Najbolje sto moze uradit da odgovori tim tipovima je druzit se sa Lukom Modricem i Branislavom Ivanovicem, nek dospije koja slika od njihovog druzenja na tom portalu pa da vidimo kako ce onda odgovorit. A ti sjedi tu i nadaj se da ce doc novi rat zato sto te je neki komentar na Inernetu naljutio.
dobro sad i vi lale "anti nacionalisti" nemojte se pravit glupi covjek je samo naveo primjer foruma tamo nekih... "ujke" i tekako postoje (al puno vise u bih nego hr, puno puno vise) i takvi ljudi su brojni nazalost, i na kraju oni naravno mrze iz dubine duse sve sto je bosansko, bio to dzeko, zeljo, (mada gotive chevape i tako to...haha)

naravno, dzekson je klasa pa kaze im evo vam kita bosanska, i ode na turnir medju njihovim idolima, u njihovo zemlji, pa zaigra ono ljudski s klasom pred svima... svaka ma cast!
dobro ovo je sad nevazno skroz... nego
meni je pravo dopizdilo citat ove vijesti... dzeku u atletiku. dzeko u romi. dzeko u bvb. dzeko u bayernu. dzeko u chelziju. dzeko u milanu. dzeko u interu. dzeko u arsenalu. dzeko u juventusu. dzeko u realu. dzeko u tottenhamu. dzeko u monacu. dzeko u napoliju. i na kraju dzeko ostaje u man city... pravo je dopizdilo citat... za sve ove sam procito naslove. cini mi se samo da jos barcelona nisam vidio... oni su za pjanica zainteresovani

polako ljudi na kraju izgleda ispade ostaje u man city.
al ja bi bio najsretniji da se ostvari jedna od ovih spektakulacija. da dzeko i pjanic zavrse u bvb. to bi bio izazov, mislim da bi se bvb preporodila i mogla komotno ponovit prosle 2 sezone s njima... a bio to i veliki izazov za njih. usput, dzeko je najbolje se pokazo u njemackoj, daleko najbolje, dugo ce on drzat sve te rekorde... al eto "milioneri" nemaju dovoljno miliona valjda