FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BundesLigaNo1
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 16:00

Nas protivnik 90% u drugom pretkolu... ;)

Bez obzira na samo 1:0 protiv amatera iz San Marina, Libertasa, Sarajevo će gotovo sigurno igrati u 2.pretkolu Evropa lige.
U narednoj rundi, bordo tim će igrati protiv mnogo jačeg protivnik nego li je to Libertas. Bit će to estonska Flora ili albanski Kukesi, a prvi susret između ove dvije ekipe je završen bez pobjednika (1:1). Sa ovim rezultatom, Albanci su ti koji su bliži dolasku na Koševu.

Flora je povela u 11.minuti preko Sandera Posta, a Kukesi je do zlata vrijednog gola stigao u 79.minuti kada je na sjajan način pogodio Gerhard Progni.

" onclick="window.open(this.href);return false;
11.07.1995-11.07.2013!! :(
Don't forget Srebrenica!!
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jul 2013, 16:06

1L8F9C2 je napisao/la:Meni nikako nije jasno samo to, eto Tadejevic nije za beka nema pojma, al mi nije jasno kako nam je to desna strana bolja pa nam tu ne treba igrac.

Nasao si manu na lijevoj strani a eto desna nam cvjeta i tu nam ne treba igrac.

Mario ce igrati kod Husrefa zato sto je jedan od boljih i borbeniji igraca, a ovi bekovi o kojim ti pricas neke centarsuteve u trku ti vec 10-tak godina igraju vani a mi smo jos uvijek malo iznad amatera.
Radulovica sam gledao samo jednu utakmicu i necu donositi sud.

Mario jeste borben i ima neke kvalitete ali realno je on daleko od beka.

U krivu si, ti bekovi ti igraju i u susjedstvu, samo sto se kod nas sve pogresno radi pa jako malo tih bekova u Ligi ima.

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 05 jul 2013, 16:07

I da vam Benzena dodje,Melun će igrati,on je irfanov novi Džeko!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 05 jul 2013, 16:15

zumba je napisao/la:I da vam Benzena dodje,Melun će igrati,on je irfanov novi Džeko!
Jbg, ne mOre od govana pita.
#divovi

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 jul 2013, 16:15

ASD je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
Mario ce igrati kod Husrefa zato sto je jedan od boljih i borbeniji igraca, a ovi bekovi o kojim ti pricas neke centarsuteve u trku ti vec 10-tak godina igraju vani a mi smo jos uvijek malo iznad amatera.

U krivu si, ti bekovi ti igraju i u susjedstvu, samo sto se kod nas sve pogresno radi pa jako malo tih bekova u Ligi ima.
Josip Kvesić ima odličan centaršut iz bilo koje pozicije, pa i iz trka.
DRUG NEBI TI PUNCA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 05 jul 2013, 16:17

bagrcavi je napisao/la:
ASD je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:

Da, odlican primjer.

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 16:18

FK Sarajevo je pred 8000 navijača slavilo minimalnu pobjedu golom Alena Melunovića.
Fudbalski klub Sarajevo je na večerašnjoj utakmici slavio minimalnu pobjedu protiv ekipe Libertasa iz San Marina. Strijelac za bordo tim je bio Alen Melunović na asistenciju Asmira Suljića.

FK Sarajevo je opet naletilo na staru boljku - prevelika opuštenost protiv znatno slabijih ekipa. Iako su svi navijači Sarajeva, ali i cjelokupna javnost, očekivali ubjedljivu pobjedu protiv amaterske ekipe iz San Marina, to se večeras nije desilo. Ekipa Libertasa je pridobila simpatije navijača koji su se nalazili na stadionu Asim Ferhatović - Hase, a domaći igrači zvižduke.

U svakom slučaju, Sarajevo je opravdalo ulogu favorita obzirom da se igra odvijala pred golom gostiju tokom svih 90 minuta, uz povremene napade Libertasa koji su lako zaustavljeni od odbrane i njenog komandanta Dejana Bandovića.

Od samog starta je bordo tim redao priliku za prilikom, ali gol gostiju nije kapitulirao do 19. minute, kada je poslije odlične akcije Asmir Suljić asistirao Alenu Melunoviću, kojem nije bilo teško da loptu pospremi u mrežu već savladanog golmana Libertasa. Napadi igrača Sarajeva su i poslije gola nastavljeni intenzivno, ali bordo tim nije uspio da ispuni želju navijača za golijadom. Vrijedi spomenuti da je par obećavajućih napada domaćeg tima bilo prekinuto sumnjivo dosuđenim ofsajdima u prvom poluvremenu.

