FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dolazi li se u Bihać? 

o Ramić za Travnik u prijateljskoj zabio golčinu,vidim i Bukvić u u Travniku 

Dostignes li ti polu ili makar cetvrtfinale na glasanju za kantu godine?Elegant je napisao/la:Hoce li odlaziti Adilovic I Svraka ?
Ako do sad nisi imao uspjeha moj glas ce na sljedecem glasanju da ti pomogne.
Jos niti jednom nisam glasao ali ti me jednostavno tjeras da ti odam priznanje.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
malta071 je napisao/la:Dostignes li ti polu ili makar cetvrtfinale na glasanju za kantu godine?Elegant je napisao/la:Hoce li odlaziti Adilovic I Svraka ?
Ako do sad nisi imao uspjeha moj glas ce na sljedecem glasanju da ti pomogne.
Jos niti jednom nisam glasao ali ti me jednostavno tjeras da ti odam priznanje.

DRUG NEBI TI PUNCA
Danas u 18:00h, Željezničar - Slaven Belupo..
-
- Kontakt:
@pile svaka čast za veliki post. Kasnije si napisao i da nećemo nikoga više dovoditi. JA nešto mislimd a hoćemo još bar dva igrača. Stopera i neko lijevo krilo ili polušpica. Stopera sigurno, mada već sam rekao i Eldar može igrati stopera i vjerujem da će ga Amar i koristiti tu ako mu zatreba.
Što se tiče članskih, pošto sam ja najviše pričao o tome, moram reći da mi je drago što će se to napokon realizovati. Gledajući onaj letak meni nedostaju bar još dva nivoa članarine. Jedan po meni mora biti a to je nekih 100-150 KM na godišnjem nivou jer nas je takvih najviše koji posjećujemo utakmice tj slabo ko može izdvojiti 500 KM godišnje, ali mislim da svi mogu cenera mjesečno. Ako ne bude, onda nam ostaje ova od cenera a mi možemo više. Znam ja može se kupiti nekoliko članskih pa pokloniti nekom od raje ili nekom djetetu, ali to se može i uz člansku od 100KM.
Još jedna stvar je jako bitna a to je spisak tj baza podataka članova. Znači bude li to samo dođi i kupi člansku ništa od toga. To će biti samo da se zamažu oči i da se čvakne koja para. Moraju se uzeti svi podaci od svakog člana (od datuma rođenja do toga šta mu je omiljeno jelo).
Što se tiče članskih, pošto sam ja najviše pričao o tome, moram reći da mi je drago što će se to napokon realizovati. Gledajući onaj letak meni nedostaju bar još dva nivoa članarine. Jedan po meni mora biti a to je nekih 100-150 KM na godišnjem nivou jer nas je takvih najviše koji posjećujemo utakmice tj slabo ko može izdvojiti 500 KM godišnje, ali mislim da svi mogu cenera mjesečno. Ako ne bude, onda nam ostaje ova od cenera a mi možemo više. Znam ja može se kupiti nekoliko članskih pa pokloniti nekom od raje ili nekom djetetu, ali to se može i uz člansku od 100KM.
Još jedna stvar je jako bitna a to je spisak tj baza podataka članova. Znači bude li to samo dođi i kupi člansku ništa od toga. To će biti samo da se zamažu oči i da se čvakne koja para. Moraju se uzeti svi podaci od svakog člana (od datuma rođenja do toga šta mu je omiljeno jelo).
-
- Kontakt:
zaboljisportuBiH je napisao/la:@pile svaka čast za veliki post. Kasnije si napisao i da nećemo nikoga više dovoditi. JA nešto mislimd a hoćemo još bar dva igrača. Stopera i neko lijevo krilo ili polušpica. Stopera sigurno, mada već sam rekao i Eldar može igrati stopera i vjerujem da će ga Amar i koristiti tu ako mu zatreba.
Predviđeno je da svatko tko kupuje člansku popunjava jedan upitnik tako da će se stvoriti baza podataka članova.
Sutra počinje turnir „Dževad Begić – Đilda“
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-pocinje-t ... ilda/5728/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sutra-pocinje-t ... ilda/5728/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
-
- Kontakt:
Onda ok. Znam da je Numa kad sam ja pričao o tome replicirao i rekao da je predviđeno ali koliko vidim on više nije toliko uključen ili nije nikako pa kontam ko zna ko će to voditi i kakve su mu namjere.Plavetnilo je napisao/la:Predviđeno je da svatko tko kupuje člansku popunjava jedan upitnik tako da će se stvoriti baza podataka članova.zaboljisportuBiH je napisao/la:@pile svaka čast za veliki post. Kasnije si napisao i da nećemo nikoga više dovoditi. JA nešto mislimd a hoćemo još bar dva igrača. Stopera i neko lijevo krilo ili polušpica. Stopera sigurno, mada već sam rekao i Eldar može igrati stopera i vjerujem da će ga Amar i koristiti tu ako mu zatreba.
-
- Kontakt:
