evo tipride_of_merseyside je napisao/la:Onda se ne volimo više.Otelo je napisao/la:Nema nocas
" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator/ica: insider
evo tipride_of_merseyside je napisao/la:Onda se ne volimo više.Otelo je napisao/la:Nema nocas
Ako je o meni riječ, otići ću ja sam, prijatelju. Svaka vama čast, ne ljutim se ja na nikoga. Ja sam taj koji je krio istinu i htio da se nikad ne sazna, te iz tog razloga radio te gore nabrojane stvari, uz pristanak tih djevojaka...ali, nema veze, to svakako nikog ne zanima. Lakše je i zanimljivije vjerovati da sam bot i bolesnik, nije li. Dobro...BritishCore je napisao/la:E kud ne mogu ovog bota da prijavim u pm, sad bi pristao na uslove da mi se svi accounti izbrisu samo da njega uklone odavde, et.![]()
+1bagrcavi je napisao/la:ja bih foruuuuuuum zvao mrakom da te nije Alija ! Alija izdrži !
[youtube][/youtube]
Au brate jaka ta .Evolution87 je napisao/la:
za @fsdgh
hmmm...bagrcavi je napisao/la:Hajde bježi više ubleho, deset puta fol ideš sa foruma i vraćaš se sa još glupljim fazonima.Buraz otvori blog piši te tvoje maštarije, možda neko popuši foru pa te za 5 godina budu trebice citirale po fb
Redsicu mi ne diraj a ni onu drugu.Bosniacum Lilium je napisao/la:ma stipu to ba. Cujem neke djevojke dosle na forum cim sam ja dobio banKoliko sam cuo bio i chick fight
![]()
Gabi ih izdominiralaBosniacum Lilium je napisao/la:ma stipu to ba. Cujem neke djevojke dosle na forum cim sam ja dobio banKoliko sam cuo bio i chick fight
![]()
prekucala džamije miBosniacum Lilium je napisao/la:
@hodza cuo sam da je bila u fazonu veni vidi vici
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 7 gostiju.