Uredu je**** je napisao/la:M a nemoj ga ozbiljno shvatat,on je više pijan nego trijezan,,,,tako da nemoraš ga ozbiljno shvatit...staragarda je napisao/la:znaci..reko nacelnik opet PL...ostalo katastrofa...hmm..sto neko napisa...zanimljivo
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
Jel Musa ostaje jos uvjek ?
DaSkojevski je napisao/la:Jel Musa ostaje jos uvjek ?
Jednom prilikom sam pitao nacelnika na jednom skupu dali Bratstvo ima kapacitet da nastupa u Premijer ligi.Nacelnik je rekao da ima i da bi moglo igrati bez problema s obzirom da nisu puno vece plate u nekim premijer ligasima od plata u Bratstvu.Isto tako je napomenuo da su u premijer ligi placene kotizacije i tak pa je i manje troska u neku ruku.
Sto se tice Bratstva i ulaska u Premijer ligu,mislim da je ove godine glavni kandidat Sloboda ali i da ce Bratstvo biti u vrhu.
Sto se tice Bratstva i ulaska u Premijer ligu,mislim da je ove godine glavni kandidat Sloboda ali i da ce Bratstvo biti u vrhu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- 7aprildomemoj
Znači još ima ovaca koji vjeruju u bajku o PL. Hajdi neka,dok je ovaca biće i vune
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ti si meni idol ovde na forumu...Da mi je da pokrenes raspravu na ovoj temi a da nema veze sa znas vec cime.Eto otkud ti znas dal imamo sanse za P.L. il ne. Eto de koji si ti faktor cabe ti i Boga ? De idi ziv bio navijaj za dubosnicu ako treba jbt nas sto mastamo ostavi na miru.7aprildomemoj je napisao/la:Znači još ima ovaca koji vjeruju u bajku o PL. Hajdi neka,dok je ovaca biće i vune
Naporan si covjece previse de ostavi te svoje frustracije po strani ,opusti se,7aprildomemoj je napisao/la:Znači još ima ovaca koji vjeruju u bajku o PL. Hajdi neka,dok je ovaca biće i vune
posvadaj se sa starom ili starcem ,nemoj trazit ovdje nekoga ..... i ja mislim da
je tesko ostvariti cilj PL ali ljudi zele da probaju i neka ja ih podrzavam isto
tako kao sto cu ih podrzati i voliti Bratstvo i ako ne uspiju u ovome , uostalom
meni najbitnije da imam dobru utakmicu subotom za pogledati a ljudi se trude da to naprave.
@ cesc4.. hvala na informacijama vidim da su tacne
samo nastavi ima nas sto nas i interesuje Bratstvo bez uplitanja znas vec cega.
Hvala @ALBOX ma ja sam te informacije iznio davno al su me mnogi napali da lazem i tako dalje i tako dalje ali eto sta cu , opet ako bude kakvih novosti prenijet cu vamALBOX je napisao/la:Naporan si covjece previse de ostavi te svoje frustracije po strani ,opusti se,7aprildomemoj je napisao/la:Znači još ima ovaca koji vjeruju u bajku o PL. Hajdi neka,dok je ovaca biće i vune
posvadaj se sa starom ili starcem ,nemoj trazit ovdje nekoga ..... i ja mislim da
je tesko ostvariti cilj PL ali ljudi zele da probaju i neka ja ih podrzavam isto
tako kao sto cu ih podrzati i voliti Bratstvo i ako ne uspiju u ovome , uostalom
meni najbitnije da imam dobru utakmicu subotom za pogledati a ljudi se trude da to naprave.
@ cesc4.. hvala na informacijama vidim da su tacne![]()
samo nastavi ima nas sto nas i interesuje Bratstvo bez uplitanja znas vec cega.