Očigledno je da je odlaskom Emira Hadžića ponovo izronio problem završnice, jer pored nesretnih stativa i prečki, bordo momci su previše olakšali posao gostujućem golmanu laganim šutevima i pokušajima da se "ušetaju" u gol sa loptom.

Nakon što je glavni sudija označio kraj utakmice uslijedila je salva zvižduka za domaće igrače i aplauz za gostujuće, na čemu se trener Libertasa kasnije zahvalio tokom press konferencije. Sa druge strane, Husref Musemić, iako nezadovoljan rezultatom, nije bio previše zabrinut glede prolaska u drugo pretkolo Liga Evrope.

Naravno vezano za ovog novog momka....

Bivši napadač Hajduka iz Kule, Petrolula, Maribora i Suphanburija, Nikola Komazec, nalazi se pred potpisom ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo.

Kao igrač Hajduka iz Kule (2004. – 2011.), dvadesetpetogodišnji Komazec je u 115 utakmica postigao je 22 gola.

U dresu Petrolulua (2011/2012) je u 15 utakmica postigao tri gola, Maribora (2012/2013) u 13 utakmica tri gola, te Suphanburija F.C. (2013.) u tri utakmice jedan gol.
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 05 jul 2013, 16:50

bagrcavi je napisao/la:
ASD je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:

Kvesic samo zbog povrede je i dalje clan Zeljeznicara, jer onakav igrac bi davno igrao u jacoj ligi da se nazalost nije desilo to i to.

U ostalom ASD imas tekmu od sinoc pa vidi sve centarsuteve ako mozes bolje ti i ostali bujrum, a opet kazem i pitam te kako si zakljucio da nam fali lijevi bek, a desnog se nisi dotakao. Nije valjda da onaj deda ima nesto bolje od Marija.

I da upravi si imamo u susjedstvu te bekove samo sto je susjedstvo vec odavno za nas nesto nedodirljivo i veliko krenes od Dinama pa do Partizana.

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 05 jul 2013, 17:24

Pojedine ne kontam nikako... Ne pratim vaš klub i ne znam kako su pojedini igrali prije ove sinošnje tekme, nju sam gledao igrom slučaja. Napadate Tadejevića koji je (bar po mom mišljenju) bio jedan od boljih ako ne i najbolji na terenu ako bi gledali ofanzivni dio (centaršuteve i sl.), što se defanzive tiče, mogao je komotno ležati na terenu jer ovi nisu ni napadali tako da se taj segment igre ne može komentarisati. Bandović i Dupovac, standardno dobri, ne treba riječi trošiti. Onaj drugi što je igrao štopera mi je djelovao kao izgubljen (ne znam).

Uz Tadejevića, nešto je prvih dvadesetak minuta pokušavao Suljić kasnije se izgubio. Dobro su igrali Cimirot i Džakmić, prebacivali tačnim pasovima sa jedne na drugu stranu konstantno tokom prvog poluvremena. Kasnije, u drugom poluvremenu, Husref je sa onim izmjenama nešto poremetio (mjenjao im pozicije i sl.) tako da ste ostali i bez tog centralnog dijela koji je jedini funkcionisao kako bog zapovjeda s tim što je Cimirot slao par odličnih lopti u for onima naprijed ali džaba kad su smotani (onaj pas kad je Melunović izašao sam na golmana je njegova asistencija ako se ne varam).

Krila kao da nisu postojala tokom cijele utakmice. Smotani su brate da bog sačuva, pogotovo onaj desni (ne znam mu ni ime). Onaj Haurdić je nešto "čeprkao" ali sve je ostajalo na pokušaju neke igre. Melunović je morao zabiti bar još jedan gol iz onih par stopostotnih (kao npr. ona glavom sa metar i ona što je sa par metara ošutao ko moja rahm. nana).

Definitivno vam treba još par igrača. Možda se nekom ne svidi moje mišljenje ali tako sam ja vidio sinošnji meč.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 jul 2013, 17:25

Isti scenarij kao protiv Zete. Plete se mreža oko gola protivnika, ali nedostaje hrabrosti i lucidnosti da se probije odbrambeni bedem i zabije gol. Treba pravi centarfor k'o nikad. Da bogdom Hadžić nije otišao, bila bi sad potpuno druga priča i Libertas bi išao kući s 3-4 gola u mreži.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 jul 2013, 17:32

Koji je bolid onaj Melunović :lol: Ne kontam što ga držite u klubu ikako. Borite se lafo u Evropi, a nemate pristojnog napadača. Bez uvrede naravno, al nije mi jasno šta onakva tipa igrača radi u klubu kakav je Sarajevo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 05 jul 2013, 17:38

bagrcavi je napisao/la:
ASD je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:

On i Evra.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2013, 17:47

Ognjen Todorovic ce igrati u uzvratnom mecu protiv Libertasa ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jul 2013, 17:49

