60 miliona odlicna cifra. Cavani je mašina, ali za te pare se može kupiti i napadač svjetske klase kao zamjena i još barem 2 igrača za prvih 11.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
gio10 je napisao/la:JTS je napisao/la:računam na Scudetto naredne sezone![]()
A inače, sve nebuloze na ovoj temi ovako pratim:
Grande INTEEER !!

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipe
- Kontakt:
Muriel ima 2 fantastične sezone iza sebe.. El Shaarawy vec sad vrijedi onoliko koliko Icardi,Belfodil i Palacio skupa nećeadointer je napisao/la:a koliko sezona hara taj Muriel?odnosno koliko je harao taj El Sharaawy?u stvari jedan Astori?ako su Palacio i Campagnaro prosjek,reci mi zasto ste doveli jednog Pazzinija,Muntarija,Yepesa,Zapatu,Nocerina,Emanuelsona,Nianga,Robinha?
Astorija niko ne spominje ne znam zasto ti je to trebalo kao i to za Campagnara
Pazzini je prosjek ali kod nas je na klupi
Jos samo nesto da te podsjetim Muntari-Pazzini-Yepes-Zapata-Nocerino-Emanuelson i Niang su svi skupa dovedeni za manje od 15 Miliona
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma Lazio je šampion iduće sezone, Inter će biti konkurent za Scudetto Laziu ali će ipak završiti 2.
Juve i Milan će jedva završiti na 6. odnosno 7. mjestu.
GRANDE INTER !!
Juve i Milan će jedva završiti na 6. odnosno 7. mjestu.
GRANDE INTER !!
Ja te volim, volim Željo..
naravno da će Lazio osvojiti Scudetto, tebi u inat, a ukoliko budeš i dalje tako arogantan, nećete se plasirati ni u LP .. eto, sad si dobio svoje
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ništa nisu uzeli,Falcao je bio u "vlasništu" Atletica.Južnjak je davno objasnio situaciju s plaćanjem zadnje rate itd.Paradajz je napisao/la:Ti mislis da je on 100% hteo u Monaco ??? Pa ta prica ide svuda da je placenik, a zapravo se on nista nije pitao, a jos manje Atletico. Pitali su se oni koji su mu drzali 40% ugovora. Znas li ti da je Monaco objavio deal, a da je ovaj pritom bio u Kolumbiji na pripemama za repkom i bukvalno nista nije znao o deal-u. To je kocka third party ownership-a koji je kako je vec navedeno ilegalan u nekim drzavama. Monaco je platio deal i otkupio ceo ugovor Falcaa. Pitali su se ti drugi "ulagaci", oni su od ovog transfera Falcaa uzeli minimum 20m, ako ne i vise, mada nisam toliko upoznat sa detaljima.Tritolone je napisao/la:Pa Falcao je otisa iz kluba koji igra LP u klub koji je do jucer igra drugu ligu (ako vec trazis neki primer, a ima ih masu).
Jedva čekamo.gio10 je napisao/la:Biće zanimljiva borba i za 10 mjesto gdje je najveći favorit Inter
Palacio prosjek a Abbiati i De Jong svjetske klase.
Boze uzmi me

Boze uzmi me
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bez veze se raspravljate, Milan i Inter kad bi sastavili ekipe to bi opet prosječan tim bio, a kvalitetom su tu negdje...
Ovo je žalsono kakva sve ''pojačanja'' dolaze u ta dva giganta. Ne volim ni jedne ni druge, ali ne mogu da shvatim kako je Serija A propala. Mislim mogu, ali je nevjerovatno ko sve igra u takvim gigantima..
Juventus je daleko najjači, Fiorentina ima najpotentniji tim i sa najviše potencijala, Napoli bez Cavanija vidjećemo šta može i ko će ga zamijeniti, Milan i Inter su tu negdje, Lazio nema širine, Roma kad bi pogodila sa 3-4 igrača bila bi u vrhu, jer ima neku finu osnovu.
Ipak, Mercato je tek počeo, biće tu nekih promjena do kraja, ali mislim ništa drastično što bi promijenilo snage.
Ovo je žalsono kakva sve ''pojačanja'' dolaze u ta dva giganta. Ne volim ni jedne ni druge, ali ne mogu da shvatim kako je Serija A propala. Mislim mogu, ali je nevjerovatno ko sve igra u takvim gigantima..
Juventus je daleko najjači, Fiorentina ima najpotentniji tim i sa najviše potencijala, Napoli bez Cavanija vidjećemo šta može i ko će ga zamijeniti, Milan i Inter su tu negdje, Lazio nema širine, Roma kad bi pogodila sa 3-4 igrača bila bi u vrhu, jer ima neku finu osnovu.
