FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Crnite previse.
Uglavnom Sarajevo kao svake godine jovo na novo razmontiravate tim i onda kupite odpatke u regiji cccc ... Husref mislim ni sam ne zna sta je htio danas, sve je to ok on je cova super i pritisak pravina igrace. Al je napravio kardinalno losu postavku. Da je Suljic igrao po krilu (kao sto nije) prolazo bi cijelo vrijeme i otvarao situacije ovako nista.
Za mene uzvicnik utakmice i neki svijetli momenat j mali Radovac. Nisma vidio perspektivnij desetke ima godinaaa u u nasoj ligi. Mali raznosi lopte dobro i daje tempo igri dugim pasovima. Samo se vidi da jos uvjek il ne smije il nema odrijesene ruke. Za Dzakmica je bio Maradon danas cini mi se mada je ovaj stariji silio i gusio malog. Da sam mu bio trener danas samo bi mu se izderao da se ne stidi da uzme loptu i podje snjom blize golu. Ima nekih tehnickih stvari malo da poboljsa i jos sto nisam pomno pratio radius kretanja i brzinu al cini mi se da je ok.
Placete za desetkom a eto vam super desetke ...
I opet imam osjecaj da cete se najbolje pokazati u evropi ove godine. Samo lakapo ovo je tek uigravanje.
Ne trebaju vam oni zvizduci na kraju tekme .. Al vam se nikako neda . Taman se rijesite jednog parmaka Comora a Melunovic dodje. Cirkus Kolorado majke mi ..
Uglavnom Sarajevo kao svake godine jovo na novo razmontiravate tim i onda kupite odpatke u regiji cccc ... Husref mislim ni sam ne zna sta je htio danas, sve je to ok on je cova super i pritisak pravina igrace. Al je napravio kardinalno losu postavku. Da je Suljic igrao po krilu (kao sto nije) prolazo bi cijelo vrijeme i otvarao situacije ovako nista.
Za mene uzvicnik utakmice i neki svijetli momenat j mali Radovac. Nisma vidio perspektivnij desetke ima godinaaa u u nasoj ligi. Mali raznosi lopte dobro i daje tempo igri dugim pasovima. Samo se vidi da jos uvjek il ne smije il nema odrijesene ruke. Za Dzakmica je bio Maradon danas cini mi se mada je ovaj stariji silio i gusio malog. Da sam mu bio trener danas samo bi mu se izderao da se ne stidi da uzme loptu i podje snjom blize golu. Ima nekih tehnickih stvari malo da poboljsa i jos sto nisam pomno pratio radius kretanja i brzinu al cini mi se da je ok.
Placete za desetkom a eto vam super desetke ...
I opet imam osjecaj da cete se najbolje pokazati u evropi ove godine. Samo lakapo ovo je tek uigravanje.
Ne trebaju vam oni zvizduci na kraju tekme .. Al vam se nikako neda . Taman se rijesite jednog parmaka Comora a Melunovic dodje. Cirkus Kolorado majke mi ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
I ovaj napadac sto ce vam doci nije bolji puno od Alena ....stadion je napisao/la:Husref je znao..Husref je opominjao. Šta je uprava uradila da dovede klasični špic i prednjeg veznog. NIŠTA ...i zato snosi dobar dio krivice. Sa ovakvom ekipom ne možemo ući u prvenstvo. Ok, ove konobare ćemo proći ali za dalje je neophodno dovođenje još 2 igrača
a koji je to sviju ti reci namanti_zli je napisao/la:I ovaj napadac sto ce vam doci nije bolji puno od Alena ....stadion je napisao/la:Husref je znao..Husref je opominjao. Šta je uprava uradila da dovede klasični špic i prednjeg veznog. NIŠTA ...i zato snosi dobar dio krivice. Sa ovakvom ekipom ne možemo ući u prvenstvo. Ok, ove konobare ćemo proći ali za dalje je neophodno dovođenje još 2 igrača
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sto ''moraju'', sta se tu ''mora''? Svake godine promijene 10 igraca u ekipi i ''moraju'' tjedan dana poslije razbiti protivnika od kojeg su objektivno kvalitetniji te ce ionako proci. Pa to je nogomet, nekad lopta nece u gol, nekad nije tvoj dan, jedino sto ''moras'' je pobijediti, i to su i napravili. ''Mora'' li Barcelona u LP one ''divlje'' ekipe sto upanu u LP katkad razvaliti i doma i kuci po 5:0, ili protivnike u Kupu Kralja? Koliko se sjecam i tu bude svega, pa nikom nista, svatko moze imati svoj dan, motiv vise, odnosno los dan i nedovoljno kvalitetnu ekipu. Ne igraju imena, igraju igraci. Ovdje se i danas o nogometu i klubovima prica kao da su iz proslog stoljeca sa stabilnijom (iako hiper zaduzenom) drzavom iza ledja i citavim gradovima i regijama, kamoli sponzorima.plavetniloo je napisao/la: jarane nije stvar u statistici, stvar je u tome da ste ovim konobarima u bilo koje doba dana i noći trebali 3 komada minimalno uvaliti, e zbog toga sto to niste uradili, onda je to sramota
sto se tice igraca, pravo se vidi da vam treba lijevi bocni, napadac i haurdic ne moze igrati na onoj poziciji na koju g a je husref postavio, tu je po meni trebao igrati osmanagic, ali sta je tu je, ona dva igraca dzakmic i cimirot i nisu se nesto posebno pokazali protiv ovih amatera, suljic vam se najvise bori, ali sve to kilavo izgleda kad nema pomoc ostalih saigraca, onaj huseinbasic ne moze probiti kakvu cesku kuravu, a kamoli konobara iz san marina, sve u svemu, dragi moji, lose da ne moze gore biti![]()
prolazite sigurno i sretno u drugom pretkolu, trebat ce vam sreca sigurno
...Život za Široki...
