Naguzit će mo mi vas biće nas pune tribine puno ono brdo ljudi šumu krče da mogu gledat tekmu sad imamo ekipublack64 je napisao/la:eto njega prvo kolo da vam napravi dar marfsdghdsfs je napisao/la:Joj ne izlazi vam iz glave ,nocna mora zvana Amar .BiberBiber je napisao/la:jel vam ono menadžer amar negdje bio u zianu izgleda krao med iz neki košnica pa ga pčele izujedale joj jest čovek oteko il je mahmoran eeee face
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- samir_tm87
- Kontakt:
imate vi **** moj sine od ekipe
- SarajlijaTM
@Biber-osim sto krcis sumu,malo pogledaj po tastaturi u slobodno vrijeme,pa probaj da uocis tacku,zarez i jos par korisnih znakova koji ti pomazu lakse funkcionisanje u drustvu. pohvalno je to sto pises,ali moras i stepenicu dalje otici 

- samozeljeznicar
- Kontakt:
A stepenicu dalje...?SarajlijaTM je napisao/la:@Biber-osim sto krcis sumu,malo pogledaj po tastaturi u slobodno vrijeme,pa probaj da uocis tacku,zarez i jos par korisnih znakova koji ti pomazu lakse funkcionisanje u drustvu. pohvalno je to sto pises,ali moras i stepenicu dalje otici
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Danas u 18:00 sa Slaven Belupom
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1800-sa ... upom/5732/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-1800-sa ... upom/5732/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ova provjera protiv slavena je odlicna. jako dobra ekipa, odmah se sjetim bilbaa
JAO JAO MAJKO MOJA, ŽELJO ŠMINKA....
ODLIČNOO

JAO JAO MAJKO MOJA, ŽELJO ŠMINKA....

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Sminaka ova oprema prava...nime_tm87 je napisao/la:Ova provjera protiv slavena je odlicna. jako dobra ekipa, odmah se sjetim bilbaa
JAO JAO MAJKO MOJA, ŽELJO ŠMINKA....ODLIČNOO
Nego, danas ce Saban igrati od pocetka jer je Adil netekao?
Nek igra Pehilj bolji je od Adilovica...
...ŽUTA BOJA !nime_tm87 je napisao/la:Ova provjera protiv slavena je odlicna. jako dobra ekipa, odmah se sjetim bilbaa
JAO JAO MAJKO MOJA, ŽELJO ŠMINKA....ODLIČNOO

strasni su dresovi .

Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
@nime_tm87 Vidjećemo danas abd hoće li nam biti sretni ovi žuti dresovi.
Ova bi nam tekma mogla mnogo toga reći jer će Slaven tokom cijele utakmice igrati sa najboljom postavom. Samo zavisi kako su se dogovorili, jer ako Željo bude tokom cijelog meča sa najboljom postavom onda ćemo moći vidjeti koliko smo spremni.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Danas čitam da je Mahir Karić (21) potpisao za Slaviju. Nemojte me odmah napadati kako sam jedan od onih koji bi htjeli 50 igrača u klubu i sl. Samo pitam, čisto iz radoznalosti... Čudi me da nije Željo sa njim pregovarao, jer ipak je on (po transfermarktu) Željino dijete i vjerovatno se nudio Želji. Možda je preloš igrač (ja ga nisam gledao) ili je možda ranije imao neke nesuglasice sa klubom ili njegovim menađerom ili je pak dužina ugovora u pitanju, ne znam. Možda neko zna nešto više o tome?
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 05 jul 2013, 16:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
-
- Kontakt:
MAhir je bio u Želji na probi i čak možda i nešto da je potpisao u Amarovom drugom mandatu i mislim da je kvalitet u pitanju bio što nije ostao. Nek me neko ispravi ako sam u krivu.
Ma kakav Mahir, nekada je glasio za velikog talenta, ali su ga unistili kvazi menadjeri i trco frajer za lovom... i vracao se on u Želju nekoliko puta, ali ništa... nije ni zaigrao ustvari
Mogao je biti igračina, imao je predispozicije, ali ali
ps- da pohvalim jos jednom font, predobar je i originalan ovakav dosad nisam vidjao, a npr. prosli je bio prije nas i na dresu gradine
Mogao je biti igračina, imao je predispozicije, ali ali
ps- da pohvalim jos jednom font, predobar je i originalan ovakav dosad nisam vidjao, a npr. prosli je bio prije nas i na dresu gradine