Ipak, Mercato je tek počeo, biće tu nekih promjena do kraja, ali mislim ništa drastično što bi promijenilo snage.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 05 jul 2013, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
i bolje da te uzme vjerujMago je napisao/la:Palacio prosjek a Abbiati i De Jong svjetske klase.
Boze uzmi me![]()
![]()
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Dok je takvih ko ti neka mene da se smijem...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
pa koliko on ima sezona iza sebe da vrijedi toliko?Muriel ima 2 fantastične sezone iza sebe.. El Shaarawy vec sad vrijedi onoliko koliko Icardi,Belfodil i Palacio skupa neće![]()
vrijedi jer biste vi zeljeli da vrijedi,to sto vama Galliani prodaje fore da je dobio ponude i on navodno odbio to je drugo,,meni npr Ljajic nije nista gori od njega pa ne vrijedi toliko,,zasto ne ponudite Fiorentini jedno 40 miliona za njega?ili eto 30?
Jos samo nesto da te podsjetim Muntari-Pazzini-Yepes-Zapata-Nocerino-Emanuelson i Niang su svi skupa dovedeni za manje od 15 Miliona
samo Pazzini vas je kostao 12ak miliona (7,5 + Cassano)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
7,5 + 0 = 7,5
S obzirom da Cassano ne vrijedi ništa onda nas je Pazzo koštao 7,5 mil, a ako se uzme u obzri i ušteda na plaći igrača koji ne vrijedi ništa onda nas Pazzini nije koštao ni 5 miliona
S obzirom da Cassano ne vrijedi ništa onda nas je Pazzo koštao 7,5 mil, a ako se uzme u obzri i ušteda na plaći igrača koji ne vrijedi ništa onda nas Pazzini nije koštao ni 5 miliona
Il Club più titolato al mondo!
tjesi se ti tjesimuxa je napisao/la:7,5 + 0 = 7,5
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Možda jedino Roma..a zbog ovog ostalog se u nekim državama ide u zatvorPupi04 je napisao/la:Naravno da bi jer tamo igraju najbolji svjetski igraci kao npr. mrcina Giroud ili sijaset engleskih nepreplacenih talenata.
Ljudi ba Inter ce svako uzet sa velikom rezervom, bilo kakve prognoze je tesko davati, kao sto @Juventino rece moze se desit neka pozitivna prica(za nas) na dobar start i rastece samopouzdanje, ali i sezona kao prosla u slucaju onolikog broja povreda ili pada elana uz lose rezultate.
Ekipa nije losa i ima perspektive ali vidjet cemo u prvih 5-10 kola gdje ce to da vodi.
Ni Milan ni Lazio ni Fio ni Roma ni Napoli nemaju jacu ekipu da bi se reklo da su u nekoj velikoj prednosti i da su toliko nadmocniji.
@ado je stavio u ovu ekipu neka realna i pojacanja sa kojima se povezujemo a ne lupanja, iako meni Isla ne moze cistit ni kopacke Capitanu.
Dok ste pricali da treba dovest Cavanija u Juve i bacit im pare na stol to je bilo realno i ne za smijeha, a eventualni dolazak ovog sa parama u Inter je nerealna i smijesna prica![]()
Cavani ce otic u klub koji baci 60-ak miliona na stol pa ako Inter nabavi te pare nista tu nije smijesno i neki pad u karijeri zbog ne igranja LP.
o kome se ovdje najvise pise, toga se ostali i boje, samo poceo prelazni rok i odmah se kalkulise na kojoj ce poziciji inter zavrsiti, uvjek bio i ostao grande inter, bar nismo lopovi ko ostali velikani hehehehe
- Consigliere
- Kontakt:
Juve uzima Scudetto u decembru! 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Luca Toni joins Hellas Verona
Serie A veteran Luca Toni has joined Hellas Verona on a one-year contract.
Serie A veteran Luca Toni has joined Hellas Verona on a one-year contract.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
ne može u decembru, u to vrijeme Lazio im bude odmah iza leđaConsigliere je napisao/la:Juve uzima Scudetto u decembru!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
"Le Parisien" piše da će Cavani u utorak biti zvanično igrač P$G-a, transfer vrijedan 63M eura.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šteta što ide iz Serije A, ali velike su to pare. Mogao bi to De Laurentis fino iskoristiti.
Vidim i Paulinho ode na otok. Mislio sam da ce ga Inter dovesti.
Ljajic u Violi trazi povecanje plate, skoro pa duplo vecu valjda.
Vidim i Paulinho ode na otok. Mislio sam da ce ga Inter dovesti.
Ljajic u Violi trazi povecanje plate, skoro pa duplo vecu valjda.
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.