Komsija mibraco je napisao/la:Dok te Zeba ne safata,ti nisi osjetio bol.Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Eh da je sada milicija ne bi mi smjeli ni pisati a tek vrijedjati.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@bagrcavi
ovaj prasinar je vjerovatno to i zasluzio. Oni maltretiraju nas postenu raju, vozace
I oni momci sto su dobili otkaz prije 10tak godina za prekomjernu silu, ono je smijesno. Trebali su dobiti ordenje. Ali eno vratili su ih kobajagi, namjestili im bili. Specijalci su jaka stvar 
@ ma proslo je i zebino, vjeru mi
@pankeisnotdead
kakva crna milicija tobejarabi. To sluzba je sramota za narod koji "pravedno brani".
ovaj prasinar je vjerovatno to i zasluzio. Oni maltretiraju nas postenu raju, vozace
@ ma proslo je i zebino, vjeru mi
@pankeisnotdead
kakva crna milicija tobejarabi. To sluzba je sramota za narod koji "pravedno brani".
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 06 jul 2013, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
@Traktorista
Udala se.
Udala se.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- BritishCore
- Kontakt:
Čiza.Sarajlijc@ je napisao/la:Komsija mibraco je napisao/la:Dok te Zeba ne safata,ti nisi osjetio bol.Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.Ima jos jedan zajebaniji drot, u Vogosci zivi cini mi se.
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Ciza brat .Sarajlijc@ je napisao/la:Komsija mibraco je napisao/la:Dok te Zeba ne safata,ti nisi osjetio bol.Sarajlijc@ je napisao/la:Najjaci su mi ACAB furaci, a nikad drotovskog pendreka osjetili nisu.Ima jos jedan zajebaniji drot, u Vogosci zivi cini mi se.
p.s. eno vedo me pretece ,osjetio na svojoj kozi pa zna .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ko ima šta protiv specijale ovdje!? Da čujem
Muda bi svoja podero samo da se ubacim jednog dana u ovu ekipu

Muda bi svoja podero samo da se ubacim jednog dana u ovu ekipu

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
BritishCore je napisao/la:Svi smo mi Alija![]()
Kad nam frajer sutra baci sihire na profile forumske ocm.
ne brini se, ima ko će skidat' sihire
FORZA MARŠAL !!!
- Trequartista
- Kontakt:
Očekivano. Čestitaj joj.uschtipak je napisao/la:@Traktorista
Udala se.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Evo nrp. ja...iVar je napisao/la:Ko ima šta protiv specijale ovdje!? Da čujem![]()
NAPRIJED NARODE!
Ko se je udao?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zeman je napisao/la:Evo nrp. ja...iVar je napisao/la:Ko ima šta protiv specijale ovdje!? Da čujem![]()
I ja!
LANET OLSUN!
Ako nekom treba povoljan prevoz autom na more ili sl. destinacije nek se javi na pp.Jako povoljno.
1946
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma šta to vi?Trequartista je napisao/la:Očekivano. Čestitaj joj.uschtipak je napisao/la:@Traktorista
Udala se.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ajvar
isto
zivotna zelja biti specijalac 
isto
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Head je napisao/la:Ako nekom treba povoljan prevoz autom na more ili sl. destinacije nek se javi na pp.Jako povoljno.
p.s. samo ženske osobe
FORZA MARŠAL !!!
+1Zeman je napisao/la:Evo nrp. ja...iVar je napisao/la:Ko ima šta protiv specijale ovdje!? Da čujem![]()
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
tebe ne računam, tebi bi samo milicija i JNA valjaleZeman je napisao/la:Evo nrp. ja...iVar je napisao/la:Ko ima šta protiv specijale ovdje!? Da čujem![]()
@Bosanski ma ja bi radije u US Marine corp, malo do Pendletona u CA
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
I ja se pitampride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta to vi?Trequartista je napisao/la:Očekivano. Čestitaj joj.uschtipak je napisao/la:@Traktorista
Udala se.![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Trequartista
- Kontakt:
Lafo ne znaš. Mani se šuplje.pride_of_merseyside je napisao/la:Ma šta to vi?Trequartista je napisao/la: Očekivano. Čestitaj joj.![]()
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.