" onclick="window.open(this.href);return false;

BundesLigaNo1
Kontakt:

Post Postao/la BundesLigaNo1 » 05 jul 2013, 18:05

Postavio sam ja taj klip vec gore. :)
1987! <3
FC Bayern Munchen..<3

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 jul 2013, 18:38

Komsije malo je onih koji skupe 8000 navijaca protiv tima iz San Marina.Cestitke na tome o igri je sve receno.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 05 jul 2013, 18:39

Alipasino je napisao/la:Komsije malo je onih koji skupe 8000 navijaca protiv tima iz San Marina.Cestitke na tome o igri je sve receno.
i ja sam se kao najveći optimista iznenadio sinoc :O mislio sam da je 4-5 milja maksimum al eto. steta da je pao bar jos jedan gol bilo bi ok al ... jbg kurv.a suddbina.... kurv.a Mekunović :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jul 2013, 19:46

Hladno da nam je igrao spic ovih iz San Marinu od 7-8 sansi koji je Melun imao ruku dajem da bi 3 zabio,neshvatljivo je da dva puta sa 3 metra bukvalno i pri tome stojis na sredini gola znaci ni u strani niti negdje,da ti jednom pogadjas golmana i drugi put stativu,sve mi hebi ali postotak iz one situacije da pogodis stativu je 0,01% ,to nije nesreca nego frajer je jednostavno kloc i zavrseno,ja ovo trubim od kad je dosao i trubit cu sve dok bude igrao,i svaku sam prijeteljsku pisao i pisat cu kontra njega jel frajer nezna i nije nivo ni ovih amatera iz San Marina,realno ekipa u rangu naseg Bosne Sarajevske

Necu o igri da pisem,jel je utakamica sama po sebi bila takva kakva jeste nivo nekog mahalskog turnira,prvo oni ko oni su imali motiv 0 bodova,drugo bilo je uz Melunovica jos igraca koji su zalutali tu,mislim prije svega na Husenbasica koji jedno pola sata prvo loptu nije bio u stanju primiti,neznam da je isa frajer na utakmici uradio i ona se pita eh sto ne igram,eh karinu ces ga ti zaigrati vise

Izmjene su isto debilne bile,Osmanagic da je neznam koliko los,nemoze ostati na klupi a da ti pri tome ubacujes igrace i time mjenjas automatski ostalim igracima mjesto gdje recimo saljes ovog Crnogorca na lijevu stranu,frajer lijevu nogu kao da nema dakle automatski je igrac manje,Sunjevaric ide na desnu stranu :roll: ubacujes Radovca da bi Hameta gurnuo na 10-tku,a jedina desetka ti sjedi na klupi ,i to mi je jako zasmetalo

Na stranu sve,i da je sve uslo ono sto nije i da smo dobili 5-0 imao bi zamjerke na neke stvari koje prije svega nisu logicne pa onda sve ostalo,ali od govana se nemoze pita napraviti,i sve dok igra ovih par govana mi se pite najesti necemo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 jul 2013, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 05 jul 2013, 19:47

I ja sam se sinoć razočarao rezultatom. U revanšu će to izgledati puno bolje. Prolazimo 100%. Predviđam golijadu u San Marinu, naravno s naše strane. Melunović definitivno nije napadač za FKS. Ako uspijemo da dovedemo jednog pristojnog napadača i lijevog beka do idućeg pretkola i početka lige, mislim da će to sve leć na svoje mjesto. Biće to O.K. ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 jul 2013, 19:59

zizu1991 je napisao/la:Koji je bolid onaj Melunović :lol: Ne kontam što ga držite u klubu ikako. Borite se lafo u Evropi, a nemate pristojnog napadača. Bez uvrede naravno, al nije mi jasno šta onakva tipa igrača radi u klubu kakav je Sarajevo.
To pitaj upravu. Nemamo pravog napadača. Ev govori se da će neki Slovenac doći, pa haj vidjećemo, hoće li valjati. A imamo i tog Karića koji nema pravo nastupa u 1.pretolu. I on se treba dokazati još. Mada se nismo smijeli tako lako odreći Hadžića, kao i bezbroj drugih igrača ove sezone, od Saida, Sesara, Belog, Torlaka ... Za ovo je sve uprava kriva. S vana sve fino izgleda, marketing, Fan Shop, dresovi, a suštini ne mogu zadržati od 5 - 6 najboljih igrača (gore nabrojanih) da bar sačuvaju 2 - 3, nego ništa. :x
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Akademci1946, fera, Google Adsense [Bot], johntravolta123, jurisicduska, MaroonBjelave, Vanja8 i 79 gostiju.