U ovu
JUNIOR karticu ne spadam ali ona je odličan potez za mlađu raju da (za male pare) stvore naviku dolazaka na utakmice, svaka im čast na tome (ako tako bude). Možeš je kupiti i pokloniti nekom od mlađe raje.
CLASSIC kartica koja je vjerovatno osmišljena za sve "obične smrtnike" (koja nas najviše interesuje) sa moje tačke gledišta nema nikakvih posebnih prednosti.
-prioritet prilikom kupovine ulaznica za euro utakmice?
To bi bilo uredu da mi svaki put punimo stadione ali ovako gdje stadion bude ispunjen oko 30% nije nikakva prednost. Jedino možda kada su gostovanja u pitanju mada bi i tada, poznavajući situaciju, isti dobivali karte, ali nebitno.
-pristup forumu fkzeljezničar.ba i sl.
Jedino ovo nije loša stvar, koga interesuje.
-poklon iz oficijelnog fan shopa?
Vjerovatno neki upaljač ili privjesak sa grbom Želje, nije vrijedno pomena.
-5% do !5% popusta u fan shopu?
Jedino znači onome ko stalno i u količinama kupuje, dok za ostale je svejedno platili neku stvar 19 ili 20 KM, isto im dođe. Jedino ako dres kupuju ali i to se kupuje jednom u par godina (zavisno od kvalitete).
-popusti kod naših partnera?
Ne znam ni ko su i imamo li ih uopšte

, tako da ne mogu puno o tome.
-poseban (brži) ulaz na stadion
Ovo mi se sviđa, posebno kad se sjetim ovog zadnjeg derbija kad je bila (kao što neki kažu) prava avantura da bi ušao na stadion, samo je pitanje koliko će se pridržavati toga znajući naš mentalitet.
-popust na sezonsku ulaznicu?
Vjerovatno će biti toliko mali da kada je budeš kupovao zajedno sa članskom morat ćeš izdvojiti istu količinu novca kao da kupuješ samo godišnju tako da nije neka prednost onima koji je stalno kupuju.