FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Neutral » 04 jul 2013, 12:50

Stalni pritisak na protivnika je recept za uspjeh. Dok se god ne nađe način protiv toga Bayern mora tako igrati. Pratim Bayerna preko 15 godina i nikada nisu igrali ovako dobro kao sada. Ovo se mora iskoristiti sa još par osvojenih trofeja u ligi prvaka. Generacija je u najboljim godinama i željna je da se dugo pamti.

Dante 29, Lahm 29, Bastian 28, Ribery 30, Robben 29.

27.7 aBd superkup protiv BvB-a u 20:30.

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 04 jul 2013, 13:05

slika

Opet malo o košarci :)
Biće gusto, malo je reći da je grupa teška, no našu šansu isključivo vidim protiv poljaka i eventualno da Unicaji pomrsimo račune...no dugo ima još do početka EL pa se nadam da ćemo se još pojačati do tad.
MIA SAN MIA!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2013, 13:13

Kada vidimo grupe u kojoj su Zvezda i Partizan,moze se cak i reci da smo dobro prosli ;)

Naravno uz ciljana pojacanja,imamo sanse da iznenadimo zasto da ne :)

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2013, 14:11

Danas nasa ekipa seli u Trentino na pripreme koje ce trajati do 12 jula.

Ekipi se juce i pridruzili Mandzo,Pizza i van Buyten.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 jul 2013, 14:29

anelbavarac je napisao/la:Kada vidimo grupe u kojoj su Zvezda i Partizan,moze se cak i reci da smo dobro prosli ;)

Naravno uz ciljana pojacanja,imamo sanse da iznenadimo zasto da ne :)
PA upravo od pojačanja sve zavisi. Imamo vrhunskog trenera koji ce izvuci makismu. Budget se ne spominje, ali procjene su 15 mil eura. Sto se tice kvalifikanat, siguran sam da ce to biti ili Rytas ili Banvit.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 04 jul 2013, 15:22

brzitesanj je napisao/la:Robenu je mislim najveća mana što je solo igrač što svaki napad želi on da završi rjetko kada je pružio asistenciju,sem kada on ništa ne može učiniti pa je onda tušne nekom drugom.
Stoji to, ali treba rec i da je Bayern opasniji bio sa njim prosle sezone. Pogledaj snimak one prve utakmice protiv Juventusa i odmah ces vidjeti razliku u igri kada on ulazi.
Promasuje on po mom misljenju mnogo zicera, i, i ja sam bio isfrustriran zbog njegove sebicnosti, ali Bgm i zabija onda kada se najmanje nadas (i to kakve golove :roll: ). Onaj gol u kupu protiv zutih mi je jedan od najdrzaih 8-)
Robben nam je svojom majstorijom donio tu pobjedu 8-)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 jul 2013, 16:13

Bilall je napisao/la:
brzitesanj je napisao/la:Robenu je mislim najveća mana što je solo igrač što svaki napad želi on da završi rjetko kada je pružio asistenciju,sem kada on ništa ne može učiniti pa je onda tušne nekom drugom.
Stoji to, ali treba rec i da je Bayern opasniji bio sa njim prosle sezone. Pogledaj snimak one prve utakmice protiv Juventusa i odmah ces vidjeti razliku u igri kada on ulazi.
Promasuje on po mom misljenju mnogo zicera, i, i ja sam bio isfrustriran zbog njegove sebicnosti, ali Bgm i zabija onda kada se najmanje nadas (i to kakve golove :roll: ). Onaj gol u kupu protiv zutih mi je jedan od najdrzaih 8-)
Robben nam je svojom majstorijom donio tu pobjedu 8-)
Stoji definitivno da je momak SEBICAN! To stoji i to niko ne moze i nece sigurno osporiti. Ali takodjer stoji i da je Bayern dosta bolji i dosta opasniji sa njim u igri nego bez njega, kao sto Bilall rece, pogledajte snimak protiv Juventusa,bit ce vam sve jasno, BvB u kupu gdje je skoro sam Robben pobijedio BvB i osigurao nam prolaz u polufinale, a protiv Barcelone je takodjer odradio ogroman posao boreci se sa polu-normalnim Alvesom!!!

E sad neke novosti koje sam procitao, Schweinsteiger nakon operacije na nozi i dalje osjeca bolove,iako je receno da ce nakon 10 dana bit ponovo fit. To ipak nije slucaj, a uopste ne trenira sa ostatkom ekipe nego se radi o laganom trckaranju.

Fiorentina je odustala od Gomeza jer im je on kako oni kazu preskup, vvaljda su oni nudili 18miliona €, a Bayern ga nije htio pustiti da ide ispod 20...
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jul 2013, 17:01

Prosle godiine Muller ima nevjerovatan ucinak,ali njega i Robena se ne moze porediti,dva vrhunska obojica imaju mana i prednosti.Ali Roben od Juventusa pa sve do finala sa BVB-om je pokazao da je ekstraklasa,a nakon osvojene lige prvaka moze biti samo bolji,jer kod tog celavog sebicnjaka,velikog ego-emotivca su tek sad stvarli legle kako treba.covjek se dosta trudi u odbrani,poprilicno je skontao taj odnos napad-odbrana i obrnuto.Previse tog Gocu stavljate u prvi plan i prvu postau,bez obzira sto se radi o igracu 40+ miliona on se treba boriti za prvu postavu a ne Muller,Roben.Meni nikad nista nije znacilo koliko igrac novaca vrijedi u timu,vec koliko on da sebe za tim,to goce mora dokazati.Jedan od tih je Daniel Van Buyten koji je veoma malo placen i malo vrijedi u tom novcanom smislu ali je zadnju godinu odradio vise nego dobro.
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2013, 19:08

