Pa sto se prepade bolan????LIvada je napisao/la:e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj...
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Chat
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- adnan_nanda
- Kontakt:
nisam znao da imamo tako slicne brojeveLIvada je napisao/la:e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj...
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Lahku noć svima, Selam alejkum, pozdrav, Ciao Bella.

- TheManiacs
- Kontakt:
Takodjer Laku noc,Alejk` muselam ,Vozdra,ChuzRz88 je napisao/la:Lahku noć svima, Selam alejkum, pozdrav, Ciao Bella.![]()
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Kako je lijepo i romanticno dobiti pravo pismo......
steta samo sto je koverta bila plave boje.....

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
hehe, e baksuze jedan...LIvada je napisao/la:e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
rookie mistake !LIvada je napisao/la:e...sad mi zvoni telefon nepoznat broj nakav.. ja se javio... kad kaze neka zenska.. desi ti kur*njo !!... a ja konj reko pogrijesili ste broj...
nazovi ti nju ebo ga ti 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Decki hajmo gledati Pumpkinheada !

- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
KAkav gooool!!!
KAkav gooool!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Može neko da mi postavi link stranice preko koje se mogu kupiti dvd filmovi, prvenstveno mislim na domaće. Naravno da se nalazi stranica u BiH. ?!?!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Prosinečki među 10 najboljih igrača pušača
Popis desetorice najboljih nogometaša koji nisu žarili i palili samo na travnjaku već i u privatnom životu u vidu konzumiranja nikotinskih proizvoda donosi nogometni portal Goal.com...
Na njemu je i ime nekadašnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, a danas člana stručnog stožera vatrenih koje vodi izbornik Slaven Bilić. Riječ je o Robertu Prosinečkom, kojeg nogometni portal opisuje ovim riječima:
Talentiran bez ikakve sumnje, igrao je za Barcelonu i Real Madrid tijekom tajenja navike za koju se pretpostavlja da je dosezala i brojku od 50 na dan. Pušio je tijekom Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998., uz još jednog pušača Slavena Bilića, a smanjio na dvadeset cigareta dnevno kada se 2001. pridružio Portsmouthu. Bio je spreman oformiti supertim pušača s Paulom Mersonom prije no što ga je Harry Redknapp mudro prodao nakon jedne sezone.
Inače, na listi su i imena Bobbyja Charltona, najboljeg engleskog strijelca svih vremena, koji je tijekom poluvremena finala Svjetskog prvenstva 1966. godine protiv Njemačke (pobjeda Engleza 4-2) zapalio cigaretu, potom sjajnog brazilskog reprezentativca, a danas liječnika Socratesa, Johana Cruyffa, Zinedinea Zidanea...
Top 10 najboljih nogometaša-pušača u izboru Goal.coma:
Bobby Charlton
Johan Cruyff
Socrates
Gianluca Vialli
Robert Prosinečki
Preben Elkjaer
Zinedine Zidane
Osvaldo Ardiles
Trifon Ivanov
Fabien Barthez
Popis desetorice najboljih nogometaša koji nisu žarili i palili samo na travnjaku već i u privatnom životu u vidu konzumiranja nikotinskih proizvoda donosi nogometni portal Goal.com...
Na njemu je i ime nekadašnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, a danas člana stručnog stožera vatrenih koje vodi izbornik Slaven Bilić. Riječ je o Robertu Prosinečkom, kojeg nogometni portal opisuje ovim riječima:
Talentiran bez ikakve sumnje, igrao je za Barcelonu i Real Madrid tijekom tajenja navike za koju se pretpostavlja da je dosezala i brojku od 50 na dan. Pušio je tijekom Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998., uz još jednog pušača Slavena Bilića, a smanjio na dvadeset cigareta dnevno kada se 2001. pridružio Portsmouthu. Bio je spreman oformiti supertim pušača s Paulom Mersonom prije no što ga je Harry Redknapp mudro prodao nakon jedne sezone.
Inače, na listi su i imena Bobbyja Charltona, najboljeg engleskog strijelca svih vremena, koji je tijekom poluvremena finala Svjetskog prvenstva 1966. godine protiv Njemačke (pobjeda Engleza 4-2) zapalio cigaretu, potom sjajnog brazilskog reprezentativca, a danas liječnika Socratesa, Johana Cruyffa, Zinedinea Zidanea...
Top 10 najboljih nogometaša-pušača u izboru Goal.coma:
Bobby Charlton
Johan Cruyff
Socrates
Gianluca Vialli
Robert Prosinečki
Preben Elkjaer
Zinedine Zidane
Osvaldo Ardiles
Trifon Ivanov
Fabien Barthez
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Robi je legenda. Par puta sam ga vidio u jednom kaficu u kojem često izlazi. Puši ko turčin, a kavu pije ko da je voda
po meni najbolji hrvatski igrac kojeg sam ikad gledao i jedan od tri najbolja hrv.igraca svih vremena
po meni najbolji hrvatski igrac kojeg sam ikad gledao i jedan od tri najbolja hrv.igraca svih vremena
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- majestic24
- Kontakt:
Evo ga ..punih 21...sretan mi birthday
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Ako je istina,sretan rodjendan Majestic 24!
Za tacno 14 dana i moj je rodjendan
Za tacno 14 dana i moj je rodjendan
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 06 dec 2009, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
sretan ti B-day...stariji si od mene nepunih 3 mjeseca 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
Phill Jackson
- Kontakt:
Da i ja cestitam i pozelim ti puno zdravlja i brasna
To je po meni najvaznije
To je po meni najvaznije
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- majestic24
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:sretan ti B-day...stariji si od mene nepunih 3 mjeseca
Znaci da me moras slusati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.