-
Bratstvo81
- Kontakt:
Bratstvo garantujem ne moze bit i igrati slabije nego ovo pola godine,ekipa ce ostaiti vecinom ista sa jos 2 il 3 nova igraca ali kvalitetna,pred nama je ja politiku necu komentarisati jer to je bolesto a ces4 sve pohvale za info koje si nam preneo samo nastavi tako
Hvala i tebi @Bratstvo81 , trudicu seBratstvo81 je napisao/la:Bratstvo garantujem ne moze bit i igrati slabije nego ovo pola godine,ekipa ce ostaiti vecinom ista sa jos 2 il 3 nova igraca ali kvalitetna,pred nama je ja politiku necu komentarisati jer to je bolesto a ces4 sve pohvale za info koje si nam preneo samo nastavi tako
Mislim da se nacelniku bas i ne ide u Premijer ligu ali da Bratstvo ima kapacitet za istu,mislim da ima.
Pa opstina Gracanica nije uopste slaba i mogla bi bez problema finansirati klub u Premijer ligi.Ako mogu gurati Bratstvo i Malesice paralelno da igraju u prvoj i imaju zapazene rezultate mogli bi i samo Bratstvo da finansiraju da bez problema igra u Premijer ligi.
Ipak mislim da je sad red da se Sloboda vrati u Premijer ligu jer je ona ipak najvece ime i lokomotiva cijelog Tuzlanskog kantona.Prije ili kasnije kad se Sloboda vrati u premijer ligu kupit ce sve kvalitetnije igrace iz okolnih klubova sa kantona.Mislim da je to i sasvim normalno jer je Sloboda i najvece ime,da se ne naljute navijaci Radnickog,Banovica,Zvijezde,Bratstva i otalih ekipa iz okoline.Sta vise i ovakva Sloboda koja trenutno prolazi kroz nikad gori period je u stanju da pokupuje vecinu kvalitetnih igraca gore nabrojanih klubova,osim husejn kapetanove zvijezde
Pa opstina Gracanica nije uopste slaba i mogla bi bez problema finansirati klub u Premijer ligi.Ako mogu gurati Bratstvo i Malesice paralelno da igraju u prvoj i imaju zapazene rezultate mogli bi i samo Bratstvo da finansiraju da bez problema igra u Premijer ligi.
Ipak mislim da je sad red da se Sloboda vrati u Premijer ligu jer je ona ipak najvece ime i lokomotiva cijelog Tuzlanskog kantona.Prije ili kasnije kad se Sloboda vrati u premijer ligu kupit ce sve kvalitetnije igrace iz okolnih klubova sa kantona.Mislim da je to i sasvim normalno jer je Sloboda i najvece ime,da se ne naljute navijaci Radnickog,Banovica,Zvijezde,Bratstva i otalih ekipa iz okoline.Sta vise i ovakva Sloboda koja trenutno prolazi kroz nikad gori period je u stanju da pokupuje vecinu kvalitetnih igraca gore nabrojanih klubova,osim husejn kapetanove zvijezde
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Druže Malešiće uopšte ne gura Opština nego Mujo zvani Cigo.A da je Gračanica jaka s firmama staji,samo koliko bi privatnici davali para Bratstvu 
Druze Daso je na kraju prosle sezone reko da Bratstvo ove sezone puca na prvo mjesto.Ako kojim slucajem ne uspije uci onda ce pokusati i sezonu poslije toga.Uglavnom cilj je u naredne 2 godine uci u najvisi rang jer klub za 2 godine slavi 70.godina a i uskoro ce izbori

Igraci Bratstva ce ove sedmice trenirati jednom dnevno a od sledece sedmice se trenira jacim intenzitetom. I takode Denis je rekao da ce se treniratu Pribavi da bi stadion ostao u ovom odlicnom stanju u kakvom je trenutno 
godišnje 30000 km se iz budžeta općine izdvaja za nk Malešiće,,,haver je napisao/la:Druže Malešiće uopšte ne gura Opština nego Mujo zvani Cigo.A da je Gračanica jaka s firmama staji,samo koliko bi privatnici davali para Bratstvu
Taman se unormalila ova tema, opet su neki počeli da pišu samo o političkoj strukturi i ono što njih boli, a nema veze sa temom. Manite se teorije zavjere.