Pa to smo uvijek i forsirali, vazda smo u prvoj ekipi imali svoje djece, i to super talentovane djece, počevši od džeke, preko štilića, sad svrake itd itdDzoleZeljo je napisao/la:Joj jesu meni pojedini smijesni kada pocnu sa ovim polovnim igracima od Vuleta (pitara), do Maletica (Lesinara), pa od ovog iz Zenice... Dajte ljudi, bolje nam je ovu nasu djecu gurati, koja ce ginuti za svoj dres, nego dovoditi neka ajmo reci, imena po nekim u BIH.
Moja je najveca Zelja da vidim samo nasu djecu u nasim redovima. Oni koji su odrasli uz Zelju. Sa sa ovakvim momcima, mozemo ocekivati cudo...
Ja ne znam kakve su prednosti ovih članskih!?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9676_n.jpg
Gledajući ovaj letak (mada je ovo vjerovatno stari) i gledajući iz moje perspektive u njima nema ništa što bi me privuklo da kupim ovu člansku osim da kupovinom iste pomognem klubu zbog čega ću je jedino i kupiti.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9676_n.jpg
Gledajući ovaj letak (mada je ovo vjerovatno stari) i gledajući iz moje perspektive u njima nema ništa što bi me privuklo da kupim ovu člansku osim da kupovinom iste pomognem klubu zbog čega ću je jedino i kupiti.
Jedino kada bi digli cijene ulaznica (što bi morali uvrstiti u CLASSIC opciju, kao pitari recimo) pa da sa članskom bude jeftinija ulaznica, onda bi nešto i značila i imala bi svoje prednosti ali opet kažem, to nebi ništa značilo onima (kao ja) koji kupuju godišnje, jedino možda u euro tekmama a i njih je premalo sad zasad.U ovu JUNIOR karticu ne spadam ali ona je odličan potez za mlađu raju da (za male pare) stvore naviku dolazaka na utakmice, svaka im čast na tome (ako tako bude). Možeš je kupiti i pokloniti nekom od mlađe raje.
CLASSIC kartica koja je vjerovatno osmišljena za sve "obične smrtnike" (koja nas najviše interesuje) sa moje tačke gledišta nema nikakvih posebnih prednosti.
-prioritet prilikom kupovine ulaznica za euro utakmice?
To bi bilo uredu da mi svaki put punimo stadione ali ovako gdje stadion bude ispunjen oko 30% nije nikakva prednost. Jedino možda kada su gostovanja u pitanju mada bi i tada, poznavajući situaciju, isti dobivali karte, ali nebitno.
-pristup forumu fkzeljezničar.ba i sl.
Jedino ovo nije loša stvar, koga interesuje.
-poklon iz oficijelnog fan shopa?
Vjerovatno neki upaljač ili privjesak sa grbom Želje, nije vrijedno pomena.
-5% do !5% popusta u fan shopu?
Jedino znači onome ko stalno i u količinama kupuje, dok za ostale je svejedno platili neku stvar 19 ili 20 KM, isto im dođe. Jedino ako dres kupuju ali i to se kupuje jednom u par godina (zavisno od kvalitete).
-popusti kod naših partnera?
Ne znam ni ko su i imamo li ih uopšte, tako da ne mogu puno o tome.
-poseban (brži) ulaz na stadion
Ovo mi se sviđa, posebno kad se sjetim ovog zadnjeg derbija kad je bila (kao što neki kažu) prava avantura da bi ušao na stadion, samo je pitanje koliko će se pridržavati toga znajući naš mentalitet.
-popust na sezonsku ulaznicu?
Vjerovatno će biti toliko mali da kada je budeš kupovao zajedno sa članskom morat ćeš izdvojiti istu količinu novca kao da kupuješ samo godišnju tako da nije neka prednost onima koji je stalno kupuju.
SILVER I GOLD imaju svojih prednosti ali su preskupe (500 i 1000 KM) za "obične smrtnike" tako da nisu vrijedne pomena.
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 05 jul 2013, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
pa sta bi ti vise za 10KM ?
Nije u tome stvar, nego bi trebali uvesti popust na cijene ulaznica tako da bi imala prednosti, to govorim ili (kao što je neko rekao) napraviti neke srednje varijante od 100-150 KM i sl. jer inače za pojedine (kao što sam naveo u prošlom postu) ona gubi značenje.UltraDuh je napisao/la:pa sta bi ti vise za 10KM ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Mislim da je ovo neka fula u letku ili mozda nije skeniran cijeli. Nekako je logicno da ce biti clanske koje ce kostati izmedju ovih 10 i 500. Nemoguce je da neko ko se bavi marketingom napravi ovaj gap ili je mozda ipak ovdje sve moguce... vidjet cemo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
uh sto se nasikira :S samo radi usporedbe jer smo ko fol imali Macron,evo kako to treba da izgleda
http://hajduk.hr/klub/macron" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hajduk.hr/klub/macron" onclick="window.open(this.href);return false;
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Neznam jel uticila Evropska liga i ove kvalikacije na mene ali sinoc sanjam igrali 0-0 u Plzenu... Oj Boze...

