ovo je pokupio od krojfa i van gaala.anelbavarac je napisao/la:Nekoliko fotki sa priprema Bayerna u Trentinu
dominantan tip, nema sta.
kako se zado, vjerujem da ce prekucat ligu i oboriti par hejnkesovih rekorda.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
ovo je pokupio od krojfa i van gaala.anelbavarac je napisao/la:Nekoliko fotki sa priprema Bayerna u Trentinu
O taktici- Mario Gomez je s nama jer je on Bayernov igrač. Radio sam s njime ovoga tjedna i bio je vrlo profesionalan. Robben je dar za mene, jer je u pitanju vrlo inteligentan igrač – kaze Guardiola, demantirajući priče kako ne računa na usluge spomenutog dvojca.
- Ne volim kada suparnička momčad ima loptu u posjedu. Želim da moja momčad što više ima loptu. Jupp Heynckes je odradio odličan posao. Moj posao je nastaviti tamo gdje je on stao. Momčad ima vrlo inteligentan stil igre. Osvojila je Ligu prvaka, odigrala tri finala tog natjecanja u četiri sezone. Imam samo nekoliko ideja što još mogu dodati kako bi momčad bila još bolja. Navijači plaćaju veliki novac za ulaznice, želimo im se odužiti zabijanjem puno golova – kaze Guardiola.
- Imamo u vidu različite sustave igre. Napravio sam planove za igru s napadačem i s ''lažnom devetkom''. Obje opcije mi se dopadaju – još je dodao.

Jel ovo Guardiolin zapisnik ?Neutral je napisao/la:
Ističu se dva imena.
M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujjfovi fazoni koriste.
Mozes li nam prevest ovo, ako vidis ?
Ma i ja mislim da pise Heynckes a ispod dole Joahan Cruyff. Nisam siguran ali misli da je.M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujffovi fazoni koriste.
Bilall je napisao/la:Ma i ja mislim da pise Heynckes a ispod dole Joahan Cruyff. Nisam siguran ali misli da je.M4kaveli je napisao/la:Znaci i dalje se Crujffovi fazoni koriste.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.