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 05 jul 2013, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da ovo nije forum na kojem se ovakve stvari pišu.A samo imbecili kao što su ovi sa sport centra takve stvari i objavljuju
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Uz 600-700 ludih navijaca u Plzenu nista nije nemoguce 

Ma najmanje ce tu biti ludih navijaca.Vecina onih najvatrenih sirom BiH nece ni biti u mogucnosti da plati ovo putovanje,a da ne govorimo da odredjen broj tih istih vatrenih nece moci odsustovati radi posla i slicno.Ovdje idu ljudi s parama koji nemaju nekih plaho obavezaBlueTigers1987 je napisao/la:Uz 600-700 ludih navijaca u Plzenu nista nije nemoguce

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Idu veterani samo.60 +arhimed89 je napisao/la:Ma najmanje ce tu biti ludih navijaca.Vecina onih najvatrenih sirom BiH nece ni biti u mogucnosti da plati ovo putovanje,a da ne govorimo da odredjen broj tih istih vatrenih nece moci odsustovati radi posla i slicno.Ovdje idu ljudi s parama koji nemaju nekih plaho obavezaBlueTigers1987 je napisao/la:Uz 600-700 ludih navijaca u Plzenu nista nije nemoguce
DRUG NEBI TI PUNCA
mani mudrovanja.bagrcavi je napisao/la:Idu veterani samo.60 +arhimed89 je napisao/la:Ma najmanje ce tu biti ludih navijaca.Vecina onih najvatrenih sirom BiH nece ni biti u mogucnosti da plati ovo putovanje,a da ne govorimo da odredjen broj tih istih vatrenih nece moci odsustovati radi posla i slicno.Ovdje idu ljudi s parama koji nemaju nekih plaho obavezaBlueTigers1987 je napisao/la:Uz 600-700 ludih navijaca u Plzenu nista nije nemoguce
Niko nije rekao da ce ici 18to godisnjaci,30+,ili neki djedovi.
Cinjenica je da 180 maraka i koji dan odsustva ne moze sebi priustiti obican puk.Ako ti mislis da ce u Plzenu biti 700 najvatrenih navijaca Zelje onda nemamo sta raspravljati.Siguran sam da se oni najvatreniji ne tako rijetko odreknu nekih sedmicnih parica sto imaju da bi otisli na tekmu na Grbavici a kamo li 180 maraka za Plzen.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jedan od sretnika koji idu u plzenj
ouuuu jeaaaa... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Gledajuci ovaj snimak sa tekme Furtha i Plzena vidi se ono sto su svi govorili a to je da je Plzenu odbrana najveci problem, medjutim nas problem je kako doci do njihove odbrane.
Druga stvar, da se primjetiti da vole suteve sa distance i da im ne treba puno prostora tako da uvijek neko mora na protivnickom igracu biti jer bi u protivnom vrlo lako mogli biti kaznjeni.
Trece, imaju jako brze napadace koji za sekundu pobjegnu. Mi se moramo usredotociti vise na odbranu pogotovo u prvoj utakmici ali nikako bunker. Po ovoj utakmici se dalo zakljuciti da imaju napadace na nivou pitara sa pilecim sutem i pilecim mozgom u situaciji jedan na jedan ali ipak to je samo jedna utakmica.
I cetvrto igraju ofsajd zamku to je vise nego ocito ali se previse oslanjaju na nju tako da uz sve prednosti ta igra ima i mozda jos vise mana.
Sve u svemu strasno jaka odbrana spremna na trku 90 minuta i kontre su nasa jedina nada. Svaka sansa koja nam se ukaze mora biti iskoristena.
Druga stvar, da se primjetiti da vole suteve sa distance i da im ne treba puno prostora tako da uvijek neko mora na protivnickom igracu biti jer bi u protivnom vrlo lako mogli biti kaznjeni.
Trece, imaju jako brze napadace koji za sekundu pobjegnu. Mi se moramo usredotociti vise na odbranu pogotovo u prvoj utakmici ali nikako bunker. Po ovoj utakmici se dalo zakljuciti da imaju napadace na nivou pitara sa pilecim sutem i pilecim mozgom u situaciji jedan na jedan ali ipak to je samo jedna utakmica.
I cetvrto igraju ofsajd zamku to je vise nego ocito ali se previse oslanjaju na nju tako da uz sve prednosti ta igra ima i mozda jos vise mana.
Sve u svemu strasno jaka odbrana spremna na trku 90 minuta i kontre su nasa jedina nada. Svaka sansa koja nam se ukaze mora biti iskoristena.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid