YEBO VAS SUNČEV SISTEM ČITAV NE MOGU POSTA OSTAVITI KOLIKO PIŠETE
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- BritishCore
- Kontakt:
Re: Chat
Lelemudate li još ? 
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
ako ti Fahro nije štela, poštedi nas dalje konverzacije na tu temuBosniacum Lilium je napisao/la: ne, oni cuvaju Amere vecinomimas njihovu platu u dolarima, a i nasu kao policajac u SIPA-i
FORZA MARŠAL !!!
- Evolution87
- Kontakt:
ne psuj, banovat ce te 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Oduze mi misao.hodža je napisao/la:ako ti Fahro nije štela, poštedi nas dalje konverzacije na tu temuBosniacum Lilium je napisao/la: ne, oni cuvaju Amere vecinomimas njihovu platu u dolarima, a i nasu kao policajac u SIPA-i
![]()
![]()
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Evo sad ovako ,kako ti mozes preko ovog foruma znat' je l' neko osjetio pendrek ?Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
p.s. Vedo ne 'suj se .
Zadnja izmjena: fsdghdsfs, dana/u 05 jul 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
#GdjeSmoSada #SamoLetimoIzMjestaUMjestoNeMoguPopratiti #PlazaJeLijepaLBJ MVP je napisao/la:#MeđediUživajuSpielko #PripremeZaSljedećuSezonu
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa sta vi mislite da sam ja vesla sisao. Nije Fahro, ali je Tito u OS BiH
A kakvog ja drota znam iz specijalne policije. Covjek ima 2 metra, 130 kila misica, zivi drama dobro, izyeba sve sto hoda, a ima onaj osjecaj za ljude, empatican, strog, masina... ma sve u jednom. To je kad zivis zdrav zivot. Trening, ses, radis svaki dan posao koji volis.
o tome im i ja pricam.Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
A kakvog ja drota znam iz specijalne policije. Covjek ima 2 metra, 130 kila misica, zivi drama dobro, izyeba sve sto hoda, a ima onaj osjecaj za ljude, empatican, strog, masina... ma sve u jednom. To je kad zivis zdrav zivot. Trening, ses, radis svaki dan posao koji volis.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Denga sa vidovitom Džazirom gleda u šolje i baca kašikefsdghdsfs je napisao/la:Evo sad ovako ,kako ti mozes preko ovog foruma znat' je l' neko osjetio pendrek ?Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
p.s. Vedo ne 'suj se .
A još se naložio na jednu trebu sa foruma, Alija Alija sve si ti kriv !
DRUG NEBI TI PUNCA
#SiestaKey #ImamoDruženjeSLeBronomAllenomIBattieromSutraGreivis je napisao/la:#GdjeSmoSada #SamoLetimoIzMjestaUMjestoNeMoguPopratiti #PlazaJeLijepaLBJ MVP je napisao/la:#MeđediUživajuSpielko #PripremeZaSljedećuSezonu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Evolution87
- Kontakt:
ima ''finih'' drotova, ali vecina su djubrad.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
bagrcavi je napisao/la:Denga sa vidovitom Džazirom gleda u šolje i baca kašikefsdghdsfs je napisao/la:Evo sad ovako ,kako ti mozes preko ovog foruma znat' je l' neko osjetio pendrek ?Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
p.s. Vedo ne 'suj se .![]()
A još se naložio na jednu trebu sa foruma, Alija Alija sve si ti kriv !![]()
Alija masina mame mi .
p.s.evolution brate nema finih ba ,**** su to .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- Trequartista
- Kontakt:
Gdje ti je drugarica?uschtipak je napisao/la:Pa kaze![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
#JelTacnoDaDonnieleNeceSaNamaVecDaImaSastanakSaCollinsomLBJ MVP je napisao/la:#SiestaKey #ImamoDruženjeSLeBronomAllenomIBattieromSutraGreivis je napisao/la: #GdjeSmoSada #SamoLetimoIzMjestaUMjestoNeMoguPopratiti #PlazaJeLijepa
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Čekaj. Koga od nas 4 (5 računajući Stepha) neće crnac guziti?LBJ MVP je napisao/la:#SiestaKey #ImamoDruženjeSLeBronomAllenomIBattieromSutraGreivis je napisao/la:#GdjeSmoSada #SamoLetimoIzMjestaUMjestoNeMoguPopratiti #PlazaJeLijepaLBJ MVP je napisao/la:#MeđediUživajuSpielko #PripremeZaSljedećuSezonu
NAPRIJED NARODE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj bit paksu nabijem te, reko sam ti da je starija 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja vam sve kazem vi me ne slusate. Ko voli brate prasinare ? A da nema specijalne policije i podrske, bilo bi i gore stanje po gradu vjeruj miEvolution87 je napisao/la:ima ''finih'' drotova, ali vecina su djubrad.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Dok te Zeba ne safata,ti nisi osjetio bol.Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
zeznuto je to sa sesomBosniacum Lilium je napisao/la: A kakvog ja drota znam iz specijalne policije. Covjek ima 2 metra, 130 kila misica, zivi drama dobro, izyeba sve sto hoda, a ima onaj osjecaj za ljude, empatican, strog, masina... ma sve u jednom. To je kad zivis zdrav zivot. Trening, ses, radis svaki dan posao koji volis.

DRUG NEBI TI PUNCA

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- BritishCore
- Kontakt:
Svi smo mi Alija
Kad nam frajer sutra baci sihire na profile forumske ocm.
Kad nam frajer sutra baci sihire na profile forumske ocm.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.