RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ovo je bio najveci UEFA rang BH kluba ikada dostignut.
43. na UEFA listi 1989.
43. na UEFA listi 1989.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Isto djeca ciji tata ima vise para

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
120. Liverpool
To ste zaboravili.
To ste zaboravili.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
nekad bilo, danas se pamtilo.AgresivnoDjubre je napisao/la:120. Liverpool
To ste zaboravili.
kakav je rezultat protiv travnika?
1-0AlemC85 je napisao/la:kakav je rezultat protiv travnika?
Za koga ? I ko je strijelac ?shaman7 je napisao/la:1-0AlemC85 je napisao/la:kakav je rezultat protiv travnika?
Mostar u srcu, Velež do groba !
Velež - OkićultRA81 je napisao/la:Za koga ? I ko je strijelac ?shaman7 je napisao/la:1-0AlemC85 je napisao/la:kakav je rezultat protiv travnika?
VELEŽ-TRAVNIK 1:0
Fudbaleri Veleža zasluženo su slavili u prijateljskoj utakmici. Dominantniji u igri, Rodjeni su krunisali inicijativu početkom drugog dijela. Jusufbašić je asistirao Ramoviću, koji nesebično upošljava Okića. Krilni napadač Veleža rutinski trese mrežu. Do kraja je vidjeno još nekoliko povoljnih prilika za Velež, ali se rezultat nije mjenjao.
Stadion SC ZOI. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Strijelci: 1-0 Okić (54. min)
Velež: Bobić (46.Oštaković), Kodro, Kazazić (46. Mahinić), Merzić (46.Zolj), Letić (46. Zuhirć), Zvonić (46. Škahić), Majkić (46.Marić), Hebibović (46.Ramović), Hajdarović (46.Rašević), Ćemalović (46. Jusufbašić), Okić
Travnik: Bukvić, Terzić, E. Varupa, N. Varupa, Heco, Ćurić, Zatagić, Seferović, Ramić, Lastro, Isaković. Još su igrali: Fejzić, Džananović, Bilješko, Nuhić, Gavrić, Kunić, Melić.
izvor: oficijelna
FORZA VELEZ
Fudbaleri Veleža zasluženo su slavili u prijateljskoj utakmici. Dominantniji u igri, Rodjeni su krunisali inicijativu početkom drugog dijela. Jusufbašić je asistirao Ramoviću, koji nesebično upošljava Okića. Krilni napadač Veleža rutinski trese mrežu. Do kraja je vidjeno još nekoliko povoljnih prilika za Velež, ali se rezultat nije mjenjao.
Stadion SC ZOI. Gledalaca 50. Vrijeme i teren pogodni za igru. Strijelci: 1-0 Okić (54. min)
Velež: Bobić (46.Oštaković), Kodro, Kazazić (46. Mahinić), Merzić (46.Zolj), Letić (46. Zuhirć), Zvonić (46. Škahić), Majkić (46.Marić), Hebibović (46.Ramović), Hajdarović (46.Rašević), Ćemalović (46. Jusufbašić), Okić
Travnik: Bukvić, Terzić, E. Varupa, N. Varupa, Heco, Ćurić, Zatagić, Seferović, Ramić, Lastro, Isaković. Još su igrali: Fejzić, Džananović, Bilješko, Nuhić, Gavrić, Kunić, Melić.
izvor: oficijelna
FORZA VELEZ
Bravo Rodjeni
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
- el-fighter
- Kontakt:
Raja nije me bilo 15 dana i nisam pratio nista oko kluba. Ako moze neko ukratko da napise sta je bilo na skupstini, i koji su igraci otisli i dosli.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bravo zasta prvi sastav nije ustanju gola dati jednom Travniku slabo je ovo ali mocemo izboriti opstanak u ligi 
Ma ovo je kombinovano, 22 igraca su igrala, jos Ibro provjerava sve igrace, tek je pocetak priprema, ekipa se treba uigrati i malo se vratiti u formu i bit ce to dobro.