Sam Pep je rekao da je Robben za njega poklon, stoga sam poprilicno siguran da ce on od istog zahtijevati maximum, ne bi li se ponovila prosla sezone. :D
Robben je masina, strasan igrac sa nevjerovatnom promjenom pravca i vrlo je inteligentan na malom prostoru sto ga gura u prvi plan umjesto Mullera (moje misljenje :mrgreen: ) iako je ovaj drugi bolji trkac i realizator.

Danas je odradjen prvi trening u Trentinu a uskoro ce biti i prijateljskih utakmica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 jul 2013, 21:47

Nekoliko fotki sa priprema Bayerna u Trentinu

slika

slika

slika

slika

slika

slika

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 04 jul 2013, 23:20

" onclick="window.open(this.href);return false;
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jul 2013, 23:21

Bayern 100% prolazi grupe u košarci.

Lijepe izjave od Pep-a za Holgera i Arjena 8-)

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 04 jul 2013, 23:26

Momci, @ effe_sa i @ RMA, nemojte se ljutiti, žao mi je ali do nedjelje ne mogu odgovoriti na vaše postove o F9. Imao sam danas posla cijeli dan i nisam stigao a sutra i u subotu opet nove obaveze. Tek ću moći odgovoriti u nedjelju, ispričavam se još jednom.

PS. moderatori, slobodno obrišite ovaj post kasnije

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 04 jul 2013, 23:35

Mada znama šta imamo al nije na odmet!!!

Martinez vs žutalji
[youtube][/youtube]

Gustavo vs Espana
[youtube][/youtube]
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 jul 2013, 00:22

Ko je ovaj momak sto vozi biciklo, a pored njega Götze??? Je li slucajno Badstuber???
Neutral je napisao/la:Bayern 100% prolazi grupe u košarci.

Koje su to izjave, de nam prenesi...:D
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 05 jul 2013, 00:32

Pep bas voli puno da mlatara rukama kao prometni policajac :),vidi se da zeli svakom igracu objasniti neke stvari,al nesto Bilalu cesto prijeti prstom,a kako je Frenki tanki zivaca bojim se da ne dodje do okrsaja :). Uh daleko je august i te ozbiljne tekme pa da vidimo sta je to Pep spremio za nas ;).
VOLIM BAYERN

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 05 jul 2013, 00:47

proFCB je napisao/la:Ko je ovaj momak sto vozi biciklo, a pored njega Götze??? Je li slucajno Badstuber???
slika

Vjerovatno mislis na ovu sliku,da jeste Badstuber :)

@Neutral predpostavljam da si mislio na ove izjave

[youtube][/youtube]

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 05 jul 2013, 00:51

Voli covjek Nike i nema dalje :!: :mrgreen:

slika

slika

Koja slika :)
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 05 jul 2013, 01:28

schweinsteiger je napisao/la:Voli covjek Nike i nema dalje :!: :mrgreen:
Vecu reklamu na patikama nije moga nositi :? al jbg covjek ima sponzorski ugovor i ima pravo.
Ovi iz Adidasa su napravili glupost sto su uopste dizali prasinu oko toga, ali eto..
Evo i Gomez izgleda zeli jos malo medijske paznje jer Bild naravno sve prati. 8-)
slika

isakovich je napisao/la:Pep bas voli puno da mlatara rukama kao prometni policajac :),vidi se da zeli svakom igracu objasniti neke stvari,al nesto Bilalu cesto prijeti prstom,a kako je Frenki tanki zivaca bojim se da ne dodje do okrsaja :).
Mislim da od Bilala ocekuje mnogo i zbog toga taj prst. To je bilo i na prvom treningu tako. ;)
Dao je nekoliko zanimljivih izjava.
"Robben ist ein top-top-top Spieler"... Poklon za njega.
Ne voli da protivnik ima loptu u nogama, sto bi moglo znaciti da ce i u Bayernu preferirati igru na posjed lopte.
Experimentisati ce malo sa ekipom u toku priprema, zeli da sazna cim prije kako mu igraci igraju druge pozicije.
I ono oko cega se nedavno raspravljalo ovdje:
Wir können mit einem echten Stürmer spielen - und wir können mit einem falschen Stürmer spielen. Das ist wunderbar für mich
Znaci veoma moguce da ce Guardiola koristiti i jednu i drugu varijantu ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 jul 2013, 06:28

proFCB je napisao/la:Ko je ovaj momak sto vozi biciklo, a pored njega Götze??? Je li slucajno Badstuber???
Neutral je napisao/la:Bayern 100% prolazi grupe u košarci.

Koje su to izjave, de nam prenesi...:D

Kako su igrači veoma inteligentni i da brzo shvaćaju sve.

Da je Holger Badstuber super igrač i da mu je veoma drago što ga ima u timu.

Imati Arjena Robbena u ekipi je za mene poklon.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []