Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nisam znao da je promašio za 4 metra gol... Ustvari da mu je golman odbranio... Hebem li mu smotanog sveca...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ponos Torina
- Kontakt:
Dzeko krampa postao prava

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gledao sam utakmicu preko streama i koliko sam uspio viditi meni se cini da ih je sudija pravo ostetio, prvi gol je bio sumnjiv a drugi iz nekog smijesnog penala
Dzeko je imao jedno desetak suteva na gol, stvarao je sam sebi prilike + pokusavao je sa glavom. Uz malo srece mogao se nadavati golova i stici Kiesslinga
Dzeko je imao jedno desetak suteva na gol, stvarao je sam sebi prilike + pokusavao je sa glavom. Uz malo srece mogao se nadavati golova i stici Kiesslinga
Ja sam sad gledao pregled...prvi gol je regularan iako je nevjerovatno kako je lose reagovala odbrana Wolfsburga...drugi gol je apsolutno nezasluzen...smijesno je sta je sudija vidio kao penal...Dzeko je imao dosta prilika ali realno nije imao srece...pa cak i kod onog "zicera" on je sasvim solidno sutirao ali golman je bio odlican...cak je i njemacki komentator na "ARD"-u sad rekao da su Dzeko i Misimovic aposlutno zasjenili Grafite-acalcio je napisao/la:gledao sam utakmicu preko streama i koliko sam uspio viditi meni se cini da ih je sudija pravo ostetio, prvi gol je bio sumnjiv a drugi iz nekog smijesnog penala
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
evo tog penala. stvarno je smijesan.adnan24 je napisao/la:Ja sam sad gledao pregled...prvi gol je regularan iako je nevjerovatno kako je lose reagovala odbrana Wolfsburga...drugi gol je apsolutno nezasluzen...smijesno je sta je sudija vidio kao penal...Dzeko je imao dosta prilika ali realno nije imao srece...pa cak i kod onog "zicera" on je sasvim solidno sutirao ali golman je bio odlican...cak je i njemacki komentator na "ARD"-u sad rekao da su Dzeko i Misimovic aposlutno zasjenili Grafite-acalcio je napisao/la:gledao sam utakmicu preko streama i koliko sam uspio viditi meni se cini da ih je sudija pravo ostetio, prvi gol je bio sumnjiv a drugi iz nekog smijesnog penala
eto zbog cega je danas raja popadala na kladionici
[youtube][/youtube]
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
calcio je napisao/la: [youtube][/youtube]
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
poštena švabska ligaMirza_Hordas je napisao/la:calcio je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
šta je ovo???Bože sačuvaj....
Lijevim koljenom ga je Shaffer zakačio po desnom stopalu. Vidi se na drugom ponovljenom snimku kako mu stopalo odleti. Taj trzaj se ne da isfolirat'. Nije bitno je li ga namjerno sapleo ili ne.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
calcio je napisao/la:
evo tog penala. stvarno je smijesan.
eto zbog cega je danas raja popadala na kladionici![]()
[youtube][/youtube]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ogadi mi fudbal.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mi smo veče budale što smo stavljali švabe na listić :/
- majestic24
- Kontakt:
Kakocete igrati na vukove...znate li da njih vodi Veh???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- TheManiacs
- Kontakt:
Mene na jednom Ovi. na drugom sevillaGunnerS je napisao/la:Mi smo veče budale što smo stavljali švabe na listić :/
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Ma ja kada sam razrađivao, kontao se između Milana i ovih seronja švaba i eto, naravno, proberem ove gdje ću past...
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo ja cekao Juve,Bordo, i cekam sad Barcu za 250 km
A standard me obori za 300km

A standard me obori za 300km
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
evo ja dobi 150
sta cete popit

sta cete popit
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Ponos Torina
- Kontakt:
amEl_rooB je napisao/la:evo ja dobi 150![]()
![]()
![]()
sta cete popit![]()
![]()
DAJ nam svega za 10 km
Prvi gol Freiburga je bio iz ofsajda. I to savršeno očiglednog, ne znam u šta su sudije gledale.
Nevjerovatno da Džeko iz one šanse nije dao gol!
Nevjerovatno da Džeko iz one šanse nije dao gol!
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 05 dec 2009, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
jao zasto sam pogledo ovaj klip, pa ovaj go mi je izbio 50 kmGunnerS je napisao/la:Ma ja kada sam razrađivao, kontao se između Milana i ovih seronja švaba i eto, naravno, proberem ove gdje ću past...
19TM87 to sam ja
prosao metar pored njega shafer
kretenizam,stalno sude protiv Wolfsburga,sjetimo se Bremena

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Micron, RacioEmocionalan i 23 gosta.