Tek se ekipa uigrava,sta je trebao stavit 11 najboljih do 80te minute,ne kontam. Ovo je prijateljska gdje su svi dobili sansu i bez obzira na rezultat od kolege koji je bio na tekmi cuo sam da smo imali gutenberg sansi. Zato bravo RodjeniRodeni je napisao/la:Bravo zasta prvi sastav nije ustanju gola dati jednom Travniku slabo je ovo ali mocemo izboriti opstanak u ligi
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Najveća je novina da je moRaja započeo s kolekcionarskim poslovima bavit se. Tako lijepo odes na temu od susjeda ili komsija i lako dotičnog naći.el-fighter je napisao/la:Raja nije me bilo 15 dana i nisam pratio nista oko kluba. Ako moze neko ukratko da napise sta je bilo na skupstini, i koji su igraci otisli i dosli.
-
Crvenarmija
- Kontakt:
Da li si bio na utakmici pa znaš kako su igrali?Pošto nisi bio samo da ti kažem da smo imali bruku šansi.Ovdje nema prve i druge postave jer Ibro miješa ekipu.Jusufbašić,Ramović i Rašević su igrali u drugom sastavu to ti sve govori.Zato tišu i ne iznosi komentare ako nisii negdje bio.Rodeni je napisao/la:Bravo zasta prvi sastav nije ustanju gola dati jednom Travniku slabo je ovo ali mocemo izboriti opstanak u ligi
Ramović će nam biti največe pojačanje,kako je asistirao Okiću je bilo odlično.Škahić igrao desnog beka i bio među najboljim i sigurno će nam biti pojačanje.Pravimo fine akcije,kombinujemo i biti će nešto ove sezone od nas,vjerujte.
Travnik bi mogao ispasti ove godine jer nisu nam stvorili šanse.
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Otišli: Šišić, Vidić, Pliska, Škaljić, Serdarevićel-fighter je napisao/la:Raja nije me bilo 15 dana i nisam pratio nista oko kluba. Ako moze neko ukratko da napise sta je bilo na skupstini, i koji su igraci otisli i dosli.
Došli: Jusufbašić, Ramović, Rašević i Skahić
Svi koji su došli su potpisali ugovor na 2 godine, a Letić produžio ugovor do juna 2015.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima Velez finu ekipicu ove sezone 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zanimljiva slika sa tekme Bursaspor - Velež, prošle godine

Celik nije dobio licencu radi dugovanja prema nekim igracima, trenerima i uposlenicima kluba. Sto se tice duga prema drzavi, poreska odmah potpise reprogram duga da bi se mogla dobit licenca. Drzava ne stoji na putu nasim klubovima, jer je svjesna da je sama najveci krivac za ovakvo stanje u sportu, nema sistema, zakona o sportu itd. Dug prema drzavi se nikad nece naplatit, to je sigurno, a mozda ce klubovi poput veleza koji to otplacuju imati neke privilegije, mozda ce im savez popravit infrastrukturu, a mozda ce na kraju dana ispast levati. To sto je u par postova Celik kao ex yu klub omalovazavan necu komentirati, trebali bi se malo raspitati o tome. Da me pogresno ne razumijete, Velez je bio daleko uspjesniji, no i celik je imao odredjene uspjehe, evropske kupove i sl. Momak koji vam rece da se od proslosti ne zivi je samo iskren, jer ovaj Velez vjerovatno nece nikad biti kao onaj prije, za koji je navijala citava Hercegovina i nesto Bosne, a danas vi sami najbolje znate kakva je situacija. Od sportskih klubova, vi ste najveca zrtva rata, nazalost. Sportski pozdravemil02in je napisao/la:A što niste igrali evropu?Naš je dug 100000 i do kraja godine će biti isplaćen.Znam ja bolje od tebe da se od istorije ne živi,al' mi reci kako vi imate toliki dug,niste protjerani sa stadiona,isti vam obnovljen na račun reprezentacije.
Mi smo sa obične ledine došli do kakvog takvog stadiona,dobili licencu za evropu i PL.A to što vi ne vidite to me ne interesuje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.