Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
joj ne mogu ovih huligana na baterije
Ne znam kad je bio neki belaj sa specijalcima. Mozda kad su Horde upale protiv Sirokog. Specijalac je nesto vrh. Covjek koji je zdrav psihicki i fizicki. Vrh u svemu jednostavno
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
taj radhodža je napisao/la:BritishCore je napisao/la:Svi smo mi Alija![]()
Kad nam frajer sutra baci sihire na profile forumske ocm.
ne brini se, ima ko će skidat' sihire![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako se zovu one crne beretke? Je li to jedinica za podrsku?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma udala se ja izgleda.Otelo je napisao/la: I ja se pitam![]()
#JaIpakMislimDaŽeliLeBronov'Autogram'Greivis je napisao/la:
#JelTacnoDaDonnieleNeceSaNamaVecDaImaSastanakSaCollinsom
#DonnieleaĆeSigurno #DruguDvojicuBirajuOni #TakoDaOstajuDvaNesretnikaKojiĆeSeMoratiZadovoljitiNekakvimPortorikankamaKojeSuNaIlegalnomRaduTuZeman je napisao/la: Čekaj. Koga od nas 4 (5 računajući Stepha) neće crnac guziti?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bosniacum Lilium je napisao/la:joj ne mogu ovih huligana na baterijeNe znam kad je bio neki belaj sa specijalcima. Mozda kad su Horde upale protiv Sirokog. Specijalac je nesto vrh. Covjek koji je zdrav psihicki i fizicki. Vrh u svemu jednostavno
Fuck police, a kad prolazi pored specijalca, sjedne na beton
Treba razgraničit one tupane male od Vikićevaca.
Ja bi se se'sa odrek'o zbog vojske/policije. (ionako ga nema, pa mi isto
@Sarajlijica Specijalna jedinica za podršku MUP-a KS (ono za tekme i to). A imaš i Specijalnu policijsku jedinicu za borbu protiv terorizma, organizovanog kriminala i tako nešto...samo imaju drugačije nazive
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- BritishCore
- Kontakt:
DaBogdom nisamp.s. eno vedo me pretece ,osjetio na svojoj kozi pa zna .
"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
pride_of_merseyside je napisao/la:Ma udala se ja izgleda.Otelo je napisao/la: I ja se pitam![]()
A ja te planirao zaprositi u ovaj koji dan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- legenda reala
- Kontakt:
Ne lipši magarčeBosniacum Lilium je napisao/la:pa sta vi mislite da sam ja vesla sisao. Nije Fahro, ali je Tito u OS BiH![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Eh ti mi nisu prirasli srcu nikako, ovi obicni popularne "kornjace" su mila majka.iVar je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:joj ne mogu ovih huligana na baterijeNe znam kad je bio neki belaj sa specijalcima. Mozda kad su Horde upale protiv Sirokog. Specijalac je nesto vrh. Covjek koji je zdrav psihicki i fizicki. Vrh u svemu jednostavno
Fuck police, a kad prolazi pored specijalca, sjedne na beton![]()
![]()
![]()
Treba razgraničit one tupane male od Vikićevaca.![]()
Ja bi se se'sa odrek'o zbog vojske/policije. (ionako ga nema, pa mi isto)
@Sarajlijica Specijalna jedinica za podršku MUP-a KS (ono za tekme i to). A imaš i Specijalnu policijsku jedinicu za borbu protiv terorizma, organizovanog kriminala i tako nešto...samo imaju drugačije nazive
Huligan !BritishCore je napisao/la:DaBogdom nisamp.s. eno vedo me pretece ,osjetio na svojoj kozi pa zna .
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Haj nam opiši kako bi zaprosio!?Otelo je napisao/la:pride_of_merseyside je napisao/la:Ma udala se ja izgleda.Otelo je napisao/la: I ja se pitam![]()
![]()
![]()
![]()
A ja te planirao zaprositi u ovaj koji dan![]()
Ja imam super ideje, al' čekam da primjenim
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam buraz jesu li to crne beretke. To su ti Vikicevci nekadasnji. To ti je vrh policije. Tu mogu sam najbolji i najjaci. Znaci on sekundi mora procijeniti da te puca ili ne. Moze sve, ali mora znati kako i kada. U tome i jeste fazon sto tu mogu najbolje psihicki i fizicki spremni.
ajvar
za terorizam i drzvani kriminal ti je SIPA sad nadlezna sve
ajvar
- Trequartista
- Kontakt:
Bolje što nisi, ne voli ti ona zlato, ja sam to osjetio na vlasitoj koži.Otelo je napisao/la:pride_of_merseyside je napisao/la:Ma udala se ja izgleda.Otelo je napisao/la: I ja se pitam![]()
![]()
![]()
![]()
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Evolution87
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ma ona je bolja od svih cura (osim jedne) 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Brate znam da ne udaraju pendrecima vec specijalkama, i da su svi mladi i jaki ko beton.Bosniacum Lilium je napisao/la:ne znam buraz jesu li to crne beretke. To su ti Vikicevci nekadasnji. To ti je vrh policije. Tu mogu sam najbolji i najjaci. Znaci on sekundi mora procijeniti da te puca ili ne. Moze sve, ali mora znati kako i kada. U tome i jeste fazon sto tu mogu najbolje psihicki i fizicki spremni.
ajvar
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma vrh je to Boga mi. Oni su vrijedni postovanja jer tu nema stela i slicno. Samo mogu uci najspremniji. Tu ti stela ne moze biti ni rahmetli Alija
a prasinari su smijesni. Da to razgranicimo momci
a prasinari su smijesni. Da to razgranicimo momci
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Pa ja čekala, al' nikako da nagovijestiš bilo štaOtelo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Al' nema veze, razvest ću se ja
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.