Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Pobrinit cu se ja da tako i ostane 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ima bujruma za svakog
samo mene ni jedna ne gleda 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
#MeđediUživajuSpielko #PripremeZaSljedećuSezonu
#AlijaIzdrži #JesmolMiSigurniDaJeNjemuImeAlija
#AlijaIzdrži #JesmolMiSigurniDaJeNjemuImeAlija
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Molio bih admina, ili nekog od njegovih moderatora, da me trajno banuje s ovog foruma, a da, ako se kojim slučajem ponovo probam registrovati(a neću), ponovo banuju čim shvate da sam ja. Mada, ne vjerujem da će biti novih nickova.
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
- reds_forever
- Kontakt:
hodža je napisao/la:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
hodža je napisao/la:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hoce li se iko iz Sarajeva prijaviti na ovaj SIPA-in konkurs za drotove?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
1.3.1.2.Bosniacum Lilium je napisao/la:hoce li se iko iz Sarajeva prijaviti na ovaj SIPA-in konkurs za drotove?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma kakv 1312. Izlizane furke. Jesi vidio drotove u Brazilu. Vrh svega mi
A ovi u SIPA-i su neki za objezbjedjenje VIP osoba i objekata. Bas drama fina plata, ali nemas bas nekog zivota. 24h trebas biti spreman za posao
Bice za koji mjesec i za OS BiH, mozda i FUP i MUP KS, spermajte se momci 
Drotovi su najveca g.ovna !
Nista licno ,nisi jos us'o u te vode .

Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Bukowski je napisao/la:Molio bih admina, ili nekog od njegovih moderatora, da me trajno banuje s ovog foruma, a da, ako se kojim slučajem ponovo probam registrovati(a neću), ponovo banuju čim shvate da sam ja. Mada, ne vjerujem da će biti novih nickova.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- samo_lijevo
- Kontakt:
To bi ti da cuvas ove nase poglavice?Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kakv 1312. Izlizane furke. Jesi vidio drotove u Brazilu. Vrh svega miA ovi u SIPA-i su neki za objezbjedjenje VIP osoba i objekata. Bas drama fina plata, ali nemas bas nekog zivota. 24h trebas biti spreman za posao
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne, oni cuvaju Amere vecinomsamo_lijevo je napisao/la:To bi ti da cuvas ove nase poglavice?Bosniacum Lilium je napisao/la:ma kakv 1312. Izlizane furke. Jesi vidio drotove u Brazilu. Vrh svega miA ovi u SIPA-i su neki za objezbjedjenje VIP osoba i objekata. Bas drama fina plata, ali nemas bas nekog zivota. 24h trebas biti spreman za posao
ma huligani se ovdje kod nas nemaju sta zaliti, ljudi ne udaraju, malo vas psihicki prcaju ali je to sve dobro. **** je kad stane neki prasinar s lizalicom pa ti trazi macku ispod sjedista samo da ti napise 40 KM kaznefsdghdsfs je napisao/la:Drotovi su najveca g.ovna !Nista licno ,nisi jos us'o u te vode .
![]()
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 05 jul 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Pa kaze
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
#LjiljaneJaBihSePrijavioDaSamStarijiMalo
#NijeToLošaZanimacija
#NijeToLošaZanimacija
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.