Sarajevo svake godine prođe 1,2 pretkola a za vas je to samo san i to pusti.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma ili liga 12 ili liga 10. Ovdje u ovoj ligi ima jedno 5-6 klubova koji samo smetajuDukeOfWellington je napisao/la:Forumaš bbblivno i ja smo na odgovarajućoj temi najveći agitatori za ligu 10 i četverokružni sistem, ima ih koji su za ligu 12 i naknadnu podjelu na ligu za prvaka i opstanak. Naravno da bi svakom trebalo biti u interesu da liga bude kvalitetnija, ali ne očekuješ valjda da ovaj delegat zna šta je to opšti interes. Njemu je interes doć' i provocirat' kad ima priliku.Sportfanatik je napisao/la: Ma ne zanima me. Zar ne bi svi trebali ustrajati da idemo prema naprijed. Hrvati u 2god skratili ligu sa 16 na 10. Sad će njihova liga biti ekstra jaka za naše prilike. Svako kolo 2 derbija
Ova liga 16 je odavno izgubila smisao.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
LIGA PRVAKA i ondaVandelanoitte je napisao/la:Ja ne znam šta pričaju navijači Želje pa Željo je sramota bh. fudbala svake godine primite 5 komada od nekog.Dok Sarajevo svake godine prođe 1,2 pretkola a za vas je to samo san i to pusti.
....
....
....
....
....
....
....
....
....
....
tek Liga Europe
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma mi pricamo o profesionalnom futbalu ne tom amaterskom mislim da si masio temu jaraneVandelanoitte je napisao/la:Ja ne znam šta pričaju navijači Želje pa Željo je sramota bh. fudbala svake godine primite 5 komada od nekog.Dok Sarajevo svake godine prođe 1,2 pretkola a za vas je to samo san i to pusti.

Za sedam dana ćete igrati OSMU utakmicu protiv ekipa iz (Andore, San Marina, Malte 2X), bruka bi bilo da ne prođete dalje. Sve sami amateri. Valjda si vidio večeras.Vandelanoitte je napisao/la:Ja ne znam šta pričaju navijači Želje pa Željo je sramota bh. fudbala svake godine primite 5 komada od nekog.Dok Sarajevo svake godine prođe 1,2 pretkola a za vas je to samo san i to pusti.
Nema nikakve sumnje, da bi sve ove ekipe koje je Sarajevo prošlo iz pomenutih država i Pofalićki glat uzeo.
Ekipi Sarajeva čestitam na zasluženoj pobjedi, koja je po prikazanoj igri trebala i morala biti ubjedljivija.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 04 jul 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.