I prosle sezone je Sarajevo imalo problema u prvom pretkolu, je li ono 4-4 bilo na Malti? Pa su u nastavku dosli do 3. pretkola. Mada, prosle sezone su imali igrace koji prave razliku, jednog Hadzica i Husejnovica. Ipak mislim da ce proci i ove Flora-Kukesi pa onda sta bude. Ne treba biti previse kritican, i ekipe iz jacih prvenstava bi se vjerovatno zaustavile ne 4-5 golu, a ocekujem ubjedljiviju pobjedu u revansu... dobro je sto nije bilo nekih neocekivano jakih protivnika u 1. pretkolu pa cemo sve nase ekipe gledati i u drugom.
Mahir Karic moze rijesiti ovu situaciju sa realizacijom samo da ga prijave. Zna Musemic sta je vidio u njemu dok je trenirao Olimpic.
Eh sad ne znam sta pojedinci gledaju pa nama treba "prednji vezni" kad smo u vezi popunjeni odlicno. Pored Haurdica kojem pozicija nije iza napadaca, tu po vokaciji prednji vezni imamo Radovca kojem je to prirodna pozicija i Osmanagica, koji sinoc nije igrao. Treba dodati da je mali Radovac za pola sata odigrao bolje od "kapitena" u svakom slucaju.
I da moram pohvaliti TADEJEVICA kapa dole momcino!
Eh sad ne znam sta pojedinci gledaju pa nama treba "prednji vezni" kad smo u vezi popunjeni odlicno. Pored Haurdica kojem pozicija nije iza napadaca, tu po vokaciji prednji vezni imamo Radovca kojem je to prirodna pozicija i Osmanagica, koji sinoc nije igrao. Treba dodati da je mali Radovac za pola sata odigrao bolje od "kapitena" u svakom slucaju.
I da moram pohvaliti TADEJEVICA kapa dole momcino!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
rekao sam ja jos nakon prve tekme da je onaj Maloumovic truba od igraca
veza i odbrana dobri. Onaj crnogorac desni bek, bek u puno smislu te rijeci. Stara skola beka
Tadejevic dobar iz prekida, ali kad je lopta u igri nikako da je ubaci u 16 
veza i odbrana dobri. Onaj crnogorac desni bek, bek u puno smislu te rijeci. Stara skola beka
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A sta je bilo sa Ivanom Sesarom gdje je otisao ?? 
odmara u rodnom graduEdoBa je napisao/la:A sta je bilo sa Ivanom Sesarom gdje je otisao ??
pa je li nasao klub oce li ostati kod nas ili ide gdje ima li kakvih vijestiaS_Roma je napisao/la:odmara u rodnom graduEdoBa je napisao/la:A sta je bilo sa Ivanom Sesarom gdje je otisao ??
Ekipa je definitivno limitirana, ali ne sad i najgora kako to pojedini pokusavaju reci. Protiv amatera koji su se "nabili" u svoj sesnaesterac se napravilo dovoljno sansi, ali ne i zabilo dovoljno golova..Ne dovoljno za nas ukus, ali to je igra, i samo se potvrdilo ono sto smo svi znali da nemamo kvalitetnog napadaca. Hadzija jeste za Melunovica izmislio realizaciju, izmislio snagu, ali ruku na srce ni on nije bio realizator jer mu je trebalo previse sansi ili da ga krene pa da sve ulazi.