Spominju li se neke konkretnije pripremne utakmice kod Vas?
prijatelju politika ti je duboko upletena u sport u Gračanica,pogotovo nogomet,,,opojedini igrači su aktivno učest vovali u predizbornoj kampanji tako da je to neizbježno..problem Bratstva je politika,privredni subjekti nedaju novac zbog načina na koji se vodi klub i zato se ovo oko premijer lige čini malo nemoguće,,,a sad vidjet će mo,,,ako kritikuješ Dasu kao predsjednika kluba pojedinci to odmah svate kao politički atak jer on je predsjednik političke stranke,,,i tako ti je to isprepleteno,,,Casp3r je napisao/la:Taman se unormalila ova tema, opet su neki počeli da pišu samo o političkoj strukturi i ono što njih boli, a nema veze sa temom. Manite se teorije zavjere.
Izvini ali necu da se udubljujem oko politike i da smaramo ostale ali vrati se nazad nekoliko postova**** je napisao/la:
prijatelju politika ti je duboko upletena u sport u Gračanica,pogotovo nogomet,,,opojedini igrači su aktivno učest vovali u predizbornoj kampanji tako da je to neizbježno..problem Bratstva je politika,privredni subjekti nedaju novac zbog načina na koji se vodi klub i zato se ovo oko premijer lige čini malo nemoguće,,,a sad vidjet će mo,,,ako kritikuješ Dasu kao predsjednika kluba pojedinci to odmah svate kao politički atak jer on je predsjednik političke stranke,,,i tako ti je to isprepleteno,,,
pa vidi da li se kritikuje Daso ili se pokusava nekome nekakva uvreda poslati ,da li i ova zadnja "politicka" sr.anja imaju veze sa Dasom ili klubom ili sa ljubomornim likovima koji nekome zavide ali moze svako biti bezobrazan
al ne treba konstantno lijeciti frustracije na ovoj temi
Tamam pocne se nesto konstruktivno pisati kad ono eto dezurnog drkaca
Druze moj dogovorene su utakmice sa Janjom 15.7 , turnir u Klokotnici 20-21 ili je 21-22 (nisam siguran) na turniru ucestvuju Doboj istok ,Bratstvo ,Gradina,Buducnost.Generalna proba ce biti 1.august ,stadion Tusanj u okviru finala kupa TK.Uz ove utakmice biti ce jos 2 ili 3 utakmice koje ce Denis dogovoriti....Casp3r je napisao/la:Taman se unormalila ova tema, opet su neki počeli da pišu samo o političkoj strukturi i ono što njih boli, a nema veze sa temom. Manite se teorije zavjere.
Moraš prihvatit činjenicu da neko ima drugačiji stav,ti sam kažeš da te interesuje da imaš dobru tekmu subotom i to je to,ja to prihvatam ali i ti bi trebo malo razmislit o načinu na koji se vodi klub,tj ne trasparentnosti,trošenje budžetskih sredstava bez ikakve kontrole,skupština kluba nije održana ima 5 godina i nema nikakvog plana u razvoju kluba,pa galerija sumnjivih likova koji se motaju oko kluba,,,itd,,, a sve bi to moglo drugačije i puno bolje i organizovanije,,,vidiš i sam da igrača iz omladinskog pogona dobijaju šansu na kašikicu a na sva usta se priča o afirmaciji mladih igrača ,,,,zar zaista misliš da će neko iz privatnog sektora značajnije finansirat klub pri ovakvoj strukturi ljudi,,,pa RK Gračanica za sezonu od donatora prikupi oko 150000 km a Bratsvo ne može ni 20000 km i to što dobije je Komus,Vodovod,VETERINARSSKA stanica i poneka reklama na stadionu koja košta 500 km za sezonu,,,sve ostalo je iz općinskog budžeta,,,ako u ovom mom postu ima politike,,,ne znam..ALBOX je napisao/la:**** je napisao/la:
Izvini ali necu da se udubljujem oko politike i da smaramo ostale ali vrati se nazad nekoliko postova
pa vidi da li se kritikuje Daso ili se pokusava nekome nekakva uvreda poslati ,da li i ova zadnja "politicka" sr.anja imaju veze sa Dasom ili klubom ili sa ljubomornim likovima koji nekome zavide ali moze svako biti bezobrazan
al ne treba konstantno lijeciti frustracije na ovoj temi![]()
Tamam pocne se nesto konstruktivno pisati kad ono eto dezurnog drkaca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.