PA I JEST PROSJEK 17-18 godinaSarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
PA I JEST PROSJEK 17-18 godinaSarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate.
Otidji na temu NK Čelik Zenica ima ih vise nego nasronniesullivan je napisao/la:Kako se neces ponasati kad s namjerom dodju da provociraju jel tu ima sta ne jasno bgt?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto djecurlija kakva se ponasate.
pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaharonniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi.
0 u kvalifikacijama, a po 2 u grupnoj fazi. Za remi takodjer 0 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Postoje odredjeni bonus poeni za prolazak u grupnu fazu. U kvalifikacijama se bodovi dobijaju zavisno do kojeg pretkola dodjes (0,250 ako ispadnes u prvom pretkolu, 0,500 ako ispadnes u drugom pretkolu, 1,000 ako ispadnes u trecem pretkolu i 1,500 ako ispadnes u play-offu).Suarez46 je napisao/la:Koliko se dobija bodova za svaku pobjedu u Europi ?
Haj makar su pobijede tu i tamo nekog, vas nabijaju ko da ste iz San Marinainvincible1921 je napisao/la:pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaharonniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AnelZ je napisao/la:0 u kvalifikacijama, a po 2 u grupnoj fazi. Za remi takodjer 0 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Postoje odredjeni bonus poeni za prolazak u grupnu fazu. U kvalifikacijama se bodovi dobijaju zavisno do kojeg pretkola dodjes (0,250 ako ispadnes u prvom pretkolu, 0,500 ako ispadnes u drugom pretkolu, 1,000 ako ispadnes u trecem pretkolu i 1,500 ako ispadnes u play-offu).Suarez46 je napisao/la:Koliko se dobija bodova za svaku pobjedu u Europi ?
Sto se tice drzavnog koeficijenta: pobjeda u kvalifikacija 1, a u grupnoj fazi 2; remi 0,5 u kvalifikacijama, a 1 u grupnoj fazi. Oni bonus poeni od ekipa se takodjer racunaju i za drzavni koeficijent. Nakon sto saberes sve bodove koje su ekipe osvojile kroz evropu te sezone taj broj podjelis sa brojem ekipa iz te zemlje koje su se takmicile u Evropi (kod nas cetiri) i eto ti drzavni koeficijent za tu sezonu.
Sto se tice udjela drzavnog koeficijenta u koeficijent kluba, uzmes ovaj gore broj koji si dobio nakon dijeljenja sa brojem ekipa te drzave koji se takmice u Evropi i onda uzmes 20% od toga.
Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.Nakamura je napisao/la:sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko...
Satro ismijavaju ovaj kiks Sarajeva, a to sto cemo mi uzeti 120 000 tisuca, hiljada... za ovu "bruku" i 130 000 za utakmice poslije ove bruke nikom nistaHenderson je napisao/la:Stvarno ne znam šta rade navijači Slobode na temi BH klubovi u Evropi?
brate neko igra sa ekipama koje budu 3 u grupi lp koje ponize napoli,neko sa konobarima iz san marina,a neko bgm i po livadama federacijeHeller je napisao/la:Haj makar su pobijede tu i tamo nekog, vas nabijaju ko da ste iz San Marinainvincible1921 je napisao/la:pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaharonniesullivan je napisao/la:Vidjecemo vas šampioni sad kako ce te igrat, mi jesmo lose odigrali ali uvijek pokazemo ko smo u Evropi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vidim brate da nisi bas procitao sta sam napisao al eto ... Nmgu se raspravljatiHeller je napisao/la:Samo što vi ne igrate u LP nit oni u EL, nego u kvalifikacijama za istu, sto vam dodje isti ****, protekcije u evropi nemate, ne gube se kljucevi, ima tople vode i korner zastavica pa ga pusite.Nakamura je napisao/la:sta se ba raspravljate liga prvaka i europa liga se ne mogu porediti i po novcu i po kvaliteti zato nema te sta da pricate ni da usporedjujete klubove sa kim igra ŽELJEZNIČAR I anamo oni znaci dva su svijeta razlicita tako da sam pitar mene bi bilo stid ove utakmice vcrs eto toliko...
Bravoinvincible1921 je napisao/la:brate neko igra sa ekipama koje budu 3 u grupi lp koje ponize napoli,neko sa konobarima iz san marina,a neko bgm i po livadama federacijeHeller je napisao/la:Haj makar su pobijede tu i tamo nekog, vas nabijaju ko da ste iz San Marinainvincible1921 je napisao/la:
pokazete bgm nema ste,prvo ispadate od rukometnih klubova koje ne mozes nac na karti tj mjesto iz kojeg dolaze ,pa sad protiv (maloprije provjereno) druge najgore ekipe u evropi igrate 1 0 hahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahah sto neko napisa ne mogu se prestat smijat hahahhahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gledamo kako vas guze i bacamo drkicuHenderson je napisao/la:Stvarno ne znam šta rade navijači Slobode na temi BH klubovi u Evropi?
Jes´ sramota da te nabijaju 5 razlike. Kakve veze ima ovo sa Slobodom, na ovom forumu stvarno ima kapaciteta kad im nesto fino objasnis samo znaju rec Branitelj, Podgrmec, Vitez...Henderson je napisao/la:Nije sramota izgubiti od Sparte Prag, Basela, Bešiktaša, Newcastla, Maccabija, Litexa, Hapoela, Maribora. Sramota je postojati 50, 60, 70 godina i više i nikad ne zaigrati protiv tih ekipa. Lijepo je ono igrati protiv Travnika, Viteza, Podgrmeča, Bratstva, Branitelja, Troglava ... Po njihovim imenima zaključuješ da su to renomirane ekipe, ali de malo poigraj i dalje od svoje bašte.
Moraju prvo zabiljezit koju pobjedu u evropiSarajlijc@ je napisao/la:Samo ti meni reci koja je razlika u pobjedi 10:0 i 1:0? Obje nam donose prolaz i isto bodova.
Sugađani tvojiSarajlijc@ je napisao/la:Ko mora?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.