NK Zvijezda Gradačac

Skojevski
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Skojevski » 04 jul 2013, 19:32

Eto vam odlicnog stopera.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 19:34

super za gradu ako je istina.jucer sam nacuo da bi mogao doci.iskusan je i sigurno trenutno bolje rjesenje od bogdanovica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 jul 2013, 19:49

Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu :D
www.nkbratstvogracanica.com

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 19:50

cesc4 je napisao/la:Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu :D
ronaldo jarane za prve lige.mislim da necete moci naci bolje pojacanje

Nova sezona nova nafaka

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 jul 2013, 20:12

astra1922 je napisao/la:
Doslo nam je 5 igraca a medu njima i taj Halilovic kao i Delic (zvani Mujo) kazu mi da je i to igracina, a u vas je igrao dugo dugo vremena :D

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 04 jul 2013, 20:15

cesc4 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
Doslo nam je 5 igraca a medu njima i taj Halilovic kao i Delic (zvani Mujo) kazu mi da je i to igracina, a u vas je igrao dugo dugo vremena :D
Dobri su,mujo je borben sto je najvaznije a halil nije los... Uglavnom ako je 1. liga to su velika pojacanja ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 20:27

cesc4 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
ako su vam oni dosli pametno bi bilo jos jednog ili dva igraca doves i pomest ce te konkurenciju u prvoj ligi.zelim vam ulazak u premijer jer nemamo komsija nikako ;)

Nova sezona nova nafaka

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 jul 2013, 20:30

Komsija vjeruj mi da je maloprije prozivka bila,dovedeni su osim te pomenute dvojice,Suljic iz Buducnosti Banovica te Zukic(golman) i Damir Smajlovic (oba iz Gradine)... A otiso nam je Mujka u Slobodu.... Nadamo se premijer ligi nacelnik je maloprije rekao da napada premijer ligu i da bi sve osim prvog mjesta bio neuspjeh. Hvala na lijepim zeljama i akoBogda da i vi se borite za evropu ;) :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 20:32

ode i pilavdzic,nakon rehabilitacije i oporavka na kraju razlaz,vjerovao sam da ce ove sezone igrati zapazenu ulogu.neka mu je sa srecom u pronalasku novog kluba

Nova sezona nova nafaka

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 04 jul 2013, 21:15

[quote="astra1922"]ode i pilavdzic,nakon rehabilitacije i oporavka na kraju razlaz,vjerovao sam da ce ove sezone igrati zapazenu ulogu.neka mu je sa srecom u pronalasku novog kluba[/quote
kako sam cuo dolazi nam jedan provjeren napadac uz pandzu,ali pandza bi nas mogao napustiti u zimskom prijelaznom roku,al nista nije zvanicno,,,a dobar je ovaj grado...pouzdan stoper
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 jul 2013, 21:52

jbg Grado je imao potencijal da bude Rio Ferdinand i to bukvalno, ne samo u nasim pjesmama :D ali je bio lud kao mladic i zbog toga nije napravio karijeru...talenat nikad nije bio upitan, da nam je jedan onakav igrac a cist u glavi da izadje iz PL da i reprezentacija se zakrpi nazad. Haman je sad po stare dane dosao pameti, nema vise skandala, glupiranja itd itd vidio da valja uzet pare i da se nece do vijeka bit mlado, ali tesko je tad napravit transfer..

kako god ubijedjen sam da se moze izborit za mjesto u svakom timu u PL i da bi svima bio pojacanje. fkt nezz ko mu je konkurencija u Gradaccu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 21:53

ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg Grado je imao potencijal da bude Rio Ferdinand i to bukvalno, ne samo u nasim pjesmama :D ali je bio lud kao mladic i zbog toga nije napravio karijeru...talenat nikad nije bio upitan, da nam je jedan onakav igrac a cist u glavi da izadje iz PL da i reprezentacija se zakrpi nazad. Haman je sad po stare dane dosao pameti, nema vise skandala, glupiranja itd itd vidio da valja uzet pare i da se nece do vijeka bit mlado, ali tesko je tad napravit transfer..

kako god ubijedjen sam da se moze izborit za mjesto u svakom timu u PL i da bi svima bio pojacanje. fkt nezz ko mu je konkurencija u Gradaccu.
ma 99 posto on ide u prvu postavu

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 04 jul 2013, 22:18

Mancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu. :lol:
Kad već pišeš onda bar napiši do kraja istinu.

Bilo je komentara kako dolazi ko stigne na probu i sad kad su nasi uveli 5 stoja platis imas treninge stan i hranu. Ako zadovolji vrate ti se pare. Pa šta treba dopustiti da nam dolaze smijesni likovi i treba ih pustiti da remeta rad ostalih igrača i onda kukamo kao nam ekipa nije dovoljno uigrana. za mene je ovo dobra stvar....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 04 jul 2013, 22:26

Ma sve si ti u pravu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 04 jul 2013, 22:42

emir_dj je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu. :lol:
Kad već pišeš onda bar napiši do kraja istinu.

Bilo je komentara kako dolazi ko stigne na probu i sad kad su nasi uveli 5 stoja platis imas treninge stan i hranu. Ako zadovolji vrate ti se pare. Pa šta treba dopustiti da nam dolaze smijesni likovi i treba ih pustiti da remeta rad ostalih igrača i onda kukamo kao nam ekipa nije dovoljno uigrana. za mene je ovo dobra stvar....
e ako je tako svaka cast. vidim svako nesto prigovara, pametnuje lafo nevalja ovaj, nevalja onaj daj ljudi popustite vise s tim puste sad ljude da rade svoj posao pa da vidimo sta ce bit. svi govorite nema nase djece eto sad ih hvala bogu ima govorite dovode polovnjake sta bi po vama trebali dovest ronalda, messia imate prevelika ocekivanja spuste se malo na zemlju i sve ce bit bolje ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jul 2013, 22:44

Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 jul 2013, 22:52

staragarda je napisao/la:Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu
nadamo se da je tako,sretno slobodi u novoj sezoni

Nova sezona nova nafaka

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 jul 2013, 23:12

astra1922 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu
nadamo se da je tako,sretno slobodi u novoj sezoni
posto neke ekipe nemamo....OPET :? ...sreca ce nam vise nego trebati :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jul 2013, 00:37

Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.

bisas
Kontakt:

Post Postao/la bisas » 05 jul 2013, 00:58

NeRi_K je napisao/la:Jel prosao Trejic kod vas, posto mislim da je dosao na probu?
Nije trejic bio na probi vec je pojacanje samo je bilo nekih problema oko ugovora i potpisao je prije 2 dana 100%

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.