Od onog sto sam cuo o Radulovicu, a to su uglavnom bile price o sjajnom centarsutu, nisam sinoc vidio ama bas nista. Kapiten bojim se nastavlja gdje je stao krajem prosle sezone, s tim da je sinoc izgledao malo pokretljivije...Mozda je ovo njegov plafon...mozda je do nas sto puno vise od njega ocekujemo...
Suljic ima problema u glavi, ali jos jednom pokazao da sa svojom trkom daje dinamiku nasoj igri.
TADEJEVIC MARIO, (nadam se da povreda nije ozbiljnija) je cini mi se nas najbolji igrac trenutno. Podsjetio me je zasto mi nikad nije bilo jasno otkud Zlatkovic ispred njega u ekipi kod Jovica. Hrpa dobrih centarsuteva (osim onih kad mu Suljic da loptu ili u noge ili u bunar).
Mali Radovac ima strah, ali je toliko puta bio slobodan, toliko se otvarao i dolazio po loptu, sigurno je predavao drugom igracu...Cim se malo oslobodi mogao bi biti pravi veznjak, bez obzira na godine. Volio bih i da je Handzic dobio priliku.. Cimirot kao da se trazio pa nabasao na sebe 15-ak minuta pred kraj kad ga je bilo najvise na terenu..Huseinbasic??? Nelogicni sutevi, nelogicna dodavanja, nelogicna postavljanja...sav mi je nekako bio nelogican.
Melunovic je dobio toliko upotrebljivih lopti i sva sreca pa Suljic nije bio sebican..Nikad ga taj ne bi dao!
Logika Husrefa mi isto sinoc nije bila jasna, al valjda je on zato trener, a ja nisam.
Prva tekma sezone ne obecava, ali nije ni proslogodisnja bila nista bolja, tako da no sekirly..
Od onog sto sam cuo o Radulovicu, a to su uglavnom bile price o sjajnom centarsutu, nisam sinoc vidio ama bas nista. Kapiten bojim se nastavlja gdje je stao krajem prosle sezone, s tim da je sinoc izgledao malo pokretljivije...Mozda je ovo njegov plafon...mozda je do nas sto puno vise od njega ocekujemo...
Suljic ima problema u glavi, ali jos jednom pokazao da sa svojom trkom daje dinamiku nasoj igri.
TADEJEVIC MARIO, (nadam se da povreda nije ozbiljnija) je cini mi se nas najbolji igrac trenutno. Podsjetio me je zasto mi nikad nije bilo jasno otkud Zlatkovic ispred njega u ekipi kod Jovica. Hrpa dobrih centarsuteva (osim onih kad mu Suljic da loptu ili u noge ili u bunar).
Mali Radovac ima strah, ali je toliko puta bio slobodan, toliko se otvarao i dolazio po loptu, sigurno je predavao drugom igracu...Cim se malo oslobodi mogao bi biti pravi veznjak, bez obzira na godine. Volio bih i da je Handzic dobio priliku.. Cimirot kao da se trazio pa nabasao na sebe 15-ak minuta pred kraj kad ga je bilo najvise na terenu..Huseinbasic??? Nelogicni sutevi, nelogicna dodavanja, nelogicna postavljanja...sav mi je nekako bio nelogican.
Melunovic je dobio toliko upotrebljivih lopti i sva sreca pa Suljic nije bio sebican..Nikad ga taj ne bi dao!
Logika Husrefa mi isto sinoc nije bila jasna, al valjda je on zato trener, a ja nisam.
Prva tekma sezone ne obecava, ali nije ni proslogodisnja bila nista bolja, tako da no sekirly..
- badblueboylivno
- Kontakt:
Isto Football Manager, yebote.plavetniloo je napisao/la:
Kao i kod Zrinjskog, dobro pa je pobjeda tu. Trebalo je to bezbolnije i lakše odraditi, ali dobro, važno je jačanje nacionalnog koeficijenta i prolaz dalje.
Hayley <3
[quote="damir_82"]Ekipa je definitivno limitirana, ali ne sad i najgora kako to pojedini pokusavaju reci. Protiv amatera koji su se "nabili" u svoj sesnaesterac se napravilo dovoljno sansi, ali ne i zabilo dovoljno golova..Ne dovoljno za nas ukus, ali to je igra, i samo se potvrdilo ono sto smo svi znali da nemamo kvalitetnog napadaca. Hadzija jeste za Melunovica izmislio realizaciju, izmislio snagu, ali ruku na srce ni on nije bio realizator jer mu je trebalo previse sansi ili da ga krene pa da sve ulazi.
