Samo sto je meni Icardi bolji od Belfodila i ja bih njega gore u napadu sa Rodrigom.Ko je vama bolji ?
Ako dovedu Islu i Nainggolana sto je izgledno bice to sasvim solidna ekipa.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
bolji je MilitoMago je napisao/la:
Samo sto je meni Icardi bolji od Belfodila i ja bih njega gore u napadu sa Rodrigom.Ko je vama bolji ?
Ako dovedu Islu i Nainggolana sto je izgledno bice to sasvim solidna ekipa.
+1mada ja bih pokusao dovesti i van der Wiel-a,,nije on nista gori od Isle,,ili nekog lijevog a Nagatoma bacit desno,,a imam osjecaj da ce se Pereira pokazat bolje ako ostane,,
Puma je napisao/la:Palacio je nas najbolji napadac i jedan od top5 u ligi.
Tacno se i meni ogadio kad vidim sta se prije smatralo dobrim igracem i sta se sada smatra dobrim igracemMago je napisao/la:Zgadio mi se ovaj forum...
Pa eto ne mora ni Vucinic biti, kita od igraca odigra dobro svaku 5 tekmu slazem se zalutao je tu, ali vala nije ni Palacio pa zabio ih 120.Mago je napisao/la:Vucinic dao 3 gol svrstava se medju najbolje napadace.Frajeru mrsko hodat a kamoli igrat. Palacio da 20 i onda je prosjek i bezveze igrac.
Il Saraf koji nije odigro postene utakmice 6 mjeseci.
**** te zivote...

Vucinic10DelPiero je napisao/la:Puma je napisao/la:Palacio je nas najbolji napadac i jedan od top5 u ligi.![]()
![]()
![]()
![]()
Pa djes to napisat, ne mozes to nikako haha. Prosjek mrtvi i nikad nece nista vece od prosjeka biti ala Giaccherini, Padoin i slicni ograniceni igraci. Top 5 pored Balotellija, Cavanija, Di Natalea, Teveza, Vucinica, El Sharawya, Milita da ne idem dalje. To sto je on izvukao Inter samo govori koliko je Inter ocajan kad ih vadi jedan Palacio a ne koliko je Palacio dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.