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa brate prije pocetka utakmice hajmo podvuci paralelu, razlika izmedju Plzena i vas je tolika, kao izmedju Sarajeva i Libertasa recimo .. Mi smo amateri za Plzen svi iz BiH ...sajo10 je napisao/la:Neznam jel uticila Evropska liga i ove kvalikacije na mene ali sinoc sanjam igrali 0-0 u Plzenu... Oj Boze...![]()
Al onakav bunker da 90 minuta stoji 9 igraca iza lopte konstatno je nevjervatno , onako da se i vi postavite i da vas sreca posluzi mozete izvuci dobar rezultat , al ako primite gol u prvih 10, 15 min onda je raspad ..
Ja sanjao da je Elvir Colic zabio...sajo10 je napisao/la:Neznam jel uticila Evropska liga i ove kvalikacije na mene ali sinoc sanjam igrali 0-0 u Plzenu... Oj Boze...![]()

jedino cemo ga tako i moci zabitnime_tm87 je napisao/la:Ja sanjao da je Elvir Colic zabio...sajo10 je napisao/la:Neznam jel uticila Evropska liga i ove kvalikacije na mene ali sinoc sanjam igrali 0-0 u Plzenu... Oj Boze...![]()
Za 0-1 bila neka greska golmana

Ma kakav bunker, ne dolazi u obzir! To se može igrati protiv prosjećnih ekipa ali kod kvalitetnih timova to ne pije vode. Oni bi znali to iskoristiti i napunili bi nas do vrha što se sinoć moglo vidjeti... posjed lopte 87 - 13%, udarci 34 - 4, to samo ovi naši nebi mogli iskoristiti kao što smo sinoć vidjeli a i oni nisu sreće imali tj. pogodili su četiri okvira gola.aS_Roma je napisao/la:Pa brate prije pocetka utakmice hajmo podvuci paralelu, razlika izmedju Plzena i vas je tolika, kao izmedju Sarajeva i Libertasa recimo .. Mi smo amateri za Plzen svi iz BiH ...sajo10 je napisao/la:Neznam jel uticila Evropska liga i ove kvalikacije na mene ali sinoc sanjam igrali 0-0 u Plzenu... Oj Boze...![]()
Al onakav bunker da 90 minuta stoji 9 igraca iza lopte konstatno je nevjervatno , onako da se i vi postavite i da vas sreca posluzi mozete izvuci dobar rezultat , al ako primite gol u prvih 10, 15 min onda je raspad ..
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, drzgemboadislic i 31 gost.