[/quote
samo mi je cudno sto ne prodaju sesara ako ga vec nisu prodali ili gdje je uopste on i treba jednog dobrog napadaca dovestii
samo mi je cudno sto ne prodaju sesara ako ga vec nisu prodali ili gdje je uopste on i treba jednog dobrog napadaca dovestii
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam sta si ti gledao ali 90% Tadejevicevih centarsuteva su bili odlicni, pogledaj snimak ako ne vjerujes. Drugo je sto mi imamo u napadu igracinu Melunovica.Bosniacum Lilium je napisao/la:rekao sam ja jos nakon prve tekme da je onaj Maloumovic truba od igraca
veza i odbrana dobri. Onaj crnogorac desni bek, bek u puno smislu te rijeci. Stara skola bekaTadejevic dobar iz prekida, ali kad je lopta u igri nikako da je ubaci u 16
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- ASD
- Kontakt:
Ovoj ekipi Sarajeva fale najmanje tri igraca (lijevi bek, ofanzivni vezni i napadac).
Sarajevo je dobilo i to je najbitnije...I proci ce u drugi krug...Nije loše Sarajevo ni igralo koliko je loš teren,KATASTROFALAN...Nije ni loš na oko,al igrati na onome je teško...Lopta odskace,neravno,loš skroz travnjak...Publika i navijaci iznad domena utakmice za duplo...Husref se previse sekira...stvarno VOLI SARAJEVO svim srcem i nije ga briga za svoje zdravlje...svaka mu cast...Igra ce biti bolja...mora...Puno srece u daljnjoj borbi u Evropi...
::::SAMO ČELIK::::
Sinoc na utakmici komentaror rece da je dosao Adnan Kovacevic iz travnika ?? je li to tacno 
Treba reci da Karic nije igrao,tu je jos Kovacevic,a ubrzo ce nam doci napadac.I prosle godine isti slucaj, pa smo prosli Levski.Sta da smo dobili 5-0 ,to bi sad bili ekipa.
Ovako je mozda i bolje,pa cemo Albance docekati onako kako treba,a ne nesto sa visine, arogantno.Pogledajte kako se ekipe kao Levski ,Videoton, i ostale da ne nabrajam pate.Pa mi da smo igrali sa njihovim protivnicma,npr. ekipa kao sto je Crnogorska Mladost,mi bi ocekivali 3-4 komada.Ljudi treba svatiti i pitati, ko smo mi uopste.Pa danas svi igraju fudbal.Sad tamo ove amatere uzeti,i polako se spremati za Albance ,uz ozbiljan pristup, i veliku podrsku Hordi, mi cemo akb. u trece pretkolo. 
Video: Horde zla oduševile, Sarajevo razočaralo.
Igra fudbalera Sarajeva u meču protiv Libertasa iz San Marina, unatoč pobjedi, nije bila na nivou ekipe koja je prvenstvo završila na drugoj poziciji Premijer lige Bosne i Hercegovine.
S druge strane, vjerna bordo armija na sjevernoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase bodrila je svom snagom svoje ljubimce.
U videu ispod pogledajte atmosferu s Koševa:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Igra fudbalera Sarajeva u meču protiv Libertasa iz San Marina, unatoč pobjedi, nije bila na nivou ekipe koja je prvenstvo završila na drugoj poziciji Premijer lige Bosne i Hercegovine.
S druge strane, vjerna bordo armija na sjevernoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase bodrila je svom snagom svoje ljubimce.
U videu ispod pogledajte atmosferu s Koševa:
" onclick="window.open(this.href);return false;
znaci stigao je kovacevic to je dobro jos kad bi se sa sesarom mogli dogovoriti bilo bi superamypitar je napisao/la:Treba reci da Karic nije igrao,tu je jos Kovacevic,a ubrzo ce nam doci napadac.I prosle godine isti slucaj, pa smo prosli Levski.Sta da smo dobili 5-0 ,to bi sad bili ekipa.Ovako je mozda i bolje,pa cemo Albance docekati onako kako treba,a ne nesto sa visine, arogantno.Pogledajte kako se ekipe kao Levski ,Videoton, i ostale da ne nabrajam pate.Pa mi da smo igrali sa njihovim protivnicma,npr. ekipa kao sto je Crnogorska Mladost,mi bi ocekivali 3-4 komada.Ljudi treba svatiti i pitati, ko smo mi uopste.Pa danas svi igraju fudbal.Sad tamo ove amatere uzeti,i polako se spremati za Albance ,uz ozbiljan pristup, i veliku podrsku Hordi, mi cemo akb. u trece pretkolo.
Trenutno korisnika/ca: mavi, nedimmmm1337, Puas i 27 gostiju.