NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Eto vam odlicnog stopera.
super za gradu ako je istina.jucer sam nacuo da bi mogao doci.iskusan je i sigurno trenutno bolje rjesenje od bogdanovica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu 

www.nkbratstvogracanica.com
ronaldo jarane za prve lige.mislim da necete moci naci bolje pojacanjecesc4 je napisao/la:Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Doslo nam je 5 igraca a medu njima i taj Halilovic kao i Delic (zvani Mujo) kazu mi da je i to igracina, a u vas je igrao dugo dugo vremenaastra1922 je napisao/la:ronaldo jarane za prve lige.mislim da necete moci naci bolje pojacanjecesc4 je napisao/la:Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu

Dobri su,mujo je borben sto je najvaznije a halil nije los... Uglavnom ako je 1. liga to su velika pojacanjacesc4 je napisao/la:Doslo nam je 5 igraca a medu njima i taj Halilovic kao i Delic (zvani Mujo) kazu mi da je i to igracina, a u vas je igrao dugo dugo vremenaastra1922 je napisao/la:ronaldo jarane za prve lige.mislim da necete moci naci bolje pojacanjecesc4 je napisao/la:Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
ako su vam oni dosli pametno bi bilo jos jednog ili dva igraca doves i pomest ce te konkurenciju u prvoj ligi.zelim vam ulazak u premijer jer nemamo komsija nikakocesc4 je napisao/la:Doslo nam je 5 igraca a medu njima i taj Halilovic kao i Delic (zvani Mujo) kazu mi da je i to igracina, a u vas je igrao dugo dugo vremenaastra1922 je napisao/la:ronaldo jarane za prve lige.mislim da necete moci naci bolje pojacanjecesc4 je napisao/la:Kakav je Almir Halilovic , i ako moze par rijeci o njemu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Komsija vjeruj mi da je maloprije prozivka bila,dovedeni su osim te pomenute dvojice,Suljic iz Buducnosti Banovica te Zukic(golman) i Damir Smajlovic (oba iz Gradine)... A otiso nam je Mujka u Slobodu.... Nadamo se premijer ligi nacelnik je maloprije rekao da napada premijer ligu i da bi sve osim prvog mjesta bio neuspjeh. Hvala na lijepim zeljama i akoBogda da i vi se borite za evropu

ode i pilavdzic,nakon rehabilitacije i oporavka na kraju razlaz,vjerovao sam da ce ove sezone igrati zapazenu ulogu.neka mu je sa srecom u pronalasku novog kluba
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
[quote="astra1922"]ode i pilavdzic,nakon rehabilitacije i oporavka na kraju razlaz,vjerovao sam da ce ove sezone igrati zapazenu ulogu.neka mu je sa srecom u pronalasku novog kluba[/quote
kako sam cuo dolazi nam jedan provjeren napadac uz pandzu,ali pandza bi nas mogao napustiti u zimskom prijelaznom roku,al nista nije zvanicno,,,a dobar je ovaj grado...pouzdan stoper
kako sam cuo dolazi nam jedan provjeren napadac uz pandzu,ali pandza bi nas mogao napustiti u zimskom prijelaznom roku,al nista nije zvanicno,,,a dobar je ovaj grado...pouzdan stoper
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg Grado je imao potencijal da bude Rio Ferdinand i to bukvalno, ne samo u nasim pjesmama
ali je bio lud kao mladic i zbog toga nije napravio karijeru...talenat nikad nije bio upitan, da nam je jedan onakav igrac a cist u glavi da izadje iz PL da i reprezentacija se zakrpi nazad. Haman je sad po stare dane dosao pameti, nema vise skandala, glupiranja itd itd vidio da valja uzet pare i da se nece do vijeka bit mlado, ali tesko je tad napravit transfer..
kako god ubijedjen sam da se moze izborit za mjesto u svakom timu u PL i da bi svima bio pojacanje. fkt nezz ko mu je konkurencija u Gradaccu.

kako god ubijedjen sam da se moze izborit za mjesto u svakom timu u PL i da bi svima bio pojacanje. fkt nezz ko mu je konkurencija u Gradaccu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma 99 posto on ide u prvu postavuultrasstyle_tz je napisao/la:jbg Grado je imao potencijal da bude Rio Ferdinand i to bukvalno, ne samo u nasim pjesmamaali je bio lud kao mladic i zbog toga nije napravio karijeru...talenat nikad nije bio upitan, da nam je jedan onakav igrac a cist u glavi da izadje iz PL da i reprezentacija se zakrpi nazad. Haman je sad po stare dane dosao pameti, nema vise skandala, glupiranja itd itd vidio da valja uzet pare i da se nece do vijeka bit mlado, ali tesko je tad napravit transfer..
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kad već pišeš onda bar napiši do kraja istinu.Mancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.
Bilo je komentara kako dolazi ko stigne na probu i sad kad su nasi uveli 5 stoja platis imas treninge stan i hranu. Ako zadovolji vrate ti se pare. Pa šta treba dopustiti da nam dolaze smijesni likovi i treba ih pustiti da remeta rad ostalih igrača i onda kukamo kao nam ekipa nije dovoljno uigrana. za mene je ovo dobra stvar....
Ma sve si ti u pravu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
e ako je tako svaka cast. vidim svako nesto prigovara, pametnuje lafo nevalja ovaj, nevalja onaj daj ljudi popustite vise s tim puste sad ljude da rade svoj posao pa da vidimo sta ce bit. svi govorite nema nase djece eto sad ih hvala bogu ima govorite dovode polovnjake sta bi po vama trebali dovest ronalda, messia imate prevelika ocekivanja spuste se malo na zemlju i sve ce bit boljeemir_dj je napisao/la:Kad već pišeš onda bar napiši do kraja istinu.Mancini je napisao/la:Onaj vam je Peštalić pravo jeftin.Traži samo pet "glava"za probu u klubu.
Bilo je komentara kako dolazi ko stigne na probu i sad kad su nasi uveli 5 stoja platis imas treninge stan i hranu. Ako zadovolji vrate ti se pare. Pa šta treba dopustiti da nam dolaze smijesni likovi i treba ih pustiti da remeta rad ostalih igrača i onda kukamo kao nam ekipa nije dovoljno uigrana. za mene je ovo dobra stvar....

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
nadamo se da je tako,sretno slobodi u novoj sezonistaragarda je napisao/la:Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Interni moderator
- Kontakt:
posto neke ekipe nemamo....OPETastra1922 je napisao/la:nadamo se da je tako,sretno slobodi u novoj sezonistaragarda je napisao/la:Grado vam je sasvim dobro pojacanje....sigurno ima startersko mjesto u bilo kojem klubu...sabro se malo u glavi i vidjet cete da ce odigrat odlicnu sezonu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Grado dobrodosao u zmajevo gnijezdo! Dobili smo iskusnog, povjerljivog stopera, jednog od boljih u BiH.
Nije trejic bio na probi vec je pojacanje samo je bilo nekih problema oko ugovora i potpisao je prije 2 dana 100%NeRi_K je napisao/la:Jel prosao Trejic kod vas, posto mislim da je